Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 14. marts 2013

Mit liv i kubik

Hvornår fanden er det lige blevet moderne at tale i kubik?

Flyttemand: "Jamen hvor mange kubik skal du bruge?"

Fætter: "Jeg har en bil med 9 kubik. Er det nok?"

Bornholmer: "Jaja, men du skal tænke på volumen af dine kasser".


Mine herrer..... HVAD?! Så tal dog i enten flyttekasser, ikea-poser eller sorte sække. For mig er kubik noget med bittesmå farvede terninger fra Folkeren, der skulle sættes sammen, tegnes, skilles ad og - når man på 15. dagen stadig skulle "tegne giraffen du lige har samlet, på 3D-papir!", kastes ud af vinduet eller puttes op i næsen (ja, jeg skulle jo se indersiden af Herlev Skadestue før eller siden).

Står pt. i lejlighed, der endnu engang ligner Vestforbrændingen på en dårlig dag. Hvem skulle have troet at jeg ejede både en skruetrækker, en trappestige og en CD med Dodo and the Dodos?
Åh glæderne ved at flytte <3

Men men men. Nu sker det snart. Jeg pakker sydfrugter, håndtasker, kinasko og striktæpper og flytter til Københavns bedste Bydel.

Nedtællingen er begyndt.


// Over and Out

4 kommentarer:

 1. Hahaha ja hvad sker der? Centikubes, dem husker jeg sagtens og når du skriver kubik tænker jeg også med dem med det samme. (Og hvis man skal måle i centikubes, så er det altså temmelig mange!)

  Dejligt du flytter, så kan det være du render ind i mig og mine to mænd ;)Den store af dem bor nemlig på Nørrebro!

  Knus

  SvarSlet
 2. Yay!! Velkommen til nørrebro!!! Bedste kvarter ever! Hold øje med den forvirrede brunette som skubber sin evigt vinkene og HEJ råbende datter rundt i kæmpe klapvognen;)

  SvarSlet
 3. Det må være en meget lille bil :-)

  SvarSlet