Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 19. juli 2012

Og vinderen...

... finder vi lige om lidt.

For først vil jeg lige sige tak for alle de fine hilsner jeg har fået til Bloggens fødselsdag! Hvor er I skønne. Nu sidder jeg jo og ønsker, at jeg ville have haft en fetish med at købe 100 af samme kjole, for I har alle fortjent den.


 Men desværre er jeg kun en semi-nørd, har kun købt to kjoler, og kan dermed kun udlodde en enkelt. Og da alle jeres hilsner, søde ord og skønne skønne bud på bedste indlæg er lige gode, må det ske ved helt og aldeles gammeldaws lodtrækning:

Og vinderen er FREDERIKKE RR! 

Stort tillykke til Frederikke! Skriv mig en mail på frokenrodebutik@hotmail.dk, med navn og adresse, og så er kjolen på vej i din retning.

Mange tak til alle jer andre der var med, og fortvivl ikke- der er snart endnu en konkurrence på vej. 

Indtil da kan jeg nævne hvilke indlæg der i årets løb har været jeres favoritter:

6. Hele NZ-affæren, der blev rigtig "spændende" omkring december 2011 
7. Og X & Kusine-historien, der tager fart cirka samme tidspunkt.

Og de mest læste, of all time:Tak fordi I læser med! Uden jer, ville det jo ikke være nær så sjovt, vel. 

// Over and out4 kommentarer:

 1. Er lige gået i gang med at læse dine indlæg igen, fra da din mor døde. Det rører mig så dybt inden i søde Rodebutik! Men hvor er det godt at se at det går bedre med dig nu. Det fortjener du så meget!

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mullef! Jeg er også glad for, at det er begyndt at vende. Selvom hun er i mine tanker hver eneste dag, er det nu på en anden måde. Jeg er stadig ked af det, og det tynger mig stadig, men det er ikke på den altoverskyggende "jeg har lyst til at dø"-måde. Og det er rigtig rart.

   Kram

   Slet
  2. Så lang tid siden er det jo trods alt heller ikke søde. Men det er meget tydeligt i måden du skriver på, at det ikke er det der fylder det hele længere. Men jeg kan virkelig godt forstå at du savner hende. Alene tanken om at miste min mor, den er rædselsfuld. Godt du har Handy til at skabe glæde i dit liv! :)

   Slet
 2. ORV... Tillykke med 1 års dagen! :)
  Bliv endelig ved med at fylde mit liv med sjove/pinlige/über pinlige/neurotiske historier. I'm lovin' it! :D

  SvarSlet