Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 31. januar 2012

Farvel og tak...

.. januar, din gamle sæk. Kan du have det. Nu starter jeg nemlig på en helt ny, ubrugt fin måned imorgen - Februar, hedder den. Og den er meget bedre end du er. Den er ovenikøbet kortere. Og det er godt. Så hej hej.

Men helt inden vi slipper den første måned i det der 2012, så må jeg jo hellere opfylde den allersidste challenge i Rodebutikkens Blogchallenge. Og det tror jeg, at jeg vil gøre i billeder. Og det er naturligvis (jeg er jo mig) lidt rodet sammen det hele. Anyways:

Måneden der gik: 
Der var en tur til udkantsdanmark og mine kære Bedster. Det indebar slik, kage, is, tarteletter (min bedstemors er de bedste i verden), højmesse med Bedstemor og nussen med deres søde hund.

Så var der skønne maddates med dejlige damer - Chili con carne, hjemmelavet Thai og Kylling i Karry.
Der var en vin-date med min søde veninde og dagen derpå med tømmermænd, som krævede en kæmpesnegl fra bageren.  Og så var der nogen der havde(har) taget håndtaget til lågen indtil min boligblok (?!?). Det kan bare kun ske i Husum. 

Denne weekend bød på en vis date, masser af drinks og igen grumme tømmermænd som krævede endnu flere kalorier. Heldigvis skulle jeg mødes med to skønheder fra gymnasietiden, som bød på hjemmelavet drømmekage, Love-te og kakao. Derudover en lang diskussion om, hvilke ord der kunne tage prisen som de klammeste. Vi kom frem til: Menstruationsbind, underlivssvamp og tarmskylning. Og så fik vi vist også lige talt om analsex, penisringe, spiraler og "Tidens kvinder". 

Og det var faktisk i store træk, min januar måned. Nu skal jeg bare overleve resten af dagen, som byder på (mere) arbejde i banken. Men det er penge, og imorgen har jeg en skøn sushidate i vente med en alletiders ven.

Februar, jeg har store forventninger til dig!

// Over and out

2 kommentarer:

 1. Hvordan laver du dine fine collager søde Rodebutik? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt det der hedder "Collage Creator lite" - du kan hente det gratis i App store hvis du har en mac :)

   // Rodebutikken

   Slet