Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 3. juli 2013

Sommer-shopping vol. 1

Siden de lovede bedre vejr idag, vovede jeg mig i en af mine fine, nyindkøbte kjoler fra H&M her til morgen. Jeg blev dog nødt til at trække i strømpebukser efter at have været ude og træne, da jeg godt kunne mærke, at det trods alt ikke var bare-stænger-vejr (hvilket egentlig også var ok - ellers skulle jeg have barberet ben og alt muligt. Dét eller flette hårene på benene. Fordi Bornholmeren er på ferie i denne uge med sin familie, får alt lov til at stå til, og pt. frygter jeg egentlig at skulle have skraberen igennem den stadig vildere vækst på mine stænger på lørdag, inden han kommer hjem igen. Må hellere sætte dagen af. Har på fornemmelsen at det bliver et længerevarende projekt.)


Og følte at idag også var dagen for at lufte mine fine sløjfe-ballerinaer og mine nye, topfede ørenringe:


Følte mig faktisk ret fin idag, hvis jeg selv skal sige det. Og totalt i et med CBS-jeg-er-totalt-business-minded-mentaliteten. Havde faktisk så meget overskud, at jeg også kastede mig ud i at lave hjemmelavede tortilla-reste-chips, som virkelig var gode til den sene eftermiddagslæsning om motivation og motivationsteknikker.. Jeg har muligvis fundet min? Idag var det i hvert fald dem her:

"Hjemmelavede" tortillachips med cheddar og paprika.. Mmm! 
Edit: Ej okay. De ser måske lidt klamme ud. Men de smager altså godt! Lidt på linie med de der oopsies alle taler om. Grimme, lidt klammo, men ret sunde. Vist. Men udseendet har de altså virkelig ikke med sig. Inkl. navn. Oopsies?? 
Øjh. Noglegange må verden altså lige tage sig sammen..// Over and Out
2 kommentarer:

  1. Elsker øreringene!! hvor er de fra?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! :) jeg synes også de er voldfede. De er købt i Message og koster 199 kr.

      Slet