Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 7. september 2012

"Familie"-weekend

Så. Om rundt regnet 10 minutter vender jeg snuden mod Jylland, for at deltage i min families årlige, såkaldte "Stammetræf", hvor alle min fars brødre, deres koner, 2.koner, 3.koner - og for en enkelt brors vedkommende, 4.kone, børn og børnebørn, mødes og hygger i en hel weekend.

Stammetræffet indebærer så også Kusine-Kussen. Og X'en. Og Kusine-Kussens Mor.

Hold kæft, hvor bliver det skægt, hva?!

Men jeg tager afsted. (Med Handy krampagtigt hængende ved min side og panikangst lurende under overfladen, mens jeg udenpå prøver at se vældig cool ud). Dén kamp skal x'en og kusinen sgu ikke vinde!

(Men ønsk mig lige held og lykke alligevel, ik?)

// Over and Out

6 kommentarer:

 1. OOOOOOOOOOOHH NOOOOOOOOOOOO!!!! :-o
  Er du sunshine hvor krydser jeg alt, hvad der krydses kan for at X'en og/eller kusinen falder og laver en salto ned i lagkagen! I så fald så SKAL der billeder på bloggen! :D

  SvarSlet
 2. Held og lykke! Godt at du har Handy ved din side

  SvarSlet
 3. Jeg ved, at mit spørgsmål er meget malplaceret, men jeg kan simpelthen ikke finde det indlæg, hvor du skriver om din hverdagsdagbog.
  Den er rød, på engelsk, og det er ikke en helt almindelig dagbog. Der er stilt nogle spørgsmål og sådan i den.
  Jeg synes, den ville være sååå hyggelig at have, men jeg kan ikke finde indlægget, hvor du gav et link.
  Jeg håber, du ved, hvad jeg snakker om :)

  SvarSlet
 4. Det er indlægget "lidt om min gode ven Keel" fra januar 2012 du taler om :) jeg kan ikke lige finde ud af at sætte et link ind når jeg blogger fra telefonen, men du kan finde det ude i menuen til højre :) den dagbog er så sød, og så meget værd at eje :) kan købes i Arnold Busck på Købmagergade (der har jeg i hvert fald købt min ;) )

  Kh Rodebutikken

  SvarSlet
 5. Søde Rodebutik, jeg er sikker på at du nok skal klare weekenden, når du har søde Handy ved din side. Og så kan X'en og kusinen rende og hoppe!

  Jeg håber du får en skøn weekend! <3

  SvarSlet