Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 15. maj 2012

Eksamen

Endnu et fænomen jeg aldrig lærer at blive fan af.

Et fænomen der nu på 2. dag får mig til at slå lejr på det lokale kommunebibliotek, med bøger, kopisæt, gule post-its og læseplaner, med halvlunken vand og kedelig rugbrødsmad i hånden, mens jeg fortvivlet stirrer ind i den tomme skærm, der om præcis 16 dage skal have forvandlet sig til skidegodt eksamensprojekt.

Jeg får jo slet ikke klamsved af at se dette øverst på skolens informationsside:
16 dage, min r*v. 

Synes altid den slags tilfører lidt spænding til hverdagen: Når jeg det? Når jeg det ikke? Uuuh hvor er det spændende! (igen: R*v.)

Godt jeg har sat en omvendt deadline for mig selv. Sidder her til kl. 14.00. Så gider jeg ikke mere. Så har jeg også siddet her 4 timer! (Hvoraf ca. halvdelen er gået med spisning og andre overspringshandlinger). 

Skal også klippes idag. Og mødes med Handy. Han har lige skrevet og spurgt, om jeg ikke har lyst til at komme hjem til ham og spise sushi i aften. Joh, hvorfor ikke? Nu må han altså godt snart spørge om vi skal være kærester. Sådan rigtigt. Han har spurgt om jeg vil med hjem til hans forældre, vi har kysset offentligt, og holder i hånd når vi er ude. Og jeg har lagt de andre mænd på hylden. Hvilket er meget stort her i rodebutikken. Så nu må han godt snart spørge. Nå!

Og så har vi jo også helt mindblowing sex - og det er ikke at undervurdere! Jeg tør godt at sige, at han er gået fra 8'er til i hvert fald 9,5. Må jo stå op i sadlen hver gang jeg har været hjemme hos ham! Desuden har jeg aldrig (og jeg mener ALDRIG) prøvet at være sammen med en mand, der kunne igen 5 miutter efter. Det er helt vildt. Har sagt til ham, at han er et af jordens mirakler. Og at hvis bare flere mænd var som ham, så var der ikke nær så mange sure kvinder i verden. 

Nu vil jeg forsøge at nedfælde et par vide ord i min opgave, inden jeg giver op og smutter ud i solskinsvejret.

// Over and out

7 kommentarer:

 1. Har du overvejet at spørge ham? :) Jeg ved godt det kan virke meget skræmmende, men du har jo sagt til ham at du skulle have tid. Så han venter nok bare på at du er klar og det er du jo nødt til at sige til ham at du er :)

  SvarSlet
 2. Puha, kender alt til det der eksamensræs, og alt for mange overspringshandlinger!! haha.
  Men er lidt enig med Lullie og Blogstavet, spøøørg ham :D knus

  SvarSlet
 3. Helt enig! Spørg manden :D Han vil dig jo gerne. Og kender godt det med eksamensræs, sidder selv og læser op til en eksamen på næste onsdag .. Kan bare ikke lige overskue det når jeg hellere vil læse blogs, shoppe, hygge med veninder og .. Alt andet :D

  SvarSlet
 4. Behøver man spørge....og hvis du virkelig synes, så synes jeg, DU skal spørge...Vi er sådan set ikke i tvivl om han vil dig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jamen I har jo alle sammen ret. Burde jo egentlig bare spørge ham. Men så alligevel. Jeg er så dum-stolt. Jeg VIL spørges. Jeg er dum. I know.

   Slet
 5. "Desuden har jeg aldrig (og jeg mener ALDRIG) prøvet at være sammen med en mand, der kunne igen 5 miutter efter. Det er helt vildt. Har sagt til ham, at han er et af jordens mirakler. Og at hvis bare flere mænd var som ham, så var der ikke nær så mange sure kvinder i verden."

  Hvor er du dog et usselt menneske. Og du er tydeligvis blevet hjernevasket af porno. Jeg er helt sikker på, at du er en de der dovne kvinder, der laver INTET i sengen. Du spreder bare ben og venter på, at han bliver færdig. Du har ingen respekt for mænd og deres kroppe.

  SvarSlet