Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 2. juli 2013

Er det meningen?

 - Er det meningen, at man ikke skal vide hvad Rugfler egentlig hedder i ental? (Rugfel? Rugfle? whaaat?)

- Er det meningen, at man stadig som 23-årig ikke kan finde ud af at styre sin økonomi, og lever som en dronning (nårh ja, efter SU-standarder) de første 14 dage, og som vagabond de sidste? 

- Er det meningen, at man i fulde alvor bliver nødt til at skrive sine mænd ned for at kunne huske dem? (og i så fald, er det så fordi der er for mange eller fordi man er ved at blive gammel og senil? Bad vs. bad)

- Er det meningen at man kl. 13.36 tirsdag eftermiddag skal sidde ude på CBS og fundere over, at ordene "donkey" og "kyllingefrikasse" er lækrere ord end for eksempel "dadel" og "ørestikker", i stedet for at følge med i forelæsningen om noget stress-håndtering i moderne organisationer?

- Er det meningen, at jeg faktisk ikke helt ved hvad jeg vil med det der uddannelse og job og liv?

- Og er det f**king meningen, at det skal være 15 grader når vi skriver 2. juli??

Aner det ikke. Om det er meningen. Eller om det bare er mig der kegler rundt i det der tilværelse med bind for øjnene og uden hænderne på styret. Føles lidt sådan. Prøver ellers. Faktisk. Lidt. 

...

... I hvert fald på nogle af områderne. Det med rugflerne er bare mærkeligt. Det ved jeg godt. Men seriously? Hvad hedder de?? Eller er det bare underforstået, at man altid skal have to? 

Anyways. Prøver at have styr på det med pengene. Har faktisk en budgetkonto og madkonto og alt muligt (og en rejsekonto, en opsparingskonto og en regnvejrskonto. Den sidste burde alle have. Så sætter jeg lidt ind når der lige er penge til det, og vupti! Så er der et lille hyggebeløb til de der regnvejrsdage, hvor skraldespanden revnede med gammel havregrød i, din nabo er sur, der kun er de irriterende underbukser tilbage i skuffen og ja- det regner. Så hjælper det altså at ku' give sig selv noget pænt.)
Tilbage til pengene. Som ikke er der. Og slet ikke lige p.t. Og det er kun den 2. Men der er jo udsalg, for fanden! Og det er som at gøre det her - bare for voksne. Just to be clear - jeg er en af dem der æder den marshmellow. Big time. 


Skulle egentlig bare bytte en bluse i H&M. Men endte med at være derinde i over 1 time, og købe det meste af butikken. Dammit. Og så var der jo også Monki hvor jeg normalt ikke finder noget, men de havde en strik på tilbud til 80 kr - og det kunne jeg jo ikke sige nej til. Og et par fine ørenringe fra Message. Og så var det også slut på mit shoppingbudget for denne måned.

Men det var som terapi, når man ellers efter en hjerneblødning engang i april, er tvunget til at bruge sin sommerferie på CBS sammen med andre nørder. Ej, det er spændende.... Nogle gange. Resten af tiden er jeg mest ude i dårlige ord vs. gode ord-diskussioner med mig selv. 

Går på Summer School på Copenhagen Business School i denne måned. Læser to fag - Organizational Behaviour og Psychology of Decision-making. Bruger det som et led i min videre uddannelse, men faktisk også fordi jeg synes det er sjovt og spændende at læse, og at læse det sammen med folk fra andre steder i verden. (og små-fnise indvendigt af deres accenter. Kan for eksempel slet ikke forlige mig med den amerikanske accent. Alt det "dude" og "it's like" og "or something" er virkelig som taget ud af Jersey Shore). 

Men alt i alt er det også for at få en fornemmelse af, hvad jeg synes er spændende, og hvad jeg skal gøre med mit liv. Skal læse noget mere. Og jeg har da et par muligheder. Men hvad det bliver, er jeg slet ikke sikker på. Endnu. I hvert fald ikke før sidst i denne måned. 

Så om det er meningen, at der er så mange åbne spørgsmål i mit liv lige nu, det ved jeg ikke. Men går ud fra at nogen af dem besvares, hvis jeg bare hænger i? (og ser skide godt ud mens jeg gør det, i alt mit nye tøj).

// Over and Out


6 kommentarer:

 1. En veninde og jeg prøvede engang at skrive vores mænd ned. Jeg gav op halvvejs, ikke fordi jeg ikke kunne huske dem, men fordi de var så fandens deprimerende, at der var så mange, der blev skrevet ned som "Ham fra Sams" eller "Tryllekunstneren" eller "Morten? Mikkel? Noget med M..."

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHAHAH. "Noget med M..." Fantastisk. Så er det ikke kun mig der har mænd som "Roskile-manden" og "ham der med kawasakiskoene" på listen. Lovely!


   // Rodebutikken

   Slet
 2. Jeg fik lige lyst til at skrive en sammenhængende tekst ved at læse dit indlæg. Tak for det ;) Har ventet længe på, at det skulle ske..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor godt! Nu er jeg lidt stolt ;)

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Håber ikke man burde have styr på så meget som 23-årig - for så er jeg decideret håbløst bagud :O

  - Kit

  SvarSlet
 4. Det må vel hedde en rugfel :)

  SvarSlet