Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 5. september 2012

And here comes the drama

Jeg har det som om jeg lever i en dårlig amerikansk soap opera. Min X (Ja, boller-kusinen-X) kom forbi min lejlighed idag. Dukkede bogstavlig talt bare op på mit dørtrin, og forlangte (hans ord) at tale med mig. Godt så. Gennem køkkenvinduet, mester. Ikke om jeg på vilkår ville have ham indenfor døren. Det startede i store træk ud med, at han ville have penge som han på det kraftigste mente, at jeg skyldte ham. Vi har jo stadig en lejlighed sammen, som han pt. bor i da jeg ikke har råd til at sidde i den. Og sørme om han ikke bor der med frøken Kusine. Jo jo. Lige ovre på den anden side af vejen.

Anyways, så nåede jeg ikke rigtig at opfatte præcis hvordan samtalen drejede sig, men pludselig fandt jeg mig selv stående og lytte til følgende:

1. "Jeg har boet med hende i en måned, og jeg er allerede træt af det. Jeg rydder op hele tiden! Jeg havde forventet at få en ny lille *Mit Navn* i hjemmet, men der tog jeg fejl!"
No shit, Sherlock.. Fandt mig i alt for meget fra din side. Klaphat.

2. "Det var en fejl jeg flyttede ind med hende. Følte mig tvunget. Og nu har jeg allerede lyst til at smide hende ud".
Nå da. Det var da synd. Så kan man da lære ikke at skide hvor man spiser. 

3. "Og så er det endda ikke engang god sex."
Muhahahahahah. 


Samtalen endte med noget om at det var da ærgeligt at han havde det sådan, og at jeg håbede at hans psykolog-timer ville hjælpe ham (han går til psykolog for sin jalousi. Virkelig. Forskruet mand? Naaarj da).

Han spurgte desuden ualmindeligt interesseret på "jeg-håber-ikke-du-har-det-for-godt"-måden ind til mit forhold til Handy, men jeg gav ham ikke den tilfredsstillelse at udstille mit privatliv. Nu kan han forsat gå og syde over dét, mens han fortryder at have knaldet en 18-årig uden hofter, der nu hænger om anklerne på ham.

Venter spændt på næste episode i eget liv.

// Over and Out 

6 kommentarer:

 1. Ååååh, jeg har VENTET på nyt om X'en-der-stak-af-med-kusinen ...ikke fordi jeg ønsker for dig, at han skal torturere dig, men det er jo bare så fucked up. And the fucked just keeps coming! Jøsses, en taber!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det ikke kun mig. Stod lidt med følelsen af "Did he just say that?!" bagefter. Meget mærkelig type.

   Slet
 2. Hahah nej nej nej han er jo simpelthen en omvandrende joke! Han er nok definitionen på en joke.

  Tænk at udstille sig sådan over for dig - gad vide hvad han dog forventede? :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig. Jamen det er jo lige det. At jeg ville falde ham om halsen og love, at jeg da nok skulle komme tilbage og rydde op efter ham, nu hvor hende den lille ikke kan?

   I.d.i.o.t.

   Slet