Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 13. december 2012

Sentimentalitet comin' up

Jep, violiner og kleenex-ambassadører står klar i kulissen.

Tak!

Tak til jer der var så søde at give jer tid til at lægge en lille kommentar til mit forrige indlæg. Jeg blev SÅ glad. Det hjalp på en ellers yderst antiklimaktisk (er det et ord?!) dag, og den øvrige følelse af øv jeg render rundt med i øjeblikket.

I er skide søde! Og alle jer andre (I er faktisk 200 nu! Hvor vildt er det lige?!) der følger trofast med - I er mindst lige så hverdagsfantastiske.

Det er jo jer der giver mig lyst til at råbe tis ud over det hele og forsætte med at blogge. Fordi jeg jo kan li' det! Og jeg kan li' jer! Og Handy har jo tydeligt sendt et signal om hvad han synes om mig, og den mening er tilsyneladende meget fasttømret, så jeg kan vel ligeså godt forsætte. Fordi det får MIG til at have det godt. Det er MIN ventil.

Og det er der faktisk ingen mand der skal bestemme over. Sgu!

Ellers ligger det meste af "Liv" stadig nede og svupper rundt i kategori "Toiletkumme på A-bar efter 02.00".

Mit Bachelor-projekt gør knuder, her 3 dage før deadline. Not so good. Ender med at slække på moralen og dukke op i yderst upassende og meget for lille sweater til eksamen, bare for at øge chancerne en lille smule. Et sats, men hvad kan man gøre. Det er fanme selvskrevet når man vælger at skrive om noget der rimer på "Lem". (Det gør det virkelig. Det er kun en ægte eksamenshjerne der opdager det. Og griner af det. For sig selv. Helt ædru kl. 10.34 tirsdag formiddag. Og igen kl. 10.56.)

Dog er jeg lige kommet hjem fra firma-julebanko. Var fuld af forventning. Siden jeg jo ikke kan siges at have held i kærlighed, må jeg jo have held i spil. Man ku' vinde alt muligt sejt. Gavekort, fladskærm, Ipads, digitalkamera og en digital fotoramme. Vandt en ekspressomaskine. En meget dyr, fin ekspressomaskine, as I've been told.

...

... Jeg kan ikke lide kaffe.

Er det bare verdens måde at fortælle en dårlig joke på?

I'm not laughing!


Jeg går ind og sover nu. På væk-mig-når-verden-er-et-bedre-sted-måden. Tror jeg kommer til at sove længe imorgen...


// Over and Out (Og tak fordi I er her!)

6 kommentarer:

 1. årh rodebutik.

  Alt bliver godt igen.. og for helvede hvor er jeg glad for at du ikke stoppe skriveriet!! Det skal handy (jeg udtaler det i øvrigt MEGET dansk .. hvilket passer lidt bedre til min holdning) fandmer ikke styre.
  Bum.

  Kør på søde rodebutik! Dejlige dame!

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg bare glad for at du fortsætter rodebutik. Du nåede vidst lige at gøre samtlige læsere helt bange - gør aldrig det igen, vi vil simpelthen savne dig for meget her i blogland :-)

  SvarSlet
 4. Du stopper bare IKKE pigebarn. Færdig punktum.

  SvarSlet
 5. Kan den ikke lave andet en espresso, den maskine dér? Og hvorfor i alverden vandt du ikke fladsskærmen eller iPaden? ;)

  SvarSlet
 6. hvor er jeg bare glad for du fortsætter søde rodebutik for din blog er absolut fantakstik! da jeg fik den anbefalet af en veninde, slugte jeg den som en bog. sad endda i klasselokalet og måtte bide i min finger for ikke at grine på nogle tidspunkter! du er et absolut fantastisk menneske som kan få min verden op igen med din blog, så lad være med at stoppe, han er i sidste ende bare en fyr og det skal da ikke ødelægge noget du kan lide at gøre og er god til! masser af skønne tanker herfra <3

  SvarSlet