Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 5. december 2012

Teknisk black-out

Ja, mindre tekniske vanskeligheder gjorde, at jeg kom til at slette gårsdagens indlæg da jeg ville fjerne beskederne fra Handy. En sød læser fik mig til at synes, at det måske ikke helt var fair at lægge dem op, men blondinen her kom i stedet til at slette det hele.

Anyways! Det korte af det lange er, at Handy fandt min blog og læste den = lort.
Han har sagt at han ikke vil læse den igen, og jeg kan jo bare håbe at han ikke får lyst til at fortælle om den til Gud og hvermand.

Så det er sådan landet ligger. Alt er møg, Handy er væk og de andre mænd i mit liv (jajajaja. Jeg ved det godt!) er også bare irriterende.

Tror lige at jeg bare skal koncentrere mig om at få mit bachelorprojekt færdigt til deadline d. 17. Og så må alt det andet fanme lige vente med at være så øv-agtige til derefter. Har ikke overskud til det, blev der sagt!

// Over and Out

7 kommentarer:

 1. What?? Hvad er det for et indlæg? Og hvordan opdagede han bloggen? Sikke noget lort. :s

  Nogle gange er livet sgu noget værre lort.
  God vind og en spandfuld medfølelse herfra søde Rodebutik.

  /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Skrev et indlæg igår, men det blev væk da jeg ville rette i det. Men ja. Han fik godt nys om det da vi var sammen, men han lovede ikke at snage mere i det eller spørge til det. Tror han vel så jeg sad og skrev på den eller havde den i mine foretrukne el.lign.

   Men ja. Lort.

   Tak søde Maria <3

   Slet
 2. Hm.. håber dælme han overholder jeres aftale om ikke at læse bloggen så!!
  Det er jo dit privatliv! Forstår slet ikke at han kan finde din blog!? Lyder lumsk.

  Any ways..Masser af tanker herfra.

  Og er sikker på at der er masser af gode ting på vej til dig! Jeg krydser mine pølsefingre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah... Det håber jeg også. Jeg tænker også fremadrettet - gider da ikke dele intime detaljer med kommende mænd med min x! Øjh hvor er det irriterende at han har fundet den. Men tror det er noget lignende ala hvad jeg skrev til Maria ovenfor.

   Tak søde Louis :)

   Kh

   Slet
 3. Og hvordan fandt han så den!? :O Det var da træls at du så skal gå og tænke på hvad du skriver.. (Men lad nu endelig være med det, så må hans øjne gøre ondt hvis det ikke passer ham det du har at sige).

  Hvordan har du det ellers?

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, som ovenfor skrevet fik han åbenbart snuset sig frem til den.
   ja det er jo det. Han skrev nogle ret tarvelige sms'er i forgårs hvor han da gjorde det klart at jeg ikke var en af hans yndlingspersoner, så jeg har vel ikke noget at tabe. Så må han jo klikke væk hvis det skærer i ham. Håber i det mindste bare, at han kan holde bloggens identitet for sig selv..

   Udover alt det her møg med Handy, går det ok. Men det fylder meget, og det samme gør mit bachelorprojekt. Men er heldigvis snart færdig og så kan jeg holde lidt ferie og tænke på noget andet :)
   Håber også du og Nuser Noah har det godt?

   Kh

   Slet
 4. God stil :)

  Held og lykke med bachelorprojektet!

  SvarSlet