Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 15. marts 2014

Leve eller dø?

Har de seneste uger lagt bloggen lidt i dvale. Mest for at se, om jeg savnede den, eller egentlig burde lukke den. I ved, Bornholmeren fylder kærlighedslivet ud, studiet fylder det intellektuelle liv ud, detailhandlen er med til at udvide min menneskelige horisont på daglig basis, og de skønne kvinder der er i mit liv beriger mig med både sladder, vin og andre gode oplevelser.

Så jeg tænkte, at jeg egentlig var nået dertil, hvor oplevelser som bloggen før har været fyldt med, ikke længere fandtes, og besluttede derfor at pakke (midlertidigt) sammen i cyber space.


……De sidste uger har set ca. sådan her ud:

- Har misset tog til Outlaw Slagelse fra hovedbanen kl. lort ca 3 gange (og dermed stået og betragtet røven af tog, med rygsved, kold kaffe og verdens største nedtursfølelse)
- Skændtes så hårdt om forestående sammen-flytning med Bornholmeren, at det er ligefør jeg midlertidigt har opgivet projektet (nægter nægter NÆGTER at flytte til Vanløse, uanset om vi først kan få en lejlighed i 2015. Bum.)
- Fået "friske gyldne striber" i håret. = Røde stænk i askeblond. Not nice. Og har ikke råd til at få farvet det om.
- Hørt på min nabo have sex. Mange gange…
- Har haft synkronsex med nabo. Lidt færre gange. (Det er bare underligt når man kan høre, at de kan høre at man knalder.)
- Brugt alle mine penge inden d. 10., og kan nu se frem til en række kreative aftensmåltider i frikadeller med knækbrød og selleri-kategorien.


Så er kommet frem til, at bloggen måske alligevel er meget god at have. Bare som en form for selvterapi.

// Over and Out

17 kommentarer:

 1. Åh Gud, var et øjeblik temmelig panisk med den lukke-snak der! :-/

  Mht til frisør: Find dig en af dem, der gratis laver håret om igen, hvis du ikke er tilfreds. Kan meget bedre betale sig i længden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Findes der virkelig sådan nogle? Sådan en må jeg finde. Det ligner at et egern er falmet og har lagt sig til at dø ved mine hårrødder...

   Slet
 2. Hmm jeg synes bestemt ikke du skal lukke - men det ville nu være rart med lidt mere engagement fra frøkenens side, sagt i al mulig god og kærlig mening. Jeg tjekker bloggen flere gange om ugen, og jeg går ofte skuffet herfra igen, fordi der ikke er kommet nogle opdateringer. Jeg håber virkelig, at du holder ved, men jeg håber altså også, at du opdaterer lidt mere - dine læsere mangler dig sgu! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den kærlige kritik, Nanna :)
   Jeg har simpelthen haft ramt en mur, hvor jeg hverken havde tid eller overskud. Men det vender forhåbentlig tilbage, og nu hvor foråret er på vej, hjælper det gevaldigt på humør og energi!
   Kh Rodebutikken

   Slet
 3. Du smutter ingen steder frøken!!!

  Og så genovervej lige det med Vanløse - hvad er det helt præcist der gør, at du ikke vil bo der? Har boet her i snart fire år, og det er altså et dejligt sted. Men ok, jeg har nok også andre krav i og med jeg er forælder ;) MEN tænk lidt over det - er det virkelig værd at skændes over, at flytte et så lille stykke væk? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh jamen MulleF! Vanløse er bare ikke Nørrebro. Jeg synes der kan være hyggeligt.. Men hans lejlighed er en stor omgang bæ! Den er indrettet dårligt, køkkenet har samme farve som bræk, og der er intet der virker. Området er dødssygt (Det ligger i den trælse del af vanløse) og der er bare langt til alting synes jeg.
   Jeg ved det ikke, måske skal jeg også bare have tid til at vende mig til tanken - jeg vil bare ikke presses til det, for så ved jeg at det kun er et spørgsmål om tid før jeg laver flikflak og flygter. Og det gider jeg jo ikke, for han er sgu meget sød, ham Bornholmeren!

   Slet
  2. Nej, du skal ej. Hvis det ikke føles rigtigt, så lad være, for et lille års tid kan virke som riiiiiiigtig lang tid, hvis du ikke føler dig hjemme, hvor du bor. Og når du oven i købet kender dig selv godt nok til at vide, at der er en risiko for at smide det hele ud af vinduet, hvis du går på kompromis med det, er det da virkelig ikke det værd.

   Så skal du bare finde en måde at sige det til Bornholmeren på, hvor han kan føle sig sikker på, at det ikke er ham :)

   Slet
  3. Og ps. Der er ikke lige så langt fra Østerbro til Vanløse, som der er fra Nørrebro til Vanløse - selvom det stilmæssigt godt kan se omvendt ud ;)

   Slet
  4. Altså hvis lejligheden er røvnederen, så forstår jeg dig! Selv er min lille og yndig, ligger lige ud til sallingvej, og tæt på Flintholm OG Vanløse st. Så for mig er det bare perfekt!

   Hvis det er en lortelejlighed i et lorteområde, vil jeg også sige at det er dumt at give sig selvom det kun er et år. Du skal trods alt stadig føle dig hjemme, og så er et år sgu længe! Hvorimod et år går hurtigt ift. at flytte sammen. ;)

   Slet
 4. ej, intet må lukke - sådan er internettet, tror jeg nok. ik luk. bare skriv.

  SvarSlet
 5. Rodebutikken er min absolut yndlingsblog! Som i uden tvivl! Som der allerede er skrevet, så mangler vi dig og dit sjove input på en grå dag. ;-)
  Please stay!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh nu charmer du vist bare. Tusind tak! Jeg håber at jeg snart får det hele op at køre igen på normal basis.

   kh Rodebutikken

   Slet
 6. Vanløse er ikke så slemt, fik lokket min kæreste herud - trods hun var indbegrebet af en Østerbropige, som ikke mente hun kunne leve uden mindre end 200 meter til Østerbrogade og Trianglen. Hun trives herude i dag - og vi er nok i samme aldersgruppe som dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja. Det er jo rart at vide at det kan lade sig gøre. Men hold op der er bare stor kontrast. Og jeg synes det er meget svært at give slip på noget jeg holder SÅ meget af. Nu må vi se hvad tiden bringer :)

   Slet