Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 30. juli 2013

Hjem kære Hjem

Der er en del af jer der ofte spørger, om jeg ikke vil vise lidt af, hvordan jeg bor. Og jo da! I skal da ikke snydes for lidt online flashing af min (meget tøsede - ved det godt) indretningsstil.

Siden jeg flyttede, har jeg gået og nusset om den lille fine Nørrebro-lejlighed, og kæmpet for at gøre den til Mit Hjem. Med en tilværelse på dagpenge og studenterløn tager det tid, så det er først nu, jeg for alvor er ved at kunne se resultaterne. Men synes selv det er blevet fint, og jeg har stadig mange projekter og ting jeg gerne vil tilføje til mit gemmested lige i Nørrebros smørhul. Derfor viser jeg jer også kun lidt detaljer - det er slet ikke pænt nok til at I kan se det hele (mest også fordi at det så betyder at jeg skal rydde op):

Badeværelse - Er lidt i en lilla periode...

// Mit fine selv-snuppede Go-card-stativ, som jeg er meget glad for. Kan blive helt opløftet når jeg finder et pænt kort jeg kan udstille // 
//Fine spejle fra IKEA // 
// Porcelænsfigur fra Mors hjem - den er jeg så glad for, at jeg bærer den i begge hænder og stiller trygt og sikkert langt inde på spisebordet når jeg skal støve af under den. Puha, hårdt at være porcelæns/minde/klenodie-ejer // 
//Gammelt rejseur, fået af Mormor // 
//Mine gamle Converse-sko i str. Baby //// Verdens bedste børnebog (lille barndomsminde, og lidt for fin til at gemme væk) //
// Kobber-lampe og Degas Plakat //
// Hjemmelavet müsli på køkkenbordet - så bliver tirsdag morgen bare liiidt bedre //


Bum. Så fik I også lidt af Rodebutikkens hjemlige rammer. Har i øvrigt hørt noget om, at det er Optagelsesdag idag? Nogen af jer der venter svar?

Uha. Kan blive helt nervøs bare ved at tænke på det.  Godt jeg "bare" har to eksamener at tænke på, til slutningen af denne uge. Tis. Fatter virkelig ikke hvad jeg tænkte da jeg tilmeldte mig det her pjat. Møg.

// Over and Out8 kommentarer:

 1. Jaa, endnu en der er fan af lilla :D Det er og forbliver verdens bedste farve.
  Er desuden så misundelig på den royale kysse-figur, den elsker jeg og håber på at den en dag, bliver en del af min samling (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også rigtig fin, figuren. Kan huske at have sukket over den hele min barndom, da den stod højt, højt oppe på reolen.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Fedt med go card stativet! Hvor har du fundet (snuppet? ;)) det henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Er også virkelig glad for det. Uha, det er faktisk min ekskærestes lillesøster der har neglet det til mig engang. Hun arbejdede med at pakke kortene ned og sende dem ud til cafeerne, og en dag havde de et stativ i overskud. Haps haps ;)
   Har dog hørt en fugl synge om, at man har kunnet købe dem engang hvis man tog ind på deres fabrik? Prøv evt. at søge på google :)

   // Rodebutikken

   Slet
  2. Damer, i kan købe et lige her - nuvel det er ikke gratis - men det er muligt!

   http://www.go-card.dk/print.asp?MenuID=623&hideAdmin=true&action=print

   Slet
 3. Jeg kom ind på drømmestudiet; Psykologi. I Århus. Jeg er utaknemmelig og karma kommer efter mig med uren hud eller dobbeltmenstruation eller appelsinhud i lange flapper og alt mulig andet slaskende. Men det var den forkerte by. Mine venner og mit hjerte har jeg kommet til at give væk i KBH. Så jeg tudede. Og nægtede at komme ud af min store fede skygge, selvom det var sidste dag på en ellers dejlig ferie i Alanya. Sikke et punktum. På ferie, KBH, hverdag med venner, og istid på kærlighed.

  Kan jeg mon finde glæden i fysik, kemi eller jord- og landbrug? For det er resterne man stadig kan søge ind på på KU.
  Måske forsvare 3. sabbatår med et fedt job.
  På McDonald's måske, hvor jeg brugte mit 1. sabbatår.
  Nej vel.
  Jeg har ikke brug for smil fra en by, men smil og kys fra ham mit hjerte begærer.
  Fuck en dårlig dag.

  Og det var så første gang jeg nogensinde kommenterede en blog. Hold da op.
  Jeg må lige blive nødt til at tilføje, at jeg er en af de trofaste, der kigger dig over skulderen på dit liv, og tak for nul censur og ærlighed. Du er fandme modig, og hvor er jeg glad for det kører i alle stillinger for dig og bornholmeren, ham er du særligt glad for, fortæller dine ord, og han gør vist også dig lidt ør. Juhuu!

  KH fra de varme lande, der snart skal udskiftes med dobbelt A (så brug dog det Å, man)

  SvarSlet
  Svar
  1. FUCK hvor nedern. Jeg forstår dig godt. Ih hvor er det tabu, men hvorfor er det mindre rigtigt at være kommet ind det forkerte sted end slet ikke at være kommet ind? Hvis det ikke er det man ønskede dig, så kan det vel være det samme.

   Lorteland. Jeg har dog hørt, at man med fordel kan kime dem ned nu her de næste par dage og så to dage før/efter studiestart, for at høre om der er nogen der har meldt fra. Og så kan man jo håbe på at få deres plads. Det er måske forsøget værd?

   I alt fald: Kæmpe kram herfra. Det skal nok gå. Ellers er du velkommen til at komme ud med frustrationerne her. Der er alligevel så meget "lort" og "røv" og "møgland" i forvejen, at det sagtens kan klare lidt mere.

   Tak for rosen - og jeg må indrømme at jeg er lidt beæret over at få din første blog-kommentar. Sejt!

   Knus Rodebutikken

   Slet