Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 3. februar 2012

Mission (im)possible

Det var en god date igår. Rigtig god faktisk. Vi mødtes ved biografen, og sad og fik en kop kaffe inden vi skulle ind. Han dryssede diskrete komplimenter ud over mig - og rødmede endda en enkelt gang da jeg så på ham og skruede lidt op for bambi-øjnene. Det var faktisk ret sødt.

Filmen var dog virkelig ikke noget at råbe hurra for. Meget amerikansk, og meget Tom Cruise. Det blev i overkanten - men så var det jo godt at vi sad på kysserækken (of course). Vi flettede fingre, og snart var vi igang med vores eget lille kluddermor, og fik kysset (igen). Han kysser altså okay. Så godt, at jeg bliver i tvivl om, om jeg kysser godt nok. Hah.

Efter filmen var han en sand gentleman; bestilte en taxa, fulgte mig hjem, og tog taxaen videre hjem til sig selv. Meget dydigt - og han forsøgte ikke engang at nå til base 2 (brysterne, hvis nogen er i tvivl).

Alt i alt gik det godt. Og jeg synes han er sød. Jeg er ikke forelsket - endnu. Men jeg kan godt lide at se ham, og være sammen med ham. Så nu må vi se. Det kan faktisk godt gå hen og blive til noget, det her.

Men nok om det.
Om lidt skal jeg på arbejde og senere til fredagsbar på Guldhornene med banken. Jeg tror det nok skal blive sjovt. Og hvis ikke, ja så kan det jo være jeg kommer til at ringe efter Handy. Hvem ved?

// Over and out

1 kommentar:

  1. Uhh det lyder rart med en rigtig gentleman søde Rodebutik, det kunne jeg godt bruge ;)

    Jeg er heller slet ikke til den slags action, så forstår dig godt, men så var det jo godt at I kunne hygge lidt, jeg var dog nok faldet i søvn, haha.

    God weekend!

    SvarSlet