Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 22. juli 2013

Travlt i analbranchen


Hvis man er den sarte type, så bør man nok hoppe over i den anden ende af blogland nu. Over hvor der er noget spelt. Eller hvor der bare flyder over med blomster og rosa nuancer. For det her er et af de nærgående.


Der er travlt i analbranchen. Siden Bornholmeren og jag kastede os ud på dybt vand og gik igang med at udforske vores min krop, har der været jævnlig aktivitet I 2’eren…


….

Underdrivelse!

Der sker så meget, at jeg fanme sk**er sæd og ikke har siddet ordentligt ned siden torsdag i sidste uge.

Var på stranden i lørdags hvor jeg med stor misundelse iagttog de små børns baderinge. For helvede hvor ville jeg gerne kunne tage den under armen og bruge den som permanent siddepude. Tror bare ikke rigtig jeg ville blende naturligt ind på hverken CBS eller I banken, med Hello Kitty badering str. 4 år dinglende efter mig i en lille strop i tasken.

Særligt slemt var det fasktisk I torsdags, hvor det hele startede. Det var torsdag morgen, og efter vi efter 1. Omgang morgensex indså, at vi alligevel ville komme for sent ud af døren. Så vi besluttede at det mest fornuftige var at blive i sengen en times tid endnu.

Og så tog det fart.

Inden længe lå jeg med popo’en i vejret og med Tv 2 news som baggrundssoundtrack.
Det var godt! Bevares. Virkelig godt. På den lidt av-måde godt nok, men det var virkelig godt.

Lige indtil han var gået på arbejde og jeg var efterladt i et post-smertehelvede.
Måtte fanme stå med en kold bruser mellem benene i 5 minutter og føle mig som en anden 1. Gangsfødende, efter en tur på toilettet.
Skal fanme aldrig have børn, hvis det er værre end dét (og det er det jo helt sikkert. Røv. Apropos.)

Brugte derefter de næste 20-25 minutter på at overveje hvordan jeg skulle greje cykelturen på arbejde, uden at røre sadlen. Ikke om jeg skulle sætte mig op på min hard-core-no-mercy- f**king brooks sadel i hårdt læder.

Det blev 6 meget lange kilometre kan jeg godt sige jer! Mine lår er ømme endnu, af at stå op hele vejen fra Nørrebro til Sydhavnen.

Tror vi må indføre noget røvfri zone. På lige dage. Eller en form for brugerbetaling. Hvor overskuddet går til vedligehold af faciliteterne. I form af isbind og smerteterapi.

Men ellers går det godt! Nød weekenden (i vandret stilling - ikke noget med at sidde ret op og ned! I øvrigt pænt besværligt i "gammeldaws-med-det-hele-situation". Det er i forvejen et benhårdt kapløb med tiden i et af vor tids ældste mennesket-mod-naturen-kriser, hvor man kæmper mod elementerne i et stort virvar af guf, syltetøj, sand og frotté, så det kræver fanme skills at gøre det liggende!) i Amager Strandpark sammen med Bornholmeren og et par fælles venner. 
Og lige der midt i det hele sagde han de magiske ord igen. Imellem børnefamilier og hipstere, helt ædru og med solen i ansigtet, mens jeg sad der med saltvandsstift hår, i bikini købt sommer '07, og svært presset af alt for stor is. Så nu tror jeg faktisk på ham. 


Spiste derefter byens bedste pizza og drak billig hvidvin og nippede danske jordbær med udsigt til søerne, solnedgang og med min søde mand i hånden. Vi boltrede os i romantik, aftensol og pizza, og så på mennesker mens vi talte om fremtiden (og hvorfor nogle mennesker går med sokker i sandalerne).

Tror næppe man finder mere kærlighed, end i København om sommeren <3 (med fare for ondt i r*ven. Bogstavligt talt).//Over and Out

18 kommentarer:

 1. Sikke en omgang! Det skal man vist være forsigtig med! Men når alt kommer til alt så lyder det jo som om at i generelt er ret betaget af hinanden <3 og det er jo vildt sødt :D
  Hilsen fattig-bloggeren

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ikke for sjov, det 2'er ballade! Men du har helt ret, tror vi er ret pjattede med hinanden, after all. :)

   //

   Slet
 2. For filan, hvor er jeg jaloux på dit sexliv... Røvsmerter und alles!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak! Kan man sige tak til sådan noget egentlig? Fuck det. Tak alligevel! Det er faktisk ret fedt. På den pinlige, smertefulde, spændingsprægede og kærlighedsbaserede måde.

   //

   Slet
 3. Det er lige til at få ondt i r*ven af at læse... ;D

  SvarSlet
 4. Hej Rode

  Hvorfor kommer det til at gøre ondt?
  Er det manglende glidecreme? At han ikke varmen
  dit hul godt op?

  Jeg holder meget af én finger (både under slikning og bagfra), så måske to fingre
  og så kan vi snakke om om hans ven må komme på besøg ;-)

  Jeg er svært misundelig.

  Forresten, så gad jeg godt møde dig IRL til en kaffe på en bænk ved Søerne :-)

  / Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok en fin kombination af hans størrelse og hans iver. Og så bruger vi sjældent glidecreme. Som i aldrig. Faktisk. Måske burde vi gøre det. Mon det kunne hjælpe?

   Du skulle virkelig give dig selv den "gave" at lade ham prøve. Jeg vil bare råde dig til lige at aftale et par "spilleregler" på forhånd. Usexet, men meget nyttigt i situationen. Hos os har vi tre: Stop betyder stop, jeg bestemmer tempoet (selvom det tit kan være lidt svært. Plejer at lægge en hånd på hans lår og skubbe lidt igen hvis det bliver for meget), og ingen tur fra 2'eren til 1'eren med mindre han går ud og vasker sig først.

   Held og lykke med det!

   Det lyder da hyggeligt! :) Måske jeg en dag skulle sætte mig på en bænk ved søerne, og så må man komme og sige hej hvis man har lyst?

   // Rodebutikken

   Slet
  2. Glidecreme SKAL der til. Det er et must.
   Kussen producerer jo selv, for det meste, glide-sjov.
   Numsi gør vist ikke.

   I gang med glidecremen. Det bliver det kun bedre af!

   Det er også rart at ligge på ryggen, som i missionæren, men bare med 2'er missionær i stedet for 1'er. Hvis du forstår :-)

   / Maria

   Slet
 5. Jeg er på en underlig måde misundelig! Min kæreste har et latent ønske om at prøve anal, men hver gang vi har nærmet os det, så har bare det mindste forsøg gjort så fucking ondt, at jeg begynder at tudbrøle! Seriøst, det er den vildeste smerte bare sådan, hvis han liiiige er indenfor, if you catch my drift. Jeg har i desperation googlet lidt, og kan se at jeg ikke er den eneste... Jeg forstår (!) simpelthen ikke, hvordan nogle kvinder kan klare det og vildere endnu, finde nydelse i det?? Ihh altså, jeg tror sgu, ikke at jeg er bygget til den slags :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig godt. Det handler virkelig om øvelse. Og meget usexet: at slappe af (for fanden, lyder som min gynækolog nu). Men virkelig. Øvelse gør mester. Måske I bare skal starte med en finger så?

   // Rodebutikken

   Slet
 6. Så kan ordet betalingsring måske alligevel bruges... Man må smide en skilling hvis man vil en tur indenfor :-)

  SvarSlet
 7. Nå, det her bloglæseri er nyt for mig, så jeg skriver her; JEG ER VILD MED DET! Tak, fordi du laver en blog, der ikke består af slanketips, billeder af nyt træningstøj, sund mad og cafébesøg! Tak tak tak tak tak og god sommer fra mig - jeg glæder mig til at læse med!

  Mange hilsner fra det mørke (omend ret solrige?) Jylland

  /Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Astrid, og velkommen til!
   Tak for de fine ord - jeg håber du bliver hængende.

   Hils ovre i det mørke jylland! Kommer der sgu for sjældent.

   // Rodebutikken

   Slet
 8. synes det er ret sjovt at måneds favoritter er

  1) Travlt i analbranchen + Don't wear it out
  2) Skraldespandssex + Her er så stille

  Det er sjovt på den der Hø hø hø måde :)

  SvarSlet
 9. Jeg fandt tilfældigvis din blog, og det her var det første indlæg, jeg læste. Hvor er det morsomt! Og ærligt. Det kan jeg rigtig godt lide, hehe. Du har fået en ny læser!

  SvarSlet
 10. Totalt i ordre blog :-) frotte er sågar nævnt :-)

  SvarSlet