Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 10. oktober 2012

Flytteræs

Jeg flytter! Yay!
Altså, bliver stadig i Husum. Rolig. Husum kan jo ikke undvære mig, og jeg kan (åbenbart) ikke undvære Husum.
Jo, jeg ville da helst bo i hjertet af Frederiksberg, men når nu jeg ikke lige kender nogen der kender nogen, har en rig far eller for nyligt har vundet 10 millioner, så må jeg tage hvad jeg kan få.
Og ved I hvad? Det er jeg faktisk også helt tilfreds med!

Jeg MEGA glæder mig. Går fra en 1-værelses til en 2-værelses fordelt på 50 skønne kvadratmeter, med indflytning d. 1. november.

...

.. Som i om 3 uger! Hjælp. Men det bliver SÅ fedt! Har allerede samlet massevis af boliginspiration, og hungrer efter mere. Har I nogle gode ideer? Noget I ville synes var vildt fedt?

Men for lige at tale om lidt andet end flyttekasser og møbler, så var jeg jo på shopping med Mr. Daddy i søndags. Fik nogle fine ting, synes jeg:

En fin bluse fra Only med nitter


Lækre hverdagsankelstøvler fra Jette Riis (har noget med nitter i øjeblikket. Ligesom alle andre.)

Et fint fint tørklæde fra Pieces, der støtter kampen mod brystkræft.Så jeg er fint tilfreds i egen krop lige pt. Så skal jeg bare lige undgå at stresse for meget over arbejde, skole, eksamen, bachelor-projekt & socialt liv der er kraftigt misligholdt på det seneste. Åh, for sent. Røv.
Nå, det er jo onsdag, så er der ikke så lang tid til weekend... Vel?

// Over and Out

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor skønt - tillykke med lejligheden, der er intet som mere plads at indrette sig på :D Jeg synes altid mine 62 kvm bliver mindre og mindre, jo flere ideer jeg får (;

    - Anne

    SvarSlet
  2. Det lyder lækkert med mere plads! Læg endelig nogle billeder ind, når du er kommet på plads :)

    SvarSlet