Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 13. august 2012

Hvad sker der ovre i analbranchen?

Tre måneder er der gået, og allerede listes der fra mandens side små hentydninger ind. Om det der anal-noget. Altså. Hvad fanden gør man? Pt. ser jeg ikk charmen i det der show. Er det mig der er gammeldags? En mode jeg er gået glip af? De gange han har antydet disse.. lyster, har jeg håndteret situationen helt kølgt - kun med antydningen af nervøse trækninger ved øjet, og bæven i stemmen foreslået noget med håndjern, og en hviskende mumlen om noget med tillid og tid.

Fuck. Altså, vil jo gerne opfylde hans fantasier. Og dén tanke er jo sådan set okay. Men kunne hans fantasi ikke bare være noget lidt mindre... udvidende?

Tænker lige lidt over det, mens jeg googler, hvordan man opstrammer sin ringmuskel.

Hvis jeg endelig bestemmer mig til at prøve det af, er jeg at finde i føtex, med for 280 kr. babyolie og glidecreme i kurven, med galoperende panikangst i øjnene og fråde om munden.

Hvad blev der af missionæren og doggystyle? Øjh.

// Over and Out 

16 kommentarer:

 1. Der findes mange mange oplysende artikler om emnet. Fx. på side6.dk

  Han må være meget forsigtig. Personligt er jeg ikke vild med mere end en enkelt finger under doggystyle. Det kan tilgengæld være rigtig fint.
  Dybest set er den kanal jo nok ikke helt vildt beregnet til den slags action.

  Missionæren er fed, doggy er fed, ridetur er fedt. Oral er fedt.
  Alt er fedt bare man er enig om det.
  Selv har jeg ikke lyst til den helt store bagbords entré.

  Maria

  SvarSlet
 2. Okay, med fare for at blive nævnt til dronning af baghyleren, så KAN det altså være ret så frækt. Men det er det altså kun hvis du har lyst til at prøve det. Lad være med at gå ind i til noget som du inderst inde ikke har lyst til - det ville jo være at overskride dine grænser!

  Udover det moralsk ukorrekte i at dyrke sex på en måde man ikke har lyst til, så vil du også få svært ved det. Det vigtige ved analsex er nemlig at slappe af helt ned i.. Ja, røvhullet!

  Hvis du og din krop ikke er afslappet så er spænder dine muskler. Numsehullet er en muskel. Ergo er derved umuligt at gennemføre. I kan da prøve, men tro mig... Det har du ikke lyst til!


  Held og lykke! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er helt enig! For tanken kan til dels være lidt.. fræk. På en måde. Mest fordi det er sådan lidt forbudt.

   Men ja. Nu må vi se hvordan det udvikler sig!

   Slet
 3. Søde Rodebutin, du skal huske at du kun skal gøre hvad du har lyst til :) Og så kan det altså godt lade sig gøre at udskyde det et stykke tid - det er i hvert fald lykkedes for mig. Og du har ret, det kræver virkelig tid og tillid, man skal altså vkrkelig stole på hinanden for at indgå til sådan noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lullie. Det er også planen - kommer tid, kommer råd!

   Slet
 4. Jeg er lidt nysgerrig på om det går eller ej?
  Dybest set bør man være nysgerrig på livet, men også forbeholden overfor grænser man bare man ikke har lyst til at overskride.
  Jeg har personligt aldrig prøvet andet end en finger, hvilket er okay!, og okay frækt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Operation Anal går lidt stille pt. Vi har ikke lige været sammen siden han nævnte det sidst, så det er udsat lidt.

   Man kan vel om ikke andet altid starte med en finger? En lillefinger måske?

   Slet
 5. Som alle andre nævner, så skal du have lysten til analsex først. Måske kommer den!
  Da min kæreste spurgte mig første gang, havde jeg også disse panikøjne, som du også nævner. Jeg sagde dog, at jeg ville vente. Derfra ventede min kæreste så bare på, at jeg bragte emnet på banen. Det synes jeg også, du bare skal gøre. Du skal ikke frygte det, fordi hvis du beslutter dig for at prøve og det er ubehageligt, kan du bare stoppe det. Leg med tanken, indtil du måske har besluttet dig.
  Og lige til sidst du behøver kun købe en gildecreme (helst silikone-baseret) ;-) Held og lykke!

  SvarSlet
 6. Hej Rod

  Jeg har tænkt lidt på at give dig min konkrete erfaring videre.

  Hvis der skal noget ind i toeren skal der - som der ellers skrives her på siden - varmes op.
  Jeg synes du skal lade være med at sige til Handy drengen at du har besluttet dig for det. Eller om du ikke har.
  Bare lad ham gøre det han er til for, nemlig tilfreds.
  Lad ham slikke dig grundigt igennem, rid ham, tage missionæren, vend rundt og lad ham dig dig bagfra. Stadig i etteren. Og vær gerne kommet, men lad ham vente med at komme.
  Når du er tilpas og grundigt fornået fra mange leder og kanter er det ikke så svært for ham at liste en finger ind i toeren. Den er sikkert også fedtet godt til med dine sekreter.
  Prøv at se om det ikke virker bare lidt.

  Held og lykke.
  Maria

  SvarSlet
 7. Åh altså, jeg tror min kæreste det nævnte det under en måned efter jeg var begyndt at ses ham. Men han kunne dog godt se jeg gik i panik (Fik nærmest numse-angst, så rykkede mig hvis han kom for tæt på enden :D)

  Han spørger ikke ind til det mere. Jeg synes, halvandet år efter, stadig tanken er ubehagelig (JEG SKIDER JO FOR HELVEDE UD AF DET HUL!?), men har sagt til ham at jeg nok skal sige til hvis jeg får mod på at prøve :) Man ved jo aldrig om man får brug for at eksperimentere lidt. Men for nu - der siger jeg pænt nej tak.

  Hvis du beslutter dig for at gennemføre, så hepper jeg på dig - og glæder mig til at høre hvordan pokker det så er gået :D (Jeg har iøvrigt prøvet det med en finger - det føles altså som om man skider. Sexy!)

  SvarSlet
  Svar
  1. I so know the feeling.. Nu må vi se hvad jeg får taget mig sammen til!

   Slet
 8. Se engang http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/sexperterne/article1762504.ece

  SvarSlet
 9. Leg med på hans tanker omkring 2. Begynd med hans finger godt smurt ind i glidecrem, for du skønne følelse og dit eget jeg er med på det kan i gå lidt vidre men ikke hurtigere en du kan stoppe det så du ikke føler det som et overgreb. Det er i tiden oppe blandt mænd hvad hvad de andre har prøvet, jeg selv stoler ikke på deres praleri

  SvarSlet
 10. Jeg har selv dyrket meget anal med min eks. kæreste, hun var helt vild med at blive taget i røven.. hun lærte mig at nyde når hun gav mig med strapon, mænd er meget følsomme der, jeg kan få orgasme hvis pigen forstår at bruge fingre eller dild rigtigt der... jeg sprøjter ikke men får på den måde mulighed for flere orgasmer og hun får jo også mere ud af mig..

  SvarSlet