Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 26. juni 2013

Jeg er her endnu

... tror jeg nok.

Undskyld. Undskyld undskyld.

Undskyld hvis I troede jeg havde droppet jer.

Undskyld hvis I troede jeg var flygtet ud af landet på falske papirer og en narkoboss i hælene (selvom det havde været langt mere actionpræget end den egentlige grund)

Undskyld hvis I troede jeg var over-muteret af mine celleforandringer (det er heldigvis ikke sket. 7-9-13)

Egentlig er der ingen rigtig grund til at jeg har været så længe væk. Andet end livet, tror jeg. Det gik lige pludselig så stærkt det hele. Tonsvis af arbejde, rokeringer på jobbet, start på sommerskole på CBS og alt muligt andet.

Men jeg har det godt. Og har mere overskud. Eller lidt mere i hvert fald. Og tid, hvilket i særdeleshed er en mangelvare når man prøver at balancere arbejde, skole, læsning, ansøgninger og kæreste (vi er jo stadig i fornægtelse-af-at-vi-er-rigtige-mennesker-stadiet-og-undgår-for-enhver-pris-at-afsløre-hårvækst/mærkelige-lyde/kropslugt/singlevaner, hvilket faktisk er ret krævende. Har aldrig barberet ben så tit, eller været SÅ opmærksom på at matche undertøjet om morgenen)

Anyways. Bornholmeren hænger på endnu. Og jeg er startet på sommerskole på CBS. Så hvis I går der, så er jeg bare hende den forvirrede med lidt for korte ben og lidt for meget oppakning, og som i øvrigt ligner en der er faret vild konstant. Det er jeg højst sandsynligt også.

Tak fordi I stadig er her. Og NU skal vi rigtig hygge herinde over sommeren. Har mange gode historier. Nogle med anal-sex (nemlig flere af de historier, bare med en ny mand) og nogle med de sædvanlige pinlige situationer som jeg føler jeg er alene om at tage her i tilværelsen.

Stay tuned!

//Over and Out

4 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig igen! :-)

  SvarSlet
 2. Jubii! :) Har virkelig ventet spændt på en opdatering, og er bare virkelig glad for at høre at fraværet ikke skyldes noget dårligt men bare ren travlhed. Kender det godt!

  SvarSlet
 3. Jaaaaa! Jeg glæder mig til at følge dig :)

  Har først lige opdaget dig blog takket være Miriam.
  http://www.bloglovin.com/frame?post=1205550209&group=2849536&frame_type=b&blog=2849536&link=aHR0cDovL21pcmlhbXNob2VpbnNob2VzLmJsb2dzcG90LmNvbS8yMDEzLzA2L2Rlbi1nb2RlLWJsb2dnZXItZGUtaW5kdmVuZGlnZS5odG1s&frame=1&click=0&user=0

  Hold kæft du er god - og sjov.
  Og skide fint med mandekartoteket, så os nyankomne får en chance for at fatte hvad der foregår.

  Vil gerne høre lidt om dine planer evt. i et indlæg?
  Altså i forhold til studie og arbejde... som hvilke kandidatuddannelser søger du, hvorfor valgte du CBS, hvordan er dit studiejob, og ved du hvad du gerne vil være når du bliver stor. (Muligvis kedeligt for nogen, men det er sådan noget jeg er lidt nysgerrig omkring (; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak for rosen - og velkommen til! :)

   Et oplæg er lige under udarbejdelse med netop dét emne. Så stay tuned! :)

   // Rodebutikken

   Slet