Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 19. januar 2016

T minus 26 dage

En noget krypteret overskrift hvis man ikke lige er med på, hvad der foregår herovre i rodebutikken (i øvrigt ikke sikkert jeg selv gør det).

Men for at løfte sløret, kaste lys, lade tæppet gå, så betyder det i alt sin enkelthed at jeg rejser.

Bum.

Jeg rejser til Polen, og I skal med.

Og nej, med alle fordomme dybt plantet i mit hoved, skal jeg hverken over og sælge mig selv, have skiftet kropsdele ud med plastik eller hente billig arbejdskraft til at banke et nyt køkken op i Vamløse (Selvom det sidste nu kun ville pynte).

Jeg har fået et "internship" som det så snobbet hedder - et praktikophold i forbindelse med evighedsuddannelsen, som jeg efterhånden, med et spinkelt håb i stemmen, kan se en ende på.
Jeg skal være derovre i 3 stive måneder, arbejde for min nuværende arbejdsplads, på deres polske hovedkontor i Warszawa.

Og hvad betyder det så? Jo, det skal jeg sige dig:

1. Liv skal på en eller anden måde komprimeres til omkring 75*53*30 cm, hvilket er størrelsen på min kuffert

2. Jeg skal undvære Bornholmeren (som stadig er her, yay!) i 3 måneder - minus et par dage over påsken hvor han kommer til Polen og sover i ske med mig i noget et-værelses på 6.etage i typisk øst-europæisk lejlighedskompleks der alene med farven udstråler depression, mismod og alkoholisme (se, der var fordommene igen. Undskyld! Skal virkelig have smadret minimum et par stykker inden/ når jeg rykker derover)

3. Være voksen.

Den sidste er klart værst. Nogle forventer jo faktisk noget af mig, med det her arrangement. Optil flere, faktisk. Min chef i DK, som har hjulpet mig i stand med det, som betaler en del af gildet (flybilletter, mad og bolig - føler mig ret heldig), og den polske chef, som nok regner med at jeg kan bare et eller andet...

....


... Kan ikke engang lave ordentlig kaffe.// Over and Out

1 kommentar:

  1. Hold da op, havde slet ikke set du var her endnu. Håber du har en fed oplevelse, og så håber jeg at du snart skriver herinde noget mere (!!!!)
    knus

    SvarSlet