Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 21. september 2012

Forbandede skeletter


Jeg holder af Handy. Meget. Det gør jeg virkelig. Når vi er sammen, nyder jeg det, og ser også små glimt af en fremtid sammen. Alt er godt.

Men så snart han står der, bliver der sort. Jeg glemmer det hele. Glemmer hvad jeg har, og hvor rigtigt det plejer at føles. Ser kun ham, og mærker kun den lyst, de minder og den følelse kun han kan give.

S

Jeg hader og elsker mig selv for det. Hader mig selv fordi jeg så let før har smidt alt over styr for en som ham. Elsker mig selv, fordi jeg er i stand til at føle så meget.
Men det er jo et problem. Et tilbagevendende problem. 
En besættelse og en velsignelse. For ville jeg, når alt kommer til alt, være det foruden? 

Slet ikke. For det ville jo betyde at jeg mistede ham, og mistede den følelse han giver mig. Også selvom jeg (i teorien) aldrig kan røre ham, da jeg altså har Mr. Handy.  

Årh fald ned. Det er ikke fordi jeg står yderst på kanten til utroskab. Men jeg er ikke perfekt. Og nej, jeg kan aldrig garantere ikke at gøre noget jeg senere vil fortryde. Og JA, selvfølgelig vil jeg gøre alt, for at det ikke sker. Selvfølgelig. Læs første linie igen. Men for helvede altså… Mænd er fanme en problematisk race. Er bare i tvivl om, om det nok bare er mig, der gør det svært for mig selv..

Forbandede skeletter i skabet! 

3 kommentarer:

 1. Hej Rodebutik.
  Først skal du have tak for en spændende blog. Jeg er ikke den store blog-læser, men din måde at skrive på, ærlighed og åbenhed gør din blok speciel. Så tak for det!
  Dernæst, så synes jeg altså der her trekantsdrama er lidt spændende. Det minder lidt om Dylan-Kelly-Brandon dramaet. Jeg må ærligt indrømme, at jeg altså altid heppede på Dylan, selvom han kunne være en røv nogle gange. Der var altså bare en kemi der, der ikke var blandt hendes andre mere stabile mænd.
  Nu er jeg ret ny på bloggen, så kender ikke hele historien mellem dig og eks'en. Måske du lige skulle genopfriske for os nykommere? ;-) Og ellers vil jeg glæde mig spændt til næste afsnit :)
  Mvh. Sus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for rosen :)
   Jamen det er også spændende. Nogle gange lidt for spændende. Men jeg er usikker på, "hvilket" trekanstdrama du finder spændende. For en ting er jo Rodebutik-X-Handy, og en anden ting er Rodebutik-S-Handy. Det er jo to forskellige ting. Tror jeg må have lavet mig et mandekartotek snarest, så der kan komme styr på mændene for nye læsere :)

   Dejligt du følger med!

   Kh Rodebutikken

   Slet
 2. Søde Rodebutik, vi har jo alle sammen vores skeletter i skabet fra fortiden. Og nogle skeletter fylder mere end andre.
  Mine veninder og jeg snakkede om det i lørdags, det der med at man for det første lige skal vænne sig til at man altså nu har en kæreste, og også det med, hvor underligt/svært det kan være at se nogen man har været sammen med tidligere, når man har fået en kæreste.
  Jeg ved egentligt ikke hvad jeg ville sige med det her, andet end at jeg udemærket godt forstår dig! Jeg har selv været i en lignede situation.
  Men jeg tror du selv er klar over at der ikke kommer til at ske noget der, for det spændende ved det, er jo at det er forbudt.
  Jeg vil ikke sige at du bare skal prøve at glemme det, for så bliver det bare endnu mere forbudt og tiltrækkende, jeg vil nærmere sige at du skal prøve at finde alle fejlene der frastøder dig ved ham, huske på hvor dejlig du synes Handy er og så snakke om det herinde, hvis der er behov for det - det gør det nogle gange lidt nemmere :) Ellers så må vi snart have en Baresso date!

  SvarSlet