Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 23. april 2014

Garderoben, version: April

Man kan ikke sige Rejse uden at sige Shopping. Ihvertfald ikke når man er tøjnarkoman som mig.
Så derfor blev dagene i Paris også tilbragt med en smule shopping. Egentlig ikke så meget som jeg troede, men det er jo den evige forbandelse der gælder, når man endelig har råd til at købe = ingenting at finde.

Selv den nyåbnede Primark skuffede en smule - dog ikke så meget at jeg kom helt tomhændet derfra (basics, solbriller, trusser og sokker kan man vel ikke få for mange af?). Derudover fik jeg købt nyt træningstøj, bikinier og et par fine skjorter, som jeg nu fortryder jeg ikke købte flere af.

Derudover blev det til et par parfumer i lufthavnen, en halskæde og solbriller fra New Look og nye hårelastikker (knap så eksotisk, men man gider jo aldrig bruge penge på den slags herhjemme!).
Det dyreste køb dernede blev nok denne blazer fra Zara - har den i forvejen i sort og marineblå, men de fine klassiske snit og de feminine skuldre gør, at jeg gang på gang vender tilbage til den. Og da jeg så spottede den i den fine lyseblå sommerfarve, måtte den med.


// Blazer - Zara her //


Men men men. Fik jo ikke styret den der shoppetrang, vel? Så blev nødt til at forsætte da jeg kom hjem. Bare en lille smule. Først kunne jeg ikke stå for den fine blomstersag fra Monki:

// Kan erhverves for 250 DKK her //

Og så tog det fart. Inden længe havde jeg revset hele den virituelle shoppingverden, og fået sendt det her afsted mod matriklen:

// T-shirt: Soaked in Luxury her // Halskæde: New Look her // Sweat: New Look her // 
// Nederdel: H&M her // Decay Naked Palette 3 her // 

Derudover er jeg kommet til at spørge min veninde, der arbejder i &Other Stories, om at købe denne sag med til mig:

// Faux Fur Shopper - pt. udsolgt på hjemmesiden //

Så nu er det virkelig også slut. (næsten - har også købt en basis t-shirt i H&M og et par læbepomader, men det gælder jo ikke… Vel?) Og det overskud der var fra Paris, er som I nok kan se, helt og aldeles væk, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få betalt forsikringer i næste måned. Meeeeen altså. Tingene er jo pæne, ikke?

Jeg er så uansvarlig, at jeg burde bures inde. 


// Over and Out 


5 kommentarer:

 1. Hahaha det sker også altid for mig det der! :) Altid.
  Og hey - de køb og skide fine. Kan du ikke fyre nogle ikke eksisterende penge afsted mod mig også?

  SvarSlet
 2. Jamen det er jo en form for lavine?? Det er som om, at hvis man først får startet, så bliver man bare ved og ved til der ikke er mere.
  Skal prøve - du har jo også sådan et fint altan-projekt der skal holdes ved lige!

  SvarSlet
 3. Hvad sker der også for den forbandelse? Det sker fucking HVER gang, man endelig har givet sig selv lov til at shoppe igennem..
  Men ja, når man så endelig har fået taget hul på det, så kan man bare ikke stoppe. Ak ja, det er ikke nemt at være kvinde ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er sådan en totalt ansvarsfuld mor til to med mand på ringfingeren, så sådan en omgang uansvarlig shopping er utopia for mig. Men åhh jeg misunder dig at du 'kan' - både at du 'kan' bruge penge på at forsøde og at du kan passe/bruge den uhørt lækre biniki med flamingoer på!

  SvarSlet
 5. Uhuh, lækre sager, min gaderobe mangler godt nok også en update.

  - Anne

  SvarSlet