Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 12. december 2012

I tvivl

om jeg skal blogge mere.

Som I alle kan se, har bloggen været stille. For jeg tør ikke. Jeg ved ikke lige hvad det er jeg ikke tør. Hvad jeg er bange for. Han ville jo bare læse at jeg kæmper for at holde mig oven vande. At jeg savner ham og er i så meget hjertesorg at det nærmest lammer mig. Jeg gider ingenting. Jeg er træt hele tiden, og kan intet overskue. Gråden sidder i halsen.

Han har slettet mig fra facebook idag. Kan slet ikke kapere det. Og det værste er, at jeg ikke forstår hvorfor...


// Over and Out

22 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens forstå din tvivl! Og specielt fordi du ved han har læst med, og måske stadig gør det? Og fordi du ikke ved om han har fortalt om bloggen til nogen.
  Men jeg kan som andre også har skrevet før godt sætte mig ind i hvad han må føle efter at have læst de ting om ham, som du har skrevet. Men jeg kan endnu mere sætte mig ind i hvordan du bare er knust, og ingen ende kan se på det hele.
  Jeg ved du træffer det valg der er bedst for dig, om det er en fremtid med bloggen, en pause eller et slut for altid med bloggen er det kun dig der kan mærke.
  Jeg håber af egoistiske årsager at du fortsat vil blogge, også selvom det kun er når du kun lige har hovedet over vand ..

  Men du skal vide at dine rodede tanker hjælper mig til at forstå mine egne rodede tanker, så af hjertet tak!

  Jeg håber du finder dig selv igen og bliver glad!

  Kærligst, Stina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis. Og jo jeg forstår sagtens, at det ikke må være rart at læse. Men gennem det her har jeg jo flere gange netop prøvet at fortælle om de frustrationer jeg har skrevet om herinde til ham, men uden egentlig succes. Og det her er min ventil hvor jeg puster ud. Så ja, jeg er ærlig. Det er jo her jeg kan komme af med det hele uden filter.

   Tusind tak for din kommentar, den gjorde mig meget glad - det er skønt at vide at der faktisk er nogen der med glæde (og ikke gru) læser med :)

   Tak Stina!

   Kh Rodebutikken

   Slet
 2. Kære Rodebutik.

  Jeg taler (skriver) nok på alle dine læseres vegne, når jeg siger, at din blog er en af de mest fantastiske og ærligste - nok min egen personlige yndlings!
  Som Stina skriver, skal du selvfølgelig selv træffe det valg, der er bedst for dig.
  Min kæreste droppede også mig for ikke så længe siden, og ja, det sucks. Man føler sig som lort. Det er måske også derfor, din lyst til at blogge er væk... Men jo mere du kommer over ham, jo mere ligeglad bliver du også med hans mening. Så kan du skrive som du vil, og slet ikke bekymre dig om hans mening.
  Ærligt, så tror jeg også at han stadig læser med. Men jeg tror også at han stopper igen, når han er kommet over dig. Hvilket han jo TYDELIGVIS ikke er, når han sletter dig fra facebook! (Som forresten er pisse lamt???)...
  At slette en eks fra facebook er simpelthen så åh-jeg-kan-ikke-klare-at-se-dig-og-høre-hvad-du-laver-fordi-jeg-stadig-elsker-dig-men-ikke-burde...

  Jeg ville sgu savne hvis du bloggede, og jeg håber, du får lysten igen! Lige meget hvor lang tid det tager :-) For ja, du skal tage dig al den tid, du har brug for!
  Og sikke en roman jeg fik skrevet der.

  Knus og glade tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære dig,

   Du er fantastisk, ved du godt det? Tænk at du selv er i en øv-situation, og så gider du stadig skrive sådan en fin kommentar til mig. TAK!

   Og tak for face-kommentaren. Jeg synes også det er barnligt. Altså. Virkelig?! No words.

   Anyways, tusind tusind tak for dine opmuntrende ord!

   Kærlighed lige til dig,

   Rodebutikken

   Slet
 3. Søde rodebutik!

  Er rigtig ked af at høre, at det hele bare er noget møg lige nu. Kan godt forstå dine tanker omkring det med at fortsætte bloggen. Især fordi Handy er blevet så oprørt. Men der skal 2 til at få et parforhold til at fungerer, så han trænger efter min mening også til at se indad. Det er forståeligt at I begge er sårede i den her situation. Men håber Handy stopper den der adfærd med at bringe mere drama ind i situationen. Der er ikke noget værre end facebook-sladder, fnidder og rygter!

  Jeg må tilslutte mig de andre 3 - Jeg håber virkelig, at vi må blive ved med at følge dig og din færden. Du rummer nemlig rigtig mange ting - og jeg føler en oprigtighed og autencitet, når jeg læser din blog. Der er så mange intetsigende blogge - men du har virkelig formået at få mig til at blive fænget (jeg kigger herind 1 gang dagligt) Jeg har både skraldgrinet og grædt. Og jeg er altså ikke en med følelserne uden på tøjet. Jeg synes det et stort, at du har turdet åbne op og dele nogle meget sårbare perioder i dit liv. Og jeg synes virkelig, at du klarer det så godt. Du er virkelig en sej tøs! Jeg hepper på dig og dit rodede liv.

  Du formår at nå ud til én som læser - keep doing that!

  Knus fra en fast læser, som elsker dit skønne, rodede sind :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak for din kommentar. Ja, altså jeg ved godt at jeg sikkert ikke er jordens nemmeste menneske at være kæreste med. Især ikke dette år. Men ja, han må jo også gøre noget. Og jeg tror heller ikke helt han ved hvad det vil sige at være i et "voksent" forhold. Det handler altså om kompromis! Årh. Nå. Det er jo også lige meget. Han må bare godt stoppe med det der drama, ja!

   Tusind tusind tak for de søde ord- det gør mig meget glad og rørt, at jeg kan røre nogle på den anden side af skærmen med mit lille rodede liv.

   Vær velkommen ANYTIME. Tusinde mange gange tak fordi du er her.

   Kh Rodebutikken

   Slet
 4. Nej... nej, nej, nej! Du må ikke stoppe! Din blog er min yndlingsblog. Jeg bliver helt ærligt SÅ glad når jeg ser, at du har et nyt indlæg.
  Jeg forstår sagtens, at det hele er røv med røv på lige nu. Tag dig en pause. Kom over julen, hvor man nemt kan føle sig alene og kom tilbage med forhåbentlig fornyet energi. Og skid på om han læser med. So fucking what!

  Jeg vil vente spændt på flere fantastiske fortællinger og mere af din sprog-ekvilibrisme.

  Føl dig krammet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak Anne <3

   Jeg føler mig meget krammet! Kram lige tilbage!

   Slet
 5. Du er min yndlings blogger <3
  Keep your head up.

  SvarSlet
 6. Kære rodebutik

  Jeg ville være SÅ ked af at du stoppede, din blog er min ultimativt yndlings. Jeg er relativt ny (kom til lige omkring efterspillet omkring din mors død), men lynhurtigt er du blevet min yndlingsblog. Selvfølgelig skal du stoppe hvis du har brug for det - at blogge skal jo ikke være en sur pligt - og måske er det for det bedste? Ærlig talt virker det som om din lyst har være omkring nulunktet endnu før det med Handy. Når det er sagt, så tjekker jeg din blog dagligt og elsker alle dine indlæg, lange som korte, overfladiske som gennemarbejdede, triste som glade. Jeg kender dig ikke i virkeligheden, men jeg holder utroligt meget af dig - så gør hvad du føler er det bedste. Om det så betyder aldrig mere blogging.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tusind tak! Kæmpe mega kompliment i min verden! jeg bliver jo helt rørt.

   Mange tak for din søde kommentar.

   Kh Rodebutikken

   Slet
 7. Åh nej altså! Du MÅ altså ikke stoppe! Hvordan skal jeg så komme igennem de grå og kedelige dagen? Hvem er det så lige der skal få mig til at grine? Og hvilken blog skal jeg gemme til sidst fordi det er den absolut bedste og den jeg glæder mig mest til hver gang? Please don't go!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh <3

   Du er fantastisk! DU redder min regnvejrsdag!

   Slet
 8. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men din blog er - trods det jeg tilhører det modsatte køn - rent faktisk en af de første blogs jeg læser, når jeg sætter mig foran computeren.

  Du skriver ærligt, underholdende og godt.

  Og husk nu, lad nu være med at sladre til de andre fyre om jeg læser bloggen... Tænk nu hvis de blev faste læsere ligesom mig, det ville jo underminere vores maskuline identitet ;-)

  Fortsæt med at blogge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor SEJT! DET er seriøst dagens mest cool oplysning. Bliv endelig hængende!

   Jeg lover ikke at sladre, hvis du bare lover at blive hængende, og måske komme med et lille male perspective en gang imellem. Det ku' være rart en gang imellem. :)

   Kh Rodebutikken

   Slet
 9. Det er lidt pudsigt, for dengang du skrev at han havde læst bloggen var min første tanke, at du nok ville stoppe.. Jeg har så gået og tænkt på en måde, hvorpå du kan blive ved uden at han ved det og kan finde frem til den :) Inde på bloglovin er det nemlig ret let at rykke sine followers over til sin nye blog, man skal godtnok skrive et link på sin gamle blog over til den nye, men det er kun når de skal lave selve flytningen, derefter kan du slette det indlæg igen :) Please overvej det! Vil så gerne fortsat følge med :)

  Mange tanker fra en trofast læser

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, sådan at tænke på rescue-plans til mig og bloggen :) Tusind tak. Men ville simpelthen ikke nænne at slette den tror jeg. Den er jo (faktisk lidt) min baby. Det ville være som at slette en del af livet (ej hvor bliver det kliche) men du ved hvad jeg mener. Og så ville man jo skulle lave et nyt navn og alt muligt, og tænk nu hvis nogle af mine søde læsere skred i svinget?! Det ville jeg ikke kunne bære.

   Og skal en MAND af alle, få lov at lave alt den ravage? Dont think so! :)

   Kh Rodebutikken

   Slet
 10. Rodefrøken - du skriver så sjovt og lækkert, det ville jeg være ked af at skulle undvære :(

  - Kit

  SvarSlet
 11. Årh du må ikke stoppe med at blogge, elsker din blog!!

  Har været min yndlings siden jeg fik et tip om den af en veninde for et halvt års tid siden, du skriver så godt og levende, og er samtidig bundærlig, hvilket er fedt!!

  Håber der snart kommer nogle flere lyspunkter i dit liv, det fortjener du!

  Hilsen

  En trofast læser

  SvarSlet