Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 12. november 2012

Billeder og Bekymringer

Det begynder så småt at ligne noget herhjemme. Her er stadig flyttekasser, løstliggende ledninger, værktøj og trappestiger, men nu er det til gengæld blevet krydret med stearinlys, hygge og nips.

Den fine hvide stol jeg har arvet fra mor, med bøger med skønne titler; "Kunsten at gå i Høje Hæle" og "Love Letters of Great Men"
Min elskede, mega fede retrorøde telefon - min mors gamle
* Nye, lange handsker med broderi, der pynter så fint på mine hænder - fundet i Lisbeth Dahl til 50 kr
Natbord med bog, min lille hoptimist og rødt, retro rejseur, som jeg har fået af min mormor
* Vasketøjskurv fra ILVA, med min nye toiletpung og handsker - begge fra Lisbeth Dahl *

* Ny lanterne fra IKEA's juleserie 2012
Bloklys i fine, sarte farver fra Søstrene Grene 
* Vaser fra IKEA
Min pæne, nye, bløde, anti-sovesofaagtige seng (vidste slet ikke, at man kunne elske en seng SÅ meget) 
Tindåser fra House Doctor
Lidt hygge i vindueskarmen

Resten af lejligheden ligner til gengæld lort. Men sådan er det. Lidt ad gangen, ikke? 

Og så til de der bekymringer. Både overfor mig selv og overfor jer. Så jeg kan ligeså godt komme ud med det, og få det overstået. Så here we go:

1. Jeg er begyndt at snakke med S igen. Ja. So judge me. 
2. ... Og jeg kan li' det.
3. Men jeg kan stadig ikke finde ud af det der med Handy. Han er jo skøn. Og sød. Og kærlig. Og alt muligt. Men han er bare.... Leverpostej*. 

Er nået dertil, hvor når han kravler nøgen op i min seng, er det eneste jeg tænker på: "Bare nu mit lagen ikke bliver helt beskidt..." 

... Jamen for F*'#ing Christ Sake?! 

Tager lige og kaster mig ud i det der Mandag - der er så meget Skodness i forvejen, at jeg lige kan smide ovenstående om i baghovedet. Bare lidt endnu #løberfrasineproblemer.

// Over and Out
* Definition på begrebet Leverpostej: Leverspostej betegnes som fint, ok. Du kender smagen, du kender lugten og udseendet, og du kan godt li' leverpostej. Men du elsker det jo ikke, vel? Det er jo ikke en smagseksplotion. Det er bare.... Leverpostej. 

19 kommentarer:

 1. Hmm alle forhold er selvfølgelig forskellige, men jeg ville tage det som et faretegn, at du allerede nu er ved at være en smuuuule hverdagstræt af ham? Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år og er stadig head over heels vild med ham, da vi hele tiden kommer "tættere" på hinanden. Måske du og Handy ikke rigtig udvikler jer? Måske er det derfor det hele føles lidt rutine? Bare en tanke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved det godt. Måske er det et faretegn. Måske er jeg bare stresset og har bare ikke tid til at se, at han faktisk er dejlig?
   Og ja, måske udvikler vi os slet ikke... Men hvem fanden har lige tid til det med specialer, 20+ timer på fritidsjob, eksamener og flytning fygende mellem ørene? Puha.

   Dejligt at høre at du er så glad for din kæreste i øvrigt :)

   Slet
 2. Kan du så få ham ud, Handy! Det er synd for ham og det er spild af din tid! Leverpostej bliver aldrig foie gras, til gengæld kan den godt gå hen og blive muggen og rigtig træls, hvis man ikke kommer af med den i tide.

  Find dig noget bedre!
  Så kan du måske også slippe ud af S-fælden, for det lyder lige vel risikabelt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm ja.. Måske. Men jeg vil bare heller ikke slippe ham. En del af mig siger jo stadig at han er skøn.

   Årh lorte tisse kærlighed!

   Ja det er virkelig heller ikke særlig godt. Øjh.

   Slet
  2. Jo, klart - han er en sød fyr. Men kan du se dig selv blive gammel med ham? Gider du have hans børn? Gider du knalde med ham, selv om han får slatten hud? Hvis I nu havde været sammen herre længe og du begyndte at få det sådan der, så ville jeg sige du skulle mande dig op, tage dig sammen og komme ind i kampen.
   Men I skulle for fa'n forestille at være nyforelskede. Så er den eneste reaktion på nøgne kroppe at man smider alt hvad man har i hænderne for at komme til at pille.

   Leverpostejen skal tids nok snige sig ind i selv det mest velfungerende forhold. Men er gånnok et dumt sted at starte hvis du spørger mig...

   Slet
 3. Ih altså hvor er jeg træt af folk der snakker om at de har været sammen i en milliard år og stadigvæk er ligeså forelskede som de var i starten! Det er simpelthen så tarveligt og designet til at give folk dårlig samvittighed fordi at de har perioder hvor de synes at deres forhold er nederen. Det er ligeså meget en løgn som når folk insisterer på at de altså aaaaaaldrig skændes med deres kæreste! (Gu gør de så!)
  Søde frøken rodebutik - det kan godt være at det er et faresignal at du er træt af ham pt. Det kan også godt være en periode lige nu og at det vender. Det er der ingen der ved udover dig selv.. (og måske gør du heller ikke) Men det er i hvert fald kun dig der finder ud af hvad du vil gøre ved det. (og du skal sgu ikke føle dig forkert fordi du har det sådan - alle forhold går op og ned. Sådan er vi mennesker nu engang indrettet) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det der indlæg ikke.... Masser af meget kærlighed på det <3

   Det var bare det helt rigtige at skrive. Lov lige at blive hængende ikke?!

   Slet
  2. Will do! ;-)
   Bliver i øvrigt hængende ligegyldig hvad. Din blog er altid den jeg gemmer til sidst ud af bunken af blogs jeg læser! (og det er altså en god ting! Gør det samme med slik og den slags. :-) )

   Slet
  3. Årh det var sødt skrevet. Jeg bukker og nejer. Det var jo heller ikke det samme uden søde læsere :)

   (elsker i øvrigt at blive gemt til sidst. Så ved man at det er serious business. Præcis som når man gemmer kirsebærrene i Stjernemix til sidst. Altså lige bortset fra hvis man deler posen med mine søskende. Så er det fanme bare om at være hurtigst. Ved ikke hvem fanden de har stjålet de reflekser fra - ninjalike!)

   Slet
  4. Ha ha ha! Præcis - det er nemlig true love når man gemmer noget til sidst! Uh - det kender jeg godt. Generelt tager jeg det bedste super hurtigt lige gyldig hvem jeg deler med! Tænk nu hvis de snupper det for øjnene af mig og så ikke engang elsker det så meget som jeg gør!? Oh the horror!

   Slet
 4. Søde Rodebutik, husk at leverpostej altid bliver bedre med agurk :-)
  Endnu engang tillykke med lejligheden, det ser flot ud! x'er fingre for en rundtur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hah det er rigtigt!

   Og tak - Jeg viser gerne flere billeder når her engang er pænt nok til det. (om ca. 452 år.)

   Slet
 5. Åh søde Rodebutik, jeg ved udmærket hvordan leverpostej føles - det kan være en periode du bare er inde i, men det kan jo også være fordi Handy bare ikke er den rigtige :( Hvordan er mavefornemmelsen når han er der?

  Håber du er okay <3 Glæder mig i øvrigt til endnu flere billeder fra dit nye hjem!

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige det. For det er 50/50 om jeg synes han er skøn eller om jeg bare synes han er KAMP irriterende. Virkelig. Fra den ene yderlighed til den anden. Det er lige til at blive søsyg af.

   Du er sød.

   Knus på dig, Mullef!

   Slet
 6. Jeg sidder i lidt det samme lige nu. Min kæreste og jeg har været sammen længe, og jeg tror ikke der er nogen tvivl om at vi elsker hinanden. Men... jeg synes fandme også bare det er svært nogen gange, at holde fast i alle de ting man synes er fede ved hinanden, når man samtidig bare er så... tilvænnet. Og så sidder der samtidig en mand ovre i et helt andet land, som man havde et kort, og alt for filmagtigt lille moment med i en metro, og skriver spændende ting på facebook. Og ligner Ryan Gosling pisse meget!
  Så jeg har ingen gode råd eller løftede pegefingre. Synes bare selv det var rart at vide at der var nogen andre der også godt kunne længes lidt efter paté eller foir gras eller hvilke metaforer vi ellers skal kaste efter de der lidt for spændende, forbudte mænd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg er glad for jeg ikke er den eneste! (og det er da også bare Karma Bitch at han ligner Ryan Gosling. Helt seriøst. Hvem kan modstå det?!)

   Slet
 7. Kæreste dejligste rodebutik.

  Jeg taler af erfaring (tro mig) når nu jeg siger at jeg tror at alle forhold når leverpostejs fasen ( medmindre man er ligesom paret i PS. I love you, og så burde man altså ærlig talt ikke kunne udtale sig om almindelige menneskers forhold)
  Leverpostejsfasen er virkelig hård at komme igennem, og af erfaring er det tit der de gamle X'er begyndte at virke interessante, man tænker " har jeg gjort en fejl" kunne det være blevet til noget?" osv osv .

  Men jeg tror du virkelig bliver nød til at gøre op med dig selv hvorvidt om du virkelig kan se en fremtid sammen med Handy .

  Da Casper & jeg gik fra hinanden første gang var jeg sikker på at jeg havde begået en kæmpe fejl og hoppede lige så hurtigt jeg kunne tilbage igen, og det var fantastisk det første stykke tid, altså som i Roastbeef i stedet for lever. Men ligeså hurtigt som remuladen blev spist ligeså hurtigt blev det til leverpostej igen. og det eneste jeg tænkte på var om jeg igen havde begået en fejl.
  Og til sidste så jeg sandheden i øjene, og selvom det på ingen mulig måde var (er) nemt så ved jeg bare med mig selv at det er sådan det skal være .

  Jeg er sikker på du nok skal finde ud af hvad du gerne vil, og så klare den beslutning . du er en stærk kvinde <3

  Masser af kærlighed & knus

  (undskyld for mega langt indlæg :D )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for indlægget (selvom det var langt. I like!)
   Det er rart også at få noget konstruktivt i stedet for kun at få "du er en idiot"-kommentarerne. Måske er jeg ikke den eneste der står med det her dilemma?

   Hvorfor skal det åndssvage græs altid se grønnere ud på den anden side?!

   Slet
  2. Du er bestemt ikke en idiot, det er altså helt naturligt .
   man skal bare gøre om med sig selv, om man kan leve med hverdagen eller om man vil bruge hele sit liv på at jagte "the one" hvis man altså tror på han findes .

   Og ang det der med græsset så plejer jeg er sige det sådan her

   "Græsset er altid grønnere på den anden side. Fejl. Faktum er at græsset er grønnest hvor man vander det"

   Dog skal man selvfølgelig passe på med at vande det for meget, så bliver det bare til en mudderpøl .
   Håber du forstod min lille metafor :D

   Og nu kan jeg jo se på dit nyeste indlæg at du har snakket med ham om det, og kan måske fornemme han ikke tog det så godt :S

   Slet