Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 5. juni 2013

Jeg muterer

Eller min livmoderhals gør i hvert fald. Gynæ'en ringede igår. Og sagde en hel masse om celleforandringer, sværhedsgrader og opfølgende undersøgelser. Jeg hørte ikke så meget af det. Inde i mit hoved havde en lille stemme nemlig givet sig til at råbe "KRÆÆÆÆÆÆÆÆÆFT" igen og igen mens samtlige af mine hjerneceller gav sig til at panikke.

Er faldet lidt ned nu. Tror jeg. Skal til nogle flere undersøgelser og så gå til noget tjek hver 3. måned for at holde øje med progressiviteten af det. For helvede. Det betyder jo (i høj grad) en medlidenhedsgave mere. Sidst gav jeg mig selv denne:

Wallsticker, "This Week", fra designdelicatessen.dk

Og den er ikke engang nået hjem til mig endnu! Det bliver i øvrigt også dyrt i gaver hvis det bliver ved. 
Så skal vi ikke bare antage, at alt bliver godt fra nu af?

// Over and Out9 kommentarer:

 1. FUCK, noget værre lort. håber på det bedste <3

  SvarSlet
 2. Det er altså ingenting. Slap af og sørg for at holde dine aftaler som de tilbyder dig - ellers ender du på et eller andet tidspunkt (det kan være om 1, 5 eller 20 år) med kræft.

  - Hilsen hende, der fik foretaget et keglesnit sidste år, som havde svære celleforandringer, men hvor der ikke er mere nu.

  SvarSlet
 3. Puha! Kan godt forstå du er nervøs. MEN (!!!) det behøver ikke betyde noget som helst. Og celleforandringer er ikke kræft - de kan blot være forstadier dertil, og celleforandringer er ikke spor unormalt. Jeg kender flere der har haft det, og alle er her da endnu og er kræftfri. Så træk vejret dybt, køb lidt flere gaver og prøv at lade være med at tænke for meget over det, selvom jeg godt forstår at det bare er skide hamrende svært.

  KNUS

  SvarSlet
 4. Tag det roligt, det er meget normalt

  SvarSlet
 5. Hvordan går det mon med dig?

  SvarSlet
 6. 20 dage siden sidste indlæg. Som fast læser bliver man jo helt nervøs for dig søde Rodebutik, er du ok?

  SvarSlet
 7. Klikker panisk ind på din blog flere gange om dagen, for blot at konstatere, at der ikke er noget nyt. Rare tanker herfra!

  Simone

  SvarSlet
 8. Nu bliver man nærmest lidt urolig...? Hvordan går det? Sender store krammere afsted!

  - Emma

  SvarSlet