Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 29. januar 2012

Picture perfect?

Hæhæ. Det der date? Det kunne jeg da godt vænne mig til. Og date med Handy? Det kunne jeg da egentlig godt tænke mig igen.

Jeg havde en skøn aften igår. Han havde reserveret bord på en virkelig lækker restaurant, hvor vi fik 3 retter og kølig hvidvin, og jeg hyggede mig virkelig. Han betalte endda uden en mine - jeg så ikke regningens beløb, men han lagde 1000 kr, og ventede ikke på byttepenge (uha uha.)
Bagefter tog vi hen på hans vens nyåbnede bar, Tørstbar, hvor vennen stod i baren, så vi fik gratis drinks til jeg praktisk talt sejlede. Der var vist også nogle shots involveret - det forklarer hvorfor jeg har det så usandsynligt dårligt idag. Jeg må virkelig stoppe med de shots!
Anyways, det var bare en perfekt aften - han var fuldt ud en gentleman. Og han fik da også et kys eller to som belønning. Men ikke mere end det. Og omkring kl. 3 fulgte han mig til min natbus, og fik sendt mig hjem mod Husum.

Picture perfect. At jeg så var så fuld, at jeg faldt i søvn i bussen, og vågnede ved at billetkontrollen prikkede til mit kampfulde korpus, er noget andet. (Hvad sker der i øvrigt for kontrollører i busserne?? Nu kan man jo ikke snyde mere! Så jeg måtte tale for min syge bedstemor, for at slippe for en bøde. For nej, gu havde jeg da ej købt en billet. Men det gik. Man har vel fortid som telefonsælger, og kan dermed tale sig ud af det meste - den evne er ikke at undervurdere.)

Nå. Og hvad så nu? Nu er det vel bare at vente, og håbe på, at han også synes at aftenen var god.

Jeg smutter over til min veninde - hun skal også lige have et referat over en Chai Latte.

// Over and out
Verdens lækreste cheesecake 

Gratis drinks - og det yngler jo, det skidt. Det betaler jeg dyrt for idag. 
Frotté på tænderne, kvalme og hovedpine. 
WHY do I keep doing this??


8 kommentarer:

 1. Hvor er det dog heldig at tykke, svenske Frida allerede er forsvundet ud af billedet. Det kunne jo godt gå hen og blive en spændende historie, det her...

  SvarSlet
  Svar
  1. Frække frida er ude a billedet- de er slut. Så det er jo godt :D

   // rodebutikken

   Slet
 2. SÅDAN! var helt spændt på hvordan det gik. Er ny i rodebutikken, men er allerede vild med den. Du er helt igennem nice. Hilsen en der også studerer. Og har rod. Love it :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Kæmpe velkommen til! Der er altid plads til en rodet studerende mere ;) Og mange tak for rosen! :)

   (iøvrigt har han lige inviteret mig i biografen. På torsdag)

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Søde Rodebutik? Du er da vist helt rundforvirret og forelsket... Du har glemt dagens challenge

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, det har jeg da også! Den kommer fluks!

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Kære frøken Rodebutik. Jeg har netop fundet din blog (og når jeg skriver netop, så mener jeg for to timer siden, og jeg har læst siden da). Grunden til, at du skulle have en hilsen på lige præcis det her indlæg er, at jeg simpelthen bliver nødt til at spørge: Hvordan? Altså hvordan fik du talt dig ud af en bøde? Jeg er så mega uheldig med den slags. Især i natbussen mod Husum.
  Hilsner fra en Brønshøj-fan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære B- velkommen til, og tak for rosen! Uha ja, det var en god aften. Jo altså, kontrolløren prikkede til mig, og i min brandert fik jeg fisket telefonen op og begyndte a købe en billet mens han egentlig var igang med det der bødeapperat. Og så kastede jeg mig ud i en svada om, a han i hvert fald ikke kunne gi mig en bøde nu hvor jeg var igang med a købe billet og imens jeg snakkede og holdt ham hen, så tikkede billetten ind på skærmen. Og så kunne han jo ikke gøre noget. Alt er dog en smule tåget da jeg var ret fuld, så om det var af overbevisning eller a medlidenhed jeg slap, er uvist.

   Slet