Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 16. marts 2013

Blomster, Brunch og Bruno

Det går faktisk ok, herovre i Husum, mellem flyttekasser og ikeaposer fyldt med tinge jeg ikke anede jeg havde (bla. chokolademandler - holdbarhedsdato: 14.10.2007, lyselilla bomuldssokker, str. 35 - ubrugte, hviskelæder formet som and og hjemmebrændt cd med titlen "Krille's Mega House Mix 2004".)

Bornholmeren kom og camperede på gulvet igår, mens jeg oksede rundt i lejligheden og panikkede over alle de kasser jeg endnu ikke har fået pakket. Havde blomster, tegnefilm og chokoladekiks med, og sagde at det hele nok skulle gå.

Faldt lidt ned, pakkede et par kasser, og kastede mig så i armene på ham, og så "Hotel Transylvania" mens jeg kværnede kiks og pistacienødder. 

Og så er jeg "kommet til" at kaste penge i retning af ham her:Den kære Bruno spiller i Forum d. 31/10, og jeg glæder mig! 


Blærede mig med det idag, til kusines 18års fødselsdagsbrunch efter jeg havde åndet lettet op ved konstateringen af, at Eks og Kussen endnu en gang havde stukket halen mellem benene, og ikke var dukket op. Havde ellers brugt 2,5 time på at spartle mig selv op til Femme Fatale-type, klar til at stå ansigt til ansigt med jordens mest lortede mennesker.

Men, det skete ikke, og det er jeg egentlig ret tilfreds med. Nu tror jeg at jeg vil pakke et par kasser mere, voldhøre Bruno, og nyde at jeg om mindre end en uge kan kalde min Nørrebro-boer.

Hvis der i øvrigt er nogle af jer der ligger inde med helt uundværlige oplysninger om Nørrebro, den bedste latte, de bedste ølsteder eller de bedste genbrugsbikser eller kebabhuse, så tøv endelig ikke med at dele!

Hold k*ft hvor jeg glæder mig. Sgu.

// Over and Out

7 kommentarer:

 1. Han er nu lidt sød ham bornholmeren ;) Men jeg er også sucker for mænd der kommer med blomster!

  Jeg kan tippe om Kassen om torsdagen ( to drinks for 75 kr? Jo tak ) :D og Barcelona, hvor der både er gode drinks, søde fyre og dansegulv med dj der er nem at få til at spille det man gerne vil høre :)

  SvarSlet
 2. Tip: Café Stefanshus er skide hyggelig, har frit Wi-fi og billig kaffe :-) Og så er der selvfølgelig "GRØD" i Jægersborggade. Så hyggelig og lækker (og billig) mad.

  Juhu Nørrebro er det bedste! På forhånd velkommen til ;-)

  SvarSlet
 3. Jærgersborgsgade!!! Ruben og bobbys, coffe collective, den lille italienske sandwich biks, håndlavede karameller, ro chokolade, lyst osv osv... Steffanos pizzaria på steffansgade, runddellens kebab, lagkagehuset, yuri sushi, rare grønthandlere! Det lille cupcake sted v de gamles by, oyster and grill (hvis bornholmeren skal flotte sig) osv osv... Velkommen til kvarteret;)

  SvarSlet
 4. Og Tjillipop på Rantzausgade hvis man har brug for at chille, læse, skrive, ryge indenfor. Kaffe til 17 kr og 10 for refill.

  SvarSlet
 5. Åhr altså søde Rodebutik! Stort TILLYKKE med din nye plads på Woman! Hvor er du da bare fantabulous og fucking sej! :-D
  Ps. Laver du forskellige indlæg de to steder eller kan man blive ved med at følge dig her og så få det hele med?

  SvarSlet
 6. Stefanos pizzaria på Stefansgade er formidabelt... men man risikerer at løbe ind i "uheldige mennesker" som bor ovenpå... (Skriv for info.. :P Det lyder ikke så slemt som det lyder)
  Er sikker på du falder godt til på Nørrebro sveske.. Og jeg glæder mig til indflytterfest :)

  /Katja

  SvarSlet
 7. Durumbar på nørrebrogade og nordisk brødhus på rantzaus gade er et must

  SvarSlet