Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 18. november 2013

Christmas Wishes 2013Christmas Wishes 2013

Jeg har ladet mig fortælle, at vi så småt nærmer os jul, og derfor har jeg så småt set på de ting jeg godt kunne tænke mig, lå under træet med mit navn på - selvom det måske er lidt tidligt endnu.

Kan dog ikke rigtig undgå at komme lidt i præ-julestemning, når jeg nu sidder i et varehus der påbegynder juleræs og salg af brunkager midt i oktober, mens overdimensionerede plastik-julekkugler hænger i store klaser i landskabet. 

Planlægger faktisk at grave julepynten frem når vi nærmer os weekenden - så har jeg måske en chance for at nå at nyde den, inden den skal ned igen. 

Nå. Mandag. Arbejde. Kan nok ikke strække den længere. Weekend, hvor blev du af?

I øvrigt, tak fordi I er så søde alle sammen! Det varmer, at kun en enkelt læser tilsyneladende er skredet i svinget under min skrivetørke. I er skønne! 


// Over and Out


4 kommentarer:

 1. Åh, maguritøreringene er bare så fine - dem gad jeg også gerne have i min smykkesamling en dag.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Det er da absolut ikke for tidligt. Vi har pyntet herhjemme. :) .. Og vi har hørt julemusik. (BTW jeg har set, at du har fået dig en ny læser, da jeg har taget min kæreste i at læse din blog og småklukke.)
  - Jeg er da også i gang med den dersens ønskeseddel, alle råber jo efter den!

  SvarSlet
 3. Du er slet ikke tidligt ude med ønskeseddel, jeg har allerede købt de fleste julegaver ;)

  SvarSlet
 4. Var det så dårlig en joke, at jeg var smuttet fra bloggen, at du tog den alvorligt? ;-) Sorry, jeg hænger selvfølgelig stadig på

  SvarSlet