Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 13. maj 2012

Mors dag

.. Endnu en national hån mod anti-kernefamilier. Hurra.

Har brugt det meste af formiddagen på at småtude, mens jeg tænker på alle de andre mennesker der stadig har deres mor, og slet ikke aner hvor heldige de er. At de bare lige kan køre forbi deres mor og kramme dem, men som måske sjældent gør det. Alle dem, der bare tager mor for givet. For hun er der jo bare.
Men pludselig er hun jo ikke. Og nej, det er ikke for at løfte pegefinger eller noget som helst. Men jeg savner bare min mor så meget, at det smerter mig dybt at se andre, lade tiden gå til spilde.

Jeg ville jo give alt hvad jeg ejer og har, for bare 5 minutter mere med min lille søde helt vidunderlige mor.


Og det er jo ikke kun idag jeg savner hende. Jeg savner hende hele tiden. Dag og nat. 24 timer i døgnet. Uanset om folk så måtte tro, at "nu er du vist kommet videre". Nej jeg er sgu ej. Og det gør mig uendelig vred og ufatteligt ulykkelig, når folk kan være så naive at tro, at man tre måneder efter, kan være kommet videre, og at fordi jeg smiler eller griner, så er jeg glad igen. Naturligvis er jeg ikke det!


Og nu blev det hele en blanding af brok og ulykkelighed - undskyld.

Nu vil jeg pakke det hele lidt mentalt væk, og i stedet nyde det dejlige vejr, tænke på mor og alle de gode ting vi har haft sammen, og glæde mig til kram og kys fra Handy senere. Som i øvrigt lige har spurgt, om jeg ikke snart vil med op til Nordsjælland og møde hans forældre.
Så kan man da ikke andet end at blive lykkelig. På jeg-har-mistet-min-mor-men-nogle-dage-kan-faktisk-godt-være-okay-måden.

// Over and out


12 kommentarer:

 1. Sender dig tusindvis af kram og kærlige tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det var en dum dag at komme igennem.

   Slet
 2. Jeg får tårer i øjnene hver gang, du skriver om din mor. Jeg ved heldigvis ikke, hvordan det er at miste en forældre, det må være umådeligt hårdt og du har min dybeste sympati! Du virker som en fantastisk stærk person. Stort kram og mange tanker herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak søde Cecilie - det betyder meget at få at vide :)
   Jeg håber at du vil have dine forældre mange dejlige år endnu :)

   Slet
 3. Søde Rodebutik, hvor er det dejligt at Handy sådan kan gøre dig glad. Og hvor er det dejligt at han vil vise dig frem til sine forældre, det er et meget stort skridt i min verden!
  Og jeg forstår virkelig godt du savner din mor, og selvom det måske lyder lidt mærkelig at sige, så sætter jeg pris på at du skriver sådan nogle indlæg, selvom det lyder som brok. For det får mig til at huske at jeg altså skal sætte lidt ekstra pris på min mor, mens hun stadig er her, selvom hun til tider kan være lettere irriterende.
  Jeg håber du får en skøn aften med Handy <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan han altså. Har lyst til at se ham hele tiden. Og det var godt nok super dejligt at høre at han gerne vil have mig med hjem til sine forældre en dag. Det er nemlig et stort skridt! :)

   Jeg er glad for du på den måde husker din mor - det er så vigtigt at sætte pris på dem mens man stadig har dem - men mange finder desværre først ud af det, når det er for sent.

   Slet
 4. Åh ja, det er bare så svært det der med at andre tror "man er kommet over det", for det gør man jo aldrig nogensinde.
  Jeg mistede min moster, som mest af alt var min anden mor, for 2 år siden. Og det gør stadig ondt. Det bliver bedre og nemmere, men der er stadig dage hvor livet bare er noget møg - og det skal der også være plads til.

  Jeg håber du har brugt dagen på at mindes i solskinsvejret og skal have en rigtig hyggelig aften i godt selskab!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør nemlig ondt. I lang tid endnu.

   Jeg havde dog en dejlig aften sammen med Handy - han hjælper virkelig.

   Slet
 5. Jeg sender dig et tanke-glædelig-mors-dag-moderligt kram... <3

  SvarSlet
 6. Mange kram herfra!
  Andet kan jeg ikke sige.

  SvarSlet