Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 30. april 2012

Spændingen stiger

Nå. Har haft verdens mest lortede nat. Lå og tænkte og tænkte på Handy, og kunne bare ikke sove. Så er det ikke ret fedt at skulle op kl. 06.30.

Anyways - han skrev imorges. At han "undskyldte" for sin tilbagetrækning, men "at han bare havde brug for lidt tid til at tænke". Men at det som sådan ikke havde noget med mig at gøre - jeg havde i hvert fald ikke gjort noget forkert. Nå. NÅ?!
Så blev jeg sgu sur. Og er det stadig. Hvad fanden bilder han sig ind, sådan at holde mig på pinebænken?! Altså fint med mig at han behøver sit "space". Virkelig. Men han kunne sgu i det mindste lige sige, at jeg ikke havde gjort noget galt, så jeg ikke behøvede sidde her og lide. Argh!!

Vi skal mødes i aften. Til en "snak". Fedest. Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente. Eller. Forventer, at han vil have et svar. Ja eller nej. Og jeg er ambivalent omkring det, det må jeg indrømme. På én side kan jeg godt se, at det er frustrerende for ham, at gå og vente. Men på den anden side - jeg er fyldt med følelser lige nu. Min mor har været død i knap 3 måneder, jeg går stadig til psykolog, jeg stresser vildt over studiet, og føler ikke jeg har tid til noget som helst, fordi jeg arbejder så meget. Og så skal jeg ind imellem alt dette tilsyneladende også have plads til at være nogens kæreste. Måske.

Og kan jeg det? Det er jo lige det der er spørgsmålet..


// Over and out

4 kommentarer:

 1. Jeg håber I får jer en god snak og at han giver dig det space DU har brug for. Nu hvor han tilsyneladende selv tillader sig at give sig selv en del space :)

  Hvis han ikke kan vente, så vil han det ikke nok, søde Rodebutik. Man må ha' forståelse for andre mennesker.

  Jeg glæder mig allerede til en update :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis - vi fik en rigtig god snak hvor jeg fik raset ud og han fik sagt undskyld. Så det var fint.

   Og han vil det rigtig gerne, sagde han. Han vil bare være sikker på, at han ikke venter forgæves. Og det kan jeg egentlig godt forstå.

   Slet
 2. Puha, det lyder sgu lidt som en mundfuld! Jeg håber at I fik styr på det? Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere, og håber virkelig han forstår at du har brug for lidt plads - men stadig godt kan blive utilfreds over han bare laver Houdinien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi fik en rigtig god og lang snak, og han var rigtig ked af sin Houdini. Og lovede det ikke ville ske igen. For jeg sagde til ham, at hvis det skete igen, så var jeg den der var smuttet. Det gad jeg ikke. Og det kunne han godt forstå. Så det var godt :)

   Slet