Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 17. september 2012

Like living in Melrose Place

Så kender man jo sin mandag. Drama på tapetet. På den ufede måde.

Startede min morgen med at spise en orm. En meget død, meget rådden orm, i mit ellers så fine æble. Hvorfor opdager man det først, når man har taget en kæmpebid? Og hvad er sandsynligheden lige for, at man altid får taget kæmpebiden, lige præcis dér hvor ormen har lagt sig til at dø engang i juli måned?

Nå. Og så fandt man en sportstaske med sprængstof en spytklat fra mit arbejde. Så det tog en krig at komme forbi afspærringer, politi, dræberhunde (både politiets og de lokales. Vi er vel i Sydhavnen) og journalister, samt nysgerrige tilskuere.

Da jeg så kom på arbejde, var min ene chef på vej på skadestuen med en sportsskade fra weekenden, min anden chef lå derhjemme med madforgiftnig, og min sidste chef havde fået stjålet sin cykel.

Jamen så velkommen til, Mandag. Sæt dig godt tilrette. Godt at se at du føler dig så afslappet, at du kan skide ud over os alle sammen. Masser og mer' af det, tak.

Det tog Mandag meget bogstavligt. Modtog denne besked:
Ja. Gæt selv fra hvem. Og jeg begik selvfølgelig fejlen, at svare. Det skulle jeg aldrig ha' gjort. Så rullede lavinen:

Godt så...?!

Så skrev vi lidt frem og tilbage, og pludselig spurgte han, hvad jeg ønskede mig i fødselsdagsgave. 
Jeg skrev, at det vidste jeg ikke, og så svarede han ovenstående.. 

... og igen...?! 

Jeg giver op. I sooo don't get it. Skrev med det samme til Handy, og fortalte hvad han skrev, så han var klar over det. Ville selv hade hvis han holdt noget lignende hemmeligt for mig, og han blev, selvom han blev rasende på X, glad for at jeg fortalte ham om det. 

Senere skrev han noget med, at jeg engang havde lovet ham sex på bagsædet af sin bil, og om det ikke snart var tid til at få dén ide udlevet? Hmm let me think.... NO. Idiot.

Men det gjorde mig godt nok lidt paf, og gjorde 2. heat af arbejdsdagen lidt tung og trance-agtig. Det gjorde mig jo vred og ked af det at han skal rive op i det hele konstant, og at han gør Handy ked af det. Så jeg var godt muggen da jeg vendte snuden hjem trampende i pedalerne, og det gjorde det bestemt ikke bedre at jeg på vejen skulle hente en pakke i postbutikken (ja, vi har en postbutik her i Husum. Meget fint. En dagli' brugs hvor man henter sine pakker. Anyways), og jeg blev mødt af den mest inkompetente efterligning af en klorinbleget, lokal gymnasieskøge, med tyggegummi i hele sit bebøjlede fjæs, og med to hjerneceller, der begge var på overarbejde ved bare at skulle holde hende oprejst og vågen. 

Siddende bag kassen, med tomme øjne og i fuld færd med at pakke cigaretpakker ud af kartonerne, hvilket at dømme efter tempoet på aktiviteten, sandsynligvis har været hendes eneste opgave dén dag. Bad hende så pænt om at hente min pakke, hvortil hun stirrer fuldstændig dødt på mig: "Hvilken pakke?" Allerede her , omkring 5 sekunder ind i vores samtale, kan jeg mærke at min puls stiger. "Min pakke. Jeg har en pakkeseddel her" 
*Vifter med pakkeseddel og peger ligeledes på den, bare for at tilføre mest mulig opmærksomhed til den magiske lap*.

Endnu et tomt blik, lidt gnasken på tyggegummiet, et suk og et svar ala dette "Kan du så ikke lige vente her så'en 5-10 minutter, for, hvad-det-nu-det-hedder, hun er lige gået ud for at tælle kasse op". Mig: "hvem er det?" Hende: "Hende der kan det der med pakker" Mig: *Suk*. Jamen du skal jo bare tage denne seddel, finde pakken, og så skriver jeg under på jeres seddel, og så får jeg pakken. Ikke?" Hende: "øøøhm nej, for hvad-det-hedder, jeg har ikke lært det der med pakker endnu". Ej okay. Jeg magter det ikke. 
Jeg spørger om hun så helt alvorligt mener at jeg skal stå og vente hele 10 minutter, for at en kan gå fire skridt hen og hente min pakke? Det mente hun helt alvorligt. 

Dér fik jeg nok, kaldte hende inkompetent (ups), useriøs, og skred under eder og forbandelser. Jamen helt ærligt. Der burde sgu da være et krav om, at man først kunne ansættes ude i virkeligheden, når man havde fået sin studenterhue og i det mindste havde papir på, at man til nøds kan tænke selv og tage lidt initiativ. Men nej. Opgav. Henter den imorgen. 

Det værste er bare, at jeg ikke ved hvad der er i den pakke. Eller hvem den er fra. Det er meget mystisk. Modtager aldrig pakker. Fra andre end H&M og Asos.com. Selv ikke til min fødselsdag. Så det er faktisk lidt spændende. Nå. Må holde vejret til imorgen.

Nu vil jeg sætte mig med en dyne og se lidt Grey's Anatomy, inden jeg går i brædderne. Det er fanme hårdt at leve i en følelsesmæssig rutchebane. 

// Over and Out

10 kommentarer:

 1. Hvad blev der af dit numseindlæg? Hvorfor har du fjernet det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig - det er straks på igen :)

   Slet
 2. Årh, X'en er da nok en der kan sætte folks pis i kog! Hvad er det dog for noget at sige?
  Og hvor er det godt at du fortælle det til Handy med det samme, det viser bare, i mine øjne, hvor godt et forhold I har! Det er da også besværligt at du ikke bare kan cutte kontakten med X'en helt og aldeles.

  Jeg kender også godt det der med inkompetente pakke mennesker! Hos mig er det bare omvendt, der er min pakke blevet væk på vejen, og nu er det jo noget værre flueknepperi at skulle få den sendt igen, med sikkerhed for at det rent faktisk kommer frem til mig!

  Og så havde jeg faktisk en forestilling om hvilken bank det var du er hos, men overhovedet ikke den jeg troede kan jeg så regne ud :D

  Jeg håber tirsdagen bliver bedre, søde Rodebutik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er bare virkelig åndssvag. Mere er der efterhånden ikke at sige.

   Åh det lyder da også anstrengende da!

   Slet
 3. Arj, hvor er det spændende med en uventet pakke! Har du hentet den nu, hva'? Har du, har du? Hvad var der i??

  SvarSlet
  Svar
  1. I have - og det var slet ikke så spændende. Bare nogle gratis samples på noget shampoo/ balsam jeg havde bestilt for laaaaang tid siden, og glemt alt om.
   Lettere antiklimaks.

   Slet
 4. Fortæl nu kussen om S's vanvittige tilbud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det burde jeg virkelig. Men er bare bange for det rammer mig selv i sidste ende, og derfor holder jeg min mund - lidt endnu.
   Men uj hvor ville jeg gerne bare smide det lige i fjæset på hende.

   Slet
 5. Tænk på at han har gjort PRÆCIS det samme da han var sammen med dig - nar!!
  Ja send hans SMS til kussen. Så stopper det nok!

  SvarSlet