Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 25. november 2013

Om at holde humøret højt

... når økonomien slår knuder, når det bliver koldere og koldere, og når timerne er dobbelt så lange mellem 8 og 17.

Derfor er jeg og et par af de andre kassedåser blevet inspireret af dette fantastiske klip:


Jeg har for eksempel leget telefonfis med mine med-kassedamer via de interne telefoner i kasserne, og derefter opfordret til at slå mine påfund:

1) "Er der nogle frække piger på linjen?"

2) "Hvad har du på?"

3) Hæs, rallende vejrtrækning ned i røret

Derefter overvejede vi om vi turde ringe ned til slagteren og spørge om "vi måtte få et stykke af hans store, lyserøde medister". Men vi endte alligevel med at bakke ud på samme måde som ved Grønt-drengene, hvor det ellers kunne have været skægt med "Ja, jeg sidder her med to kæmpe store meloner, og nu mangler jeg altså sådan en banan..." 
Førstnævnte skyldes i øvrigt, for mit vedkommende, at vi havde julefrokost i lørdags, hvor slagtermesteren (der er på alder med min far, gift og har børn) lagde så heftigt an på mig, at jeg idag gik en kæmpe omvej gennem "brød og kager" for at undgå ham. Jeg siger jer, han var klam. På den der "uh, du er schåå fræk, vil du ikke lige sige mit navn igen? Nej nej, ikke mit rigtige navn, kald mig Mester. Jaaaah, åh det er frækt!".
Jamen så skyd mig dog. 

I øvrigt en yderst vindtør julefrokost. Gennemsnitsalderen var faretruende nær de 40, og dj'en havde intet fra de nuværende hitlister, men tilgengæld alt med Rasmus Seebach (hans første plade, altså) samt sange i kategorien "Hvorfor går Louise til bal" og "VLTJ". 
Bestemte mig derfor for at dele en flaske Gajol med min kasse-veninde og grine af midaldrende kvinder der pludseligt bliver overmodige pga. en enkelt snaps i blodet, og derfor med glæde iklæder sig bordpynten i form af lametta, og bage på de helt, helt unge slagterlærlinge. 

Kastede mig ind i en taxa omkring kl. 3 og sendte mig selv inkl. 3 promille i retning mod Vanløse hvor Bornholmeren bød mig velkommen med en flaske vand og en treo til senere brug. 

Anyways. Prøver forsat at hæve niveauet i min dagligdag, og ikke lade mig påvirke af, at top 3 over oplevelser på min arbejdsplads den seneste uge har været:

1. En mand der stod og tissede. Inde i butikken...
2. En (anden) mand der kun købte en toiletbørste, og dertil kvitterede med "Så skal der laves bæ!". Hvad svarer man lige til det? ".. så må du have god fornøjelse?"
3. En dame der forsøgte at stjæle for 600 kr kød, og efterfølgende bed min kollega i kinden, da de prøvede at standse hende i vores for-område.


Fed hverdag med berigende personligheder.
Det er derfor vi har brug for elementer som intern telefonfis. 
Hvis I selv skulle have fået lyst til at joke lidt med jeres egne kolleger, kan I jo kaste jer over denne leg.

Jeg har da selv fået et par nye ideer til imorgen - herunder konsekvent at tale med dialekt, Spørge om der er nogen der vil bytte plads, gå sidelæns eller bede kundeservice om at kalde sig selv - "fordi man har problemer med at finde sig selv i øjeblikket".

God humor og god aften! 

// Over and Out
7 kommentarer:

 1. Haha genial video og rimelig sjove forslag til hvad man kan lave af sjove indslag i hverdagen hvis man er kassedame nå ja og også kontorspillet :D Vi havde slet ik sådan nogen sjove ting i vores netto.. det handlede mest bare om at overleve dagen, desværre ikke på den her måde :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg synes også den er genial ;)
   Men det der med bare at overleve, kender jeg nu godt..

   Slet
 2. "Så skal der laves bæ..." Say what?!?
  Er total flad af grin lige nu. Tusind, tusind tak for at gøre en kedelig onsdag lidt sjovere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen VIRKELIG?! Det kan man sgu da ikke sige. And yet again - det kan man åbenbart godt.

   Slet
 3. Hej Rodebutik!

  Jeg læste lige et af dine indlæg om din dildo (http://froken-rodebutik.blogspot.dk/2012/05/det-kan-godt-vre-jeg-har-faet-en-kreste.html), og jeg vil gerne vide hvad det er for en. Jeg var inde på den hjemmeside, hvor du havde købt den, og jeg tror, at det er en af de her:

  http://www.dildoparties.dk/sexlegetoej/special%20vibratorer/gino-ultra-7-g-spot-7-vibrationer-2209

  http://www.dildoparties.dk/sexlegetoej/store-vibratorer/ultra-7-galaxy-m-7-vibrationer-246

  http://www.dildoparties.dk/sexlegetoej/klitoris-vibratorer/fonzie-ultra-7-lys-lilla-2602

  http://www.dildoparties.dk/sexlegetoej/vibratorer/soft-pearl-g-spot-lys-pink-701-pink

  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nummer 2 link der er den jeg har - min er godt nok lyserød og med en slightly anden udformning, men tror bare min er udgået. Men "styresystemet" kan jeg se er det samme :)

   Held og lykke med det!

   Slet
  2. Tak! Nu er det lidt svært at bedømme størrelsen ud fra billedet, men er den meget lang og tyk? Der står, at den er 22 cm. og det er måske lige i overkanten...
   Shit, det lyder egentlig lidt lummert... Men tak igen :)

   Slet