Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 21. april 2014

Igang igen

Jaah ja okay. Den der rekreation efter Paris blev lidt længere end planlagt. Men for fa'en hvor er det også feje hold, bare at blive dumpet lige ned i hverdagen efter sådan en uge. Feje hold, siger jeg jer!
Blev faktisk nødt til at få Bornholmeren til at love, at vi snart tager afsted igen, før jeg overhovedet kunne bære at se normalitetstilstandene i øjnene, og uden at have Mont Martre og fuglekvidder i baggrunden.
Bevares, der er også fuglekvidder i København, men det er bare som om, at de franske duer er liiiiidt mere charmerende end de danske. Og mindre psykotiske. Forleden måtte jeg skræmt se til, mens en due gennem mere end 30 minutter kastede sig mod min rude igen og igen, kun for bagefter at sidde på min altan og glo forvirret ind på mig. Vanvittig hverdag…
Forstyrret due… 

Anyways! Fik jeg sagt at Paris var overdrevet fantastisk?! Billeder!Vi fik spist røde bøffer, drukket os fulde i litervis af rødvin, grinet, set alt der skulle ses, herunder tårn, bue, kirke på bakke, kirke på ø, populær dame på Louvre, rød mølle og skeletter i undergrunden.


Og så lidt shopping naturligvis, inkl. en tur i den helt nyåbnede Primark. I øvrigt en historie helt for sig selv. Bornholmeren tog det pænt. Jeg havde godt frygtet når han så både mig, butik og 500 andre kvinder med fråde om munden og med rundsave på albuerne - men han var overraskende rolig, og lod mig være i orkanens øje i hele to timer. OG købte faktisk også selv en del ting. Ren win win.
Har verdens sødeste kæreste. Både i Paris og i København.


// Over and Out
4 kommentarer:

 1. Fedt, at du er back on track! Du har været savnet :)

  Er du mon også en af dem, som er lidt triste over at påskeferien er ved at være slut nu? Så har jeg netop i dag skrevet et indlæg (ud af mange, kan jeg fornemme) om andre ting, vi kan glæde os over: http://altogingenting.dk/ :D

  Tak for en virkelig underholdende blog!

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak, Line :)

   Åh ja! MEGET trist - men flyver da straks over i dit hjørne af blogland og får lidt opmuntring! :)

   Slet
 2. herligt billede af duen

  og lyder til at have været en skøn ferie i Paris

  Knus
  Bjarne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var vanvittig.
   Og det var det bestemt :)

   Slet