Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 17. september 2012

Noget om Numse

Velkommen tilbage på anal-kanalen. Vi prøvede det igår. Sådan rigtigt....

... Og det var faktisk helt ok!

(Tænkte straks efter: "Dét bliver et godt indlæg på bloggen" - knap så romantisk og "jeg-er-totalt-meget-til-stede-i-denne-intime-stund-agtigt. Men ku sgu ikke gøre for det. Var virkelig begejstret!)

Vi havde sådan lagt lidt op til det i lørdags, og et par gange før det også, men igår skete det så. Kom to gange. faktisk. Hmm.. Det var da lige noget jeg ikke havde forventet. But I liked it. På den lidt tvistede, sexperimenterende, ambivalente måde.

Så det sagde jeg til ham bagefter. At det var frækt, og det gad jeg da egentlig godt igen. Jeg tror, han fløj hjem imorges.
(Taler mænd med deres venner om den slags, kom jeg pludselig til at tænke på? Det gider jeg da faktisk ikke til, at han gør. Taler om det. Med sine venner. Jeg taler selvfølgelig med mine veninder om det. Og jer. Men det er jo noget andet, ikke?! Øjh.)

Men er det ok så? Sådan at kunne li' noget der er knap så Familien Danmark?

Hvad siger I? Er jeg den eneste? Eller er der andre der også har nogle lidt eksotiske tilbøjeligheder - pisk eller lak? Numse eller fodsex?

Fortæl damer!

// Over and Out


12 kommentarer:

 1. Nu bliver jeg nysgerrig. Du skriver, at du kom flere gange. Men der er jo ikke noget synderligt følsomt punkt på de kanter hos kvinder. Så du må være kommet af at få noget andet stimuleret - og så har det jo ikke noget med numseeventyret at gøre?

  Men for at svare på dit spørgsmål: Jeg har også prøvet det et par gange. Det er ikke dårligt. Men jeg fik ikke så meget ud af det, så det er ikke noget, jeg går rundt og craver. Til gengæld synes jeg, det er mega frækt med en finger i numsen under samleje. Det er rart. Men altså ikke noget, jeg kommer af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig. Nu bliver det meget... "In your face". Men du spurgte selv! ;)
   Ja, han var inde, og samtidig havde han en finger på klitten. OG det skal lige siges, at jeg aldrig er kommet ved ydre stimuli før. As in nevAR. Så tillægger hans diller i nummi en stor del af grunden til, at jeg kunne komme på dén måde.

   Fedt du tør svare. Jeg er også helt med på dillen omkring bare en enkelt finger. Slet slet ikke dårligt.

   Slet
 2. Vildt fedt for jer begge to, at det var så god en oplevelse for dig! Jeg har også prøvet det. Og synes egentlig også det var ok. Det er nok hovedsagtligt "forbudt-faktoren" der gør det for mig. Der er bare det, at jeg simpelthen er så vildt bæ-forskrækket, så selvom jeg aldrig har oplevet grim lugt eller ja... afføring på penis bagefter, så er jeg bare så hundeangst for at det skulle ske... Har hørt utallige skrækhistorier om sprængte ringmuskler og alt muligt, og jeg kan seriøst ikke magte tanken om det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tror også klart at "forbudt-faktoren" er en kæmpe del af det for mig.
   Og jo, tanken har naturligvis strejfet mig; Bare der ikke kommer noget med ud! Men det er ikke sket (endnu). Men jo, skæver da lige til den, når vi er færdige. Ville dø af skam hvis der var noget. Puha.

   Slet
 3. Jeg er kæmpe fan og nyder det utroligt meget - fedt at høre at du har haft en succes oplevelse :)

  SvarSlet
 4. Hej du. Må jeg høre hvordan forspillet, optakten var? Jeg regner ikke at det var 1-2-3 Mission Numse:-). Jeg er storfan af fingeren. Både på mug selv og min kæreste. Det er frækt og let at kontrollere på hans og mine orgasmer på den måde! Fedt du tager emnet op.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hah, nej det var det ikke. Vi "varmede op" over mange gange. I starten bare en enkelt finger. Næste gang måske to. Og så lod han mig 110 % styre tempoet, så gjorde det ondt, så stoppede vi bare.

   Slet
 5. Jeg ville gerne, men er er ligesom en anden skriver mega bæ-forskrækket. Gjorde du noget inden for at undgå det (altså bæen)? Haha føler lidt jeg skriver til Rodebutikkens Brevkasse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu bliver det nok lidt halvklamt, men du spurgte selv! ;) Jeg sørger altid for at være "tømt" (ej hvor lyder det ulækkert!) inden. For har en ide om at det nok ikke lige er den bedste ide, hvis man har holdt sig hele dagen.

   Kh Rodebutikken

   Slet