Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 25. juli 2012

Ha... Ha... Hallååå?

Er I her stadig?

Skynder mig lige at fjerne spindelvæv i hjørnerne, og støve fanerne af.
UNDSKYLD jeg først er her nu. Hvilken forsømmelse! Jeg er et fjols.

Men livet sejler p.t., og kræver min opmærksomhed. Min Iphone er stjålet, forsikringen vil kun betale mig 2600 kr, X'en er (stadig) et mega røvhul, alt roder, vaskeriet er lukket, jeg har ikke mere rent undertøj, og min konto er skudt i sænk efter en meget våd bytur i fredags.

Jeg magter det ikke. Hvem der bare var James Bond. Jeg er helt sikker på, at hans vaskeri ALDRIG er i uorden. Og han har en eller anden agent-telefon, der er så lille, at ingen har lange nok fingre til at gafle den.

Hvor er det belastende, altså. Sig mig, hvor blev almindelig pli af? Det der med dit og mit? Er folk helt tabte?! Jeg forstår simpelthen ikke, at det kan være så svært. Men havde dog affundet mig med det, nu hvor det ikke er mere end et halvt år siden sidst og jeg ligesom kendte rutinen. Men hov, kun 2600 kr til rodebutikken. Det får man fanme ikke meget Iphone 4S for, kan jeg afsløre! Allerhøjst et par løse pixels i en plastpose.

TIS, siger jeg jer!

Håber dog, I kan tilgive mit fravær - jeg er her altså stadig, og håber I også er, og nyder sommeren.

Jeg prøver. Men har anlagt "Klassisk Murermester Villa"-farve på hele kroppen, og kan til nød kun sidde i skyggen af mit ukrudt i haven, der efterhånden har nået imponerende højder (Danmarks højeste skvalderkål kan uden tvivl findes her), med en flaske vand i hånden. Og ynke. Ja jeg kan så.

Og så roder her endda også.

Så som I kan mærke, er her ikke meget sommerstemning i Husum Down Town. Vil derfor bare forsøge at hygge lidt om mig selv med en lille kiks og en åben havedør, og vente på, at humøret stiger.

// Over and Out

2 kommentarer:

  1. "Men hov, kun 2600 kr til rodebutikken. Det får man fanme ikke meget Iphone 4S for, kan jeg afsløre! Allerhøjst et par løse pixels i en plastpose." - Elsker måden du skriver på!

    Og på trods af jeg, så ond som jeg er, har fået dagens gode grin pga. dine geniale formuleringer om hvor træls alt er, så føler jeg altså med dig! Det gør jeg virkelig.

    SvarSlet
  2. Lige et tip: Køb en Samsung Galaxy SII, der er lige så god som iPhone (trust me) og den koster kun ca. 2500. You won't look back, det er dem der laver ALT Apples udstyr, så det er mindst lige så godt, Apple smider bare deres interface på og kalder det et unikt produkt ;)

    SvarSlet