Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 2. februar 2012

Round 2 - begin!

Så er der datenight. Igen. I aften. Nu i biografen. Er netop kommet hjem fra arbejde og går om ca. 5,4 minutter i panik mht. tøj. Hvad fanden skal jeg tage på? Afslappende, men dødlækkert. Men det ejer jeg jo ikke. Kan man være lækker i afvaskede jeans?
Anyways.
Var også ude igår. Med en skøn ven - vi spiste sushi og hyggede os helt vildt. Men så kom regningen, og LIGE her skrider han over grænsen fra "ven" til "date" - han betaler. Altså det er da et officielt brud på de verdenskendte dating/venne-regler, ikke? Eller er det bare mig? Nå. Nok om det. Jeg orker virkelig ikke at tænke på, at jeg potentielt har et venskab i overhængende fare.

Nu vil jeg lige nyde de sidste tilbageværende ca. 2,5 minut inden tøj-krisen starter.

(Btw - mind mig om at man ikke skal være storsindet og lade ham vælge filmen. Vi skal nu ind og se Mission Impossible. Goddag, 2 timers kedsomhed. Med mindre vi går i barndom og sidder og kysser hele filmen, på teenagemåden. Nu må vi se.)

// Over and out!

2 kommentarer:

 1. Uh, spændende søde Rodebutik! Jeg glæder mig meget til en update i morgen, et lille lyspunkt i min ellers så kedelige weekend!
  Åh, jeg ved sgu ikke om det er velkendte date/venne-regler? Jeg har aldrig spist ude med en ven på den måde. Men jeg tror også jeg ville synes det var mærkeligt. Ligesom jeg helst også vil give, når jeg er ude med drengene.

  Mission Impossible er da fed. :D Det er jo lækre mandfolk, håber jeg for dig ;) Jeg håber i hvert fald det bliver en skøn date!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hih tak søde Lullie - det gik alle tiders. Skriver lige en update.

   // Rodebutikken

   Slet