Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 27. april 2014

Weekend i solen

Hallo, for et vejr det lige pludselig blev! Kan slet ikke få armene ned over al den sommerstemning der flyder ud over matriklen i disse dage.
Har både nået at være i Frederiksberg have og se på mennesker med et par søde veninder, grillet med Bornholmeren og andre søde venner i gården, og var kun lidt træt af eget liv en enkelt gang, da jeg stod nede i Føtteren for at hamstre Tampax Kompak (hvorfor har de dem kun i Føtex?? Det var sgu da åndssvagt. Der er da ingen der gider rende rundt med en tampon på længde med en mellemstor frankfurter, når man kan få en i halv størrelse??). Anyways, skæbnen ville at jeg stod dernede i præcis dét tidsrum Bornholmeren og 2 bornholmervenner havde valgt at gå ned og handle ind til pølseparty i gårdhaven. Øjh. Og ja, jeg synes stadig det er pinligt at købe tamponer. Især hvis Bornholmerens venner skal se det. Så prøvede desperat at skjule mig i gangen med rengøringsartikler, men var forsvarsløs. Bornholmeren spottede mig lynhurtigt, og med et raskt "heeeeej skat!" var min skæbne forseglet. Prøvede at redde min sidste smule værdighed ved at udnytte de omkring 7,5 sekunder indtil bornholmervennerne var færdige med at udvælge den helt rette remoulade, til at forklare at jeg egentlig bare liiiiige ville klare mine indkøb selv. Uden held, that is.
Er det akavet at hilse på Bornholmers venner med intet andet end tamponer og magnum-is i kurven? Yup.
Er det stadig akavet når man mødes 30 minutter senere til en håndbajer i gården mens Bornholmer tænder op i grill, og man dermed er overladt til larmende stilhed og roden-rundt med skosnuden i græsset? Oh yes.
Var det til dels min egen skyld fordi jeg kun kunne tænke på, at de nu vidste at jeg stod der og blødte for fuld smadder og med toiletskabet fyldt med super plus? Helt sikkert.
Heldigvis fandt mændene hurtigt ud af at snakke om noget fodbold, og jeg kunne forsøge at glide naturligt ud af billedet, indtil deres kærester kom med snacks og Lambrusco.

Håber virkelig ikke mænd lægger lige så meget tanke i det, som kvinder (læs: jeg) gør…

Ellers en perfekt weekend - det kan jeg godt lige leve med.// Over and Out

2 kommentarer:

  1. Jeg har fundet tampax kompakt både i Eurospar og kiwi også, Just in case

    SvarSlet