Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 2. august 2013

Jeg smelter!

For fanden hvor er det varmt. Sveder tran fra jeg står op til jeg går i seng, og ligger stadig i søstjerneposition kl. 23.30 med tungen hængende ud af munden i et forsøg på at nedkøle eget flæsk.

Ved godt det er tabu. "For tænk nu hvis jeg jinxer det!"
Det er sjovt som folk går helt i baglås og nærmest reagerer som om man sagde at gid Fanden kom på besøg på alle danske fødegange og forbandede dem med evig akne og dårlig ånde.
"Shhh! Du skal NYYYYYYDE det! Vi ved jo aaaaaaaldrig hvornår det er slut!" Jamen så slap dog af!
Ja det er dejlig med sommer. Når det er 25-26 grader. Alt derover er bare metrologisk show-off.

Det er FOR varmt!

Min krop er ikke bygget til det, min lejlighed er ikke bygget til det, og min garderobe er bestemt ikke gearet til det.

Min krop reagerer for det første ved at udskille 4 liter væske i timen. Hovedsageligt fra pande, overlæbe og ryg. Top fede steder, når man faktisk prøver at opretholde fysisk facade via make-up. Det kan man så godt glemme når det hele alligevel glider af i uelegante striber indenfor de første 5 minutter man befinder sig udendørs.

Min lejlighed er ligeledes bestemt heller ikke bygget til heden. Den er så f*cking top.isoleret, at INTET varme slipper ud. Må sige at jeg glæder mig til vinter. Så kan det faktisk være jeg kan spare lidt på varmeregningen. Man må se positivt på (nogle af) tingene.

Og min garderobe stinker, summer-wise. Jeg ejer alt i følgende kategorier:
1. Sweatre, strik og uldne cardigans
2. Strømpebukser, jeans og blazere (dobbeltforede)
3. Alt i nuancen lysegrå.

Især den sidste er virkelig ikke fed. For har man været lidt ude i det danske modebillede (H&M) skal det meste være lysegråt i øjeblikket. = tidligere nævnte sved er nu absolut umuligt at skjule på lady-måden.

Så jeg halser rundt i gadebilledet uden makeup, så langt væk fra lejligheden som muligt og med en af de få kjoler på, jeg har der både er luftige, korte og svedskjulene, på skift.

TABU! Jeg ved det. Og har sikkert jinxet det helt vildt nu. Så blame me hvis det bliver styrtregn og 17 grader imorgen. So sorry.

Smutter igen. Skal pakke til en tur til udkantsdanmark imorgen - sammen med Bornholmeren! Dør lidt af skræk by the minute. Men håber det går. Det skal det. Han er sgu så sød. Og med accenten går den rent hjem. Håber jeg.

// Over and Out

15 kommentarer:

 1. Fuck jeg ville elske 17 grader og regn.... Alt over 20 grader er slemt for mig.. Så jeg har det mindst 20 gange værre end dig! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvis 20 grader er din smertegrænse, så må det nuværende vejr være forfærdeligt! :)

   Slet
 2. Du må gerne jinxe det for min skyld! Jeg fungerer bare ikke når det er SÅ varmt. Du må nok også for min veninde, der har to børn under to år, der absolut ikke er fans af varme. De kan ikke sove og skriger hvis de ikke kan hænge på forældrene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, stakkels veninde. Kan lige forestille mig dét helvede!

   Slet
 3. Du er ikke alene!!!
  jeg tåler slet ikke over 20-22 grader.
  især ikke fordi man skal have så lidt tøj på... me no likey.

  og så får jeg daglig medicin som gør at man har; "birvirking: Stærkt forøget svedtendens." yeeeees. jeg er 23 og jeg får HEDETURE af ingenting, jeg er som en i overgangsalderen.
  Kan komme når jeg ligger i sengen, stille. Bare det jeg rejser mig op fra en stol kan gøre det. fml. det forgår så BÅDE sommer og vinter. Når det er værst skifter jeg tøj 3 gange dagligt fordi det er gennemblødt.

  fuck sommer. eller fuck varme! sol du er god nok - men varme - skrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor lækkert! Lorte medicin. Føler med dig!

   Slet
 4. Ja, nu du tager dette vi-taler-ikke-med-andre-om-det-emne op. Så kom jeg til at tænke på disse her "Cykelshorts" som har været fremme de sidste par år... Hvilke ben gør de noget godt for?
  Med lår der gnider mod hinanden (yeah, apropros den nye tween-tendens om at lårene ikke må røre hinanden... http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/07/28/073813.htm) kan det være belejligt med et mellemlag. Men det er dog umuligt at finde noget, som ikke giver overophedning eller fremhæver de mindre flatterende dele, hvilket jeg desværre synes, cykelshorts gør...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaah, nej de der cykelshort har heller aldrig været mig. Kan ikke rigtig se hverken funktion eller æstetik i dem?? Er glad for jeg ikke er alene. (Og hvad fanden er det lige med de lår der altså?! Nu må folk lige tage en puster. Ja, lår rører hinanden! Punktum)

   Slet
 5. P.S.
  Jeg sveder mig også et sved-overskæg på de varmere dage...
  (Med chance for at komme til at lyde endnu mere vammel)

  SvarSlet
 6. nej men det er jo aaaaalt alt for varmt. Ud over de charmerende svedsteder, du nævner, kan jeg med gru tilføje lige under brysterne - det er muligvis de grimmeste svedstreger, en lady kan rende rundt med. Øv for mig! (og dem jeg går forbi...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha åh nej, ikke under brysterne! Det er virkelig heller ikke særlig fedt.

   Slet
 7. Nu har jeg kigget lidt på gamle indlæg her på bloggen og så slog det mig - Hvordan går/gik det egentlig med X'en og Kussen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg er glad for du spørger. De gik fra hinanden fordi han havde skrevet med andre kvinder (bl.a. skrevet til mig), men så var hun åbenbart dum nok til at tage ham tilbage, så nu er de sammen igen. Hun er virkelig dummere end jeg troede. Følger spændt udviklingen.

   Slet
  2. Er der en, der er "til grin", så er det da kusinen... Men det var vel også lidt fortjent med det opførsel..
   Èn god ting er der dog at sige: GODT du ikke er sammen med sådan et skvat længere!!!
   Bornholmeren længe leve! ;)

   Slet