Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 9. februar 2012

...

Min mor er død.

//

24 kommentarer:

 1. Shit! Jeg kender dig ikke. Du kender ikke mig. Men jeg sender alligevel de varmeste, mest medfølende tanker i din retning.

  SvarSlet
 2. Kæreste Rodebutik, ved slet ikke hvad jeg skal sige, for intet vil jo gøre det bedre, men jeg sender dig en masse tanker, og det skal nok gå, det lover jeg, du virker så stærk, du skal nok klare det, det lover jeg.

  Du må endelig skrive hvis det er, kender følelsen fra min far, jeg er her hvis det er, men lige nu er det sikkert helt uvirkeligt, men det bliver bedre.

  SvarSlet
 3. Er så frygtleig ked af at høre det og du ved at du altid kan ringe til mig hvis du får brug for det.

  SvarSlet
 4. :( Kæreste Rodebutik. Sender dyb medfølelse.

  SvarSlet
 5. Fuck fuck fuck!!!! Nej nej nej nej det er jeg ked af at høre. Sender dig 10000 kram og tanker!!! Hvor er det bare forfærdeligt! Håber du har nogen omkring dig <3 <3 <3

  SvarSlet
 6. Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg håber, du kommer igennem det på en udholdelig måde. Hilsen en fast læser.

  SvarSlet
 7. Intet andet end kærlighed og medfølelse herfra... Take your time sweetheart...

  SvarSlet
 8. Ej, søde Rodebutik dog! Det er jeg virkelig ked af at høre. :(
  Jeg har aldrig selv prøvet det, så jeg ved overhovedet ikke hvad du går igennem, men jeg sender dig rigtig mange varme tanker og kram!
  Og hvis du har bare for at snakke, enten om det eller om alt mulgit andet ligegyldigt, så må du bare sige til. Så lytter jeg gerne eller snakker om ligegyldige ting.

  SvarSlet
 9. Det er jeg virkelig ked af at høre. De varmeste tanker til dig!

  SvarSlet
 10. åh, gud nej :( Jeg kan slet ikke beskrive, hvor ondt det gør mig! Sender masser af knus og tanker din retning søde Rodebutik.

  Kærligst fra Maria

  SvarSlet
 11. Det er underligt, når jeg ikke kender dig rigtigt... Og du slet ikke kender mig. Men for søren, det skar i hjertet at læse den sætning! Jeg håber, du kommer igennem det, og at der er nogle til at føre dig ud på den anden side.. Sender en masse tanker. <3

  SvarSlet
 12. Shit. Mit hjerte glemte lige at slå en gang, da jeg læste det. Jeg er så ked af at høre det -jeg kunne forstå at hun var psykisk syg, men det må være et kæmpe chok for dig! Jeg håber at du har nogle søde venner og en familie, som kan støtte dig i denne forfærdelige tid. Pas på dig selv og her får du et kæmpe cyberkram <3

  Giv bare bloggen en pause, hvis du har brug for det. Jeg følger med uanset hvornår du er klar til blogverdenen igen :)

  SvarSlet
 13. Kære Rodebutik. De ting du går igennem lige nu, er helt, helt forfærdelige og ingen i hele verden kan reparere det. Jeg sender dig de varmeste tanker og til din mor, som nu er en smuk stjerne på himlen. Alle de varmeste tanker herfra!

  SvarSlet
 14. Kære Rodebutik. Jeg sender dig mine kærligste tanker. Jeg ved desværre hvilken svær tid, du står midt i. Desværre er der ingen ord, som kan trøste nok eller gøre det godt igen. Så jeg vil bare sige dette: Husk at sorg er individuel og tager den tid den tager, og at du aldrig vil glemme.

  SvarSlet
 15. Sender varme tanker og mange kram mod Husum.

  SvarSlet
 16. Nej!!

  Tanker til dig og din familie.

  SvarSlet
 17. Mine tanker går til dig og din familie...

  SvarSlet
 18. Har slet ikke ord... Kram og kærlige tanker til dig og din familie!!!

  SvarSlet
 19. Det er jeg virkelig ked af at læse, sender dig en masse varme tanker!

  SvarSlet
 20. Kære frk. Rodebutik.
  De varmeste tanker til dig og dine. Jeg håber du har nogle gode mennesker omrkng dig, der kan støtte dig i denne svære tid.

  Venlig hilsen

  En fast læser

  SvarSlet
 21. Kære rodebutik!

  jeg fik helt et chok at jeg måtte slukke for den musik jeg var igang med at lytte til, og læse din sætning en ekstra gang, jeg er blevet afhængig af din blog siden jeg begyndte at læse den for et par mdr. siden via sneglcille - og havde lige regnet med jeg skulle ind og have en dosis fredags sjov af dit hidtil spændede liv. men hold da op! :-( rigtig meget medfølelse herfra!! jeg hænger ved!

  Kærligst en fast læser!

  SvarSlet
 22. Sådan noget lort. Knus til dig

  SvarSlet
 23. Kære rodebutik.
  Jeg kan slet ikke forestille mig hvordann du har det, men sender masser af god energi og virtuelle kram din vej.
  Knus.

  SvarSlet
 24. Jeg kondolerer dybt! Håber at du kan trøste dig med at hun ikke har ondt mere og at hun er et bedre sted.

  SvarSlet