Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 12. maj 2012

Kan du lide mænd?

For det ved jeg altså ikke helt om jeg kan.

Se for eksempel hvilke idioter de kan være, lige her . Det gør ondt helt ind i hjertet gør det, når man ser folk bedrages af dem, de troede aldrig ville gøre dem ondt. Og jeg kender jo historien. Alt for godt.

Og Handy var også semi-nar igår. Slet ikke i søde Lullies skala, men alligevel nok til, at jeg idag bare er i et øv-jeg-ved-ikke-rigtig-hvad-jeg-skal-gøre-humør.

Vi var ude og spise, og alt var skønt, mens vi efter maden tog et glas vin i Nyhavn. Jeg sidder kort med min mobil da jeg lige skal svare på en besked, og han spørger om han må se mine billeder?
Det må han da gerne - jeg har intet at skjule. Han ser dem alle igennem, og jeg spørger så smilende om jeg så må se hans billeder? Og hvad svarer manden? Nej! Øh?!
Jeg spurgte så hvorfor jeg ikke måtte se dem - jo fordi han vist havde nogle billeder liggende som nogle piger havde sendt til ham! Ej okay. FEDT kammerat. Det ramte mig lige som et stød i brystet. Og jeg sagde helt ærligt til ham, at det gjorde mig ked af det. Og at det gjorde, at jeg lige trak mig lidt tilbage, som når en snegl for prikket sine følehorn. Men at jeg naturligvis ikke havde ret til at blive sur, da vi jo ikke er kærester. Endnu, i hvert fald.

Og så tog fanden ellers ved manden. Jeg har aldrig set ham sur. Det så jeg igår. Han blev virkelig vred. Og så kom vi ellers op og skændes på passiv-aggressiv-måden, mens vi hvislede ud gennem tænderne i kunstigt opstillede smil i romantisk kulisse i Nyhavn. Lort.

Han har sagt, at han har slettet billederne. Og han ikke håber det ændrer noget. Det håber jeg heller ikke.. Og må jo bare stole på ham, når han siger at det er gamle billeder, og at han naturligvis ikke har set på dem. Men det er svært.

Vi er "blevet gode venner", men man kan mærke den trykkende stemning. Vi skal ses imorgen. Jeg håber vi kan få det ud af verden, og komme videre. For jeg synes jo lige, det gik så godt.

Mænd. Jeg ved ikke rigtig... Hvorfor skal det hele være så svært?!

8 kommentarer:

 1. Årh ja altså mænd! Jeg har pt. en skoldkoppe-forskrækket kæreste. Så nu har jeg ikke set ham i en uge - og hele næste uge er fuldt booket. MÆND!

  Håber I bliver rigtig gode venner igen. Jeg kender godt den der 'vi er okay' på den der 'vi er ikke okay' agtige måde.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh sygdomsforskrækkede mænd! Føler med dig.

   Vi er ved at blive gode venner igen. Stemningen løsnede lidt da han skrev fra en familiefest han er til her til aften, og sagde at han savnede mig, og savnede at holde om mig, og ville køre hjem til mig hvis han kunne. Det var meget rart. Vi skal ses imorgen.

   Jeg håber din mand overmander sin frygt, eller at der bliver et hul i kalenderen i næste uge.

   Knus til dig! <3

   Slet
 2. Det er da også noget fesent noget at gøre! Spørge om han må se dine billeder, hvorefter han ikke selv har lyst til at vise dig sine. Så kunne han da have sagt jo, men der er altså nogle gamle billeder som nogle piger har sendt.
  Jeg håber I finder ud af det søde Rodebutik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega fesent. Blev virkelig sur. Så lad da være med at spørge når jeg ikke må se dine. Mænd altså. Nemlig, det kunne han have sagt til at starte med. Fjollehoved. Men vi er heldigvis ved at blive gode venner igen. På den anti-akavede måde.

   Knus og tanker til dig, Lullie!!

   Slet
 3. Rigtige mænd husker med deres hjerne de billeder og beskeder de søde piger har sendt og sletter dem.
  Personligt har jeg virkelig aldrig brudt mig om at se på tilsendte billeder mere end en enkelt gang. Så ved man ligesom hvordan den cykel, den jakke, det fjollede skilt, eller fisse ser ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jensen- jeg ville også have det sådan, hvis det var mig. Men ja. Nu har han slettet dem, og så "starter vi forfra".

   Slet
 4. Hmm, kan se det fra begges synspunkt - du holder lidt igen, så han gider måske ikke lukke døren helt til andre kvinder, der vil ham mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. I så fald synes jeg at det er noget pjat, at han så ikke bare siger det fra start. Jeg spiller jo med åbne kort. Så burde han jo også. Desuden sagde han, at billederne var gamle, og har forvisset mig om, at han ikke ser andre. Så jeg må jo bare stole på ham.

   Slet