Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 5. november 2012

Status på liv

Sidder fladet ud i min sofa, midt i 50 kvm Husum-lejlighed på første, mens min underbo hører 90'er hiphop. Kan ikke helt finde ud af hvor jeg skal ende og hvor jeg skal begynde i de 32 flyttekasser der står som en fæstning rundt om mig, og som i øvrigt er omgivet af omkring 42,5 % af IKEAs samlede lagerbeholdning (værdi: ca. 6574 kr) og løs-genstande i form af affaldsposer, bøjler, viskestykker og pyntepuder. Puha. Laver lige en liste - for overskueligheds skyld.

Haves:
- 2-værelses lejlighed i Husum inkl. helt splinternyt køkken (se lige!!):


- 32 flyttekasser, unummerede og uskiltede (det virkede så overflødigt at skrive indhold på dem. Big.Fucking.Mistake. Kan stadig hverken finde toiletpapir, tandbørste eller p-piller. For har da slet ikke været så smart at lægge det hele i samme kasse. #Idiot#flytteraldrigigen#.)


- Nye tallerkener fra Rosendahl (inflyttergave til mig selv. Har nu både middags-, frokost- og dybe tallerkener. Hold kæft de er fine. Det er lige før man får lyst til at lave rigtig varm aftensmad i stedet for den sædvanlige klapsammen med spegedreng.)


Ønskes:
- Pæn, ordentlig 2-værelses lejlighed i Husum

- At alle 32 flyttekasser pakkede sig selv ud.

- Overskud.

Fordele ved at have 2-værelses lejlighed (alene):
- Jeg kan helt selv bestemme om jeg vil se SATC hele aftenen, og om min aftensmad i øvrigt for fjerde dag i streg skal bestå af digestive kiks og clementiner

- Jeg kan kun bebrejde mig selv for den opvask der står ude i køkkenet og glor

- Og ditto for den fyldte vasketøjskurv i soveværelset... Men så kan man jo bare gå ind i stuen og lukke døren. Problem solved.

Øvrig status: 
- Antal kærester: 1. Han er ikke skredet endnu, trods mit flytningsprægede og tætforbundne PMS. Han inviterede mig endda ud i lørdags efter en hel dag i selskab med Familien Rodebutik. Imponerende. Og maden var skøn.- Antal ufærdige bachelorprojekter: 1 (lort)

- Antal eksamener denne uge: 1 (fuck)

- Antal timer jeg har brugt til forberedelse af ovennævnte eksamen: 0 (dobbelt fuck)

- Antal brune, store, uhåndterlige og i øvrigt pisse tunge IKEA-kasser som jeg i stedet har brugt tiden på at slæbe op på 1. sal og som nu har lagt beslag på 92% af mine i alt 50 nyerhvervede kvadratmeter: 11.

Hvordan kan det i øvrigt være, at IKEA-ting har en helt utrolig evne til at drage en fuldstændig når man står derovre i det svenske bolighelvede, for så når man kommer hjem, forvandle sig til en bunke helt aldeles uoverskuelige blå poser og brune kasser, fyldt med melamin og svenske børnenavne, der i øvrigt slet ikke ser lige så tjekket ud derhjemme som i udstillingen?

Det er hårdt at flytte... Har derfor besluttet at tage i IKEA (igen) og ILVA (bare fordi) for at købe nips og dimser til lejligheden. Når den nu alligevel ser så uoverskuelig ud, så gør et par kasser og poser fra eller til vel ingen skade... vel?


// Over and Out - nu fra 50 kvadratmeter og absolut intet overblik


2 kommentarer:

  1. Ja, angående nipsen kan jeg fortælle, at jeg har skrabt så meget sammen, at 3/4 står pakket sammen i kasser... som fylder! Men den snaldede vase, man bringer hjem fra Ikea, fordi den jo dér ser så så smuk og ikke mindst uundværdlig ud, den mister ret hurtigt glansen. Hvor jeg dog kender det ALT for godt!!! Men nogen skal jo viderebringe den genetiske arv fra urtiden - samlergenet! Menneskeheden havde jo faktisk ikke overlevet hvis ikke... nå nej, nu stopper jeg altså!

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig til billeder af overskuelig toværelses :D Flytterod er rædselsfuldt. Det burde være ulovligt ;)

    SvarSlet