Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 29. april 2012

Shit

Handy var i byen i fredags. Vi skriver sammen, stemningen er god, alt er godt, og jeg hygger mig hos mine Bedster.

Omkring kl 23 holder han op med at svare, og jeg tænker ikke nærmere over det- han er nok i godt selskab, og vil ikke være sms-kedelig.

Lørdag over middag skriver jeg en besked, og spørger om han har haft en god aften. Inter svar. Fair nok- han sover nok tænker jeg, og hygger videre i udkantsdanmark.

Da jeg stadig ikke har hørt noget lørdag aften, skriver jeg igen. Denne gang, at jeg håber han er ok, og godt lige må svare. Stadig intet svar.

Idag skriver jeg så til ham - igen over middag. Intet svar. Tænker, at hans mobil måske er stjålet?

Ringer til ham omkring kl. 16- den ringer bare ud.

Nu bliver jeg bekymret. Han plejer ALTID at svare, så det ligner ham slet ikke. Skriver en besked på facebook, at han gør mig nervøs.

Får så en SMS omkring kl. 18: "Har bare brug at være lidt mig selv. Lovet at skrive senere". Øhm okay? Svarer tilbage, om det er noget jeg har gjort? Intet svar- begynder at kende rutinen.

Skriver så igen omkring kl. 20, at han altså godt lige må skrive om det er mig der har gjort noget galt, for mit liv passerer revy ti gange i minuttet, og jeg søger konstant efter et eventuelt fejltrin fra min side- men kan ikke inde noget. Han svarer stadig ikke.

Ringer igen kl. 22, uden svar.

Har nu skrevet hvad jeg føler, til ham.
At jeg hader at han kører silent treatment. At jeg ikke ved hvad jeg har gjort forkert, men alligevel er ked af det. Og det nok er fordi jeg også er forelsket i ham. Ellers ville det da ikke betyde noget. Ellers ville jeg da ikke agere så desperat, som ovenstående hændelsesforløb i bakspejlet nok ret meget er.

Fedest. Magter ikke en houdini-mand.

Kære amor: make this work. Please?

// over and out

14 kommentarer:

 1. Han har bare brug for lidt luft, og spiller kostbar for at finde ud af om du vil ham (tøsetrick! ;)

  Slå koldt vand i blodet. Everything is gonna be aaallllright..:

  <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tilsyneladende. Øjh. MÆND!

   Men tak for opmuntringen, søde Doktor S :)

   Slet
 2. Oh shit, føler sgu med dig! Det er bare det værste en fyr kan gøre (okay, det findes værre ting, but you know..). Uvidenheden er så frygtelig.
  Håber snart du hører fra ham! :)

  Alt det bedste fra en af dine mest trofaste læsere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine - det er fanme så røvet gjort! (kan man sige det?. Well, you get my point). Det er simpelthen bare så frustrende og tøset! Ih!

   Slet
 3. Ej hvor det lyder ubehageligt. Ikke særlig sød opførsel fra hans side, men jeg tror også, han prøver at give dig den kolde skulder lidt, for at finde ud af, hvordan du reagerer. Han føler nok (særligt efter jeg-er-skudt-i-dig sms'erne), at han vil dig mere end du vil ham, og dén følelse er heller ikke spor sjov.
  Derfor er det stadig dårlig stil at give you the silent treatment, men lur mig om ikke han er back to normal inden for de næste 48 timer. :)

  Kærligst Maria (som hepper på Rodebutikken og Handy!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har nok ret Maria - han prøver mig lidt af. Men synes fanme det er en barnlig måde at gøre det på. Vi skal ses i aften - så får han det altså også at vide. No mercy. Hvis vi skal have et forhold op og køre, så skal det ikke gentage sig. Det gider jeg ikke.

   Tak for hep, søde Maria :)

   Slet
 4. Dumme Handy!
  Men ja, han har sgu nok nogle belastende veninder, der har givet ham tøse rådet om at han skal være kostbar! Irriterende.
  Krydser fingre for amor og at han snart svarer, der findes nemlig intet værre end uvished!
  Kæmpe kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Sgu. Det er det sikkert. Forlanger en forklaring når vi skal ses senere. Gider ikke det der gætteleg. Har jeg efterhånden fået nok af.

   Kæmpe kram lige tilbage

   Slet
 5. Årh sikken en tarvelig én! Håber han snart skriver så din hjerterytme igen bliver normal søde rodebutik!

  SvarSlet
 6. Ej, han skal ikke køre isdronninge-tingen. Meget usexet. Men hvem ved. Måske har han snakket med nogle af de fyre, du skrev med i byen? Får så forstår jeg godt, hvis han lige skal tænke lidt (undskyld!)

  Håber alt bliver okay! :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er for åndssvagt. Og barnligt. Det var også min tanke, men igen, så er det bare for usandsynligt. Han kender ingen af dem, og det ville simpelthen være et mega sammentræf hvis han tilfældigvis mødte en af dem og de fandt frem til, begge at kende mig. Men ja, hvis det var det, så forstår jeg det også. Nok også derfor jeg gik lidt i panik igår.

   Tak søde Sarah!

   Slet
 7. Hej. Jeg har lige læst MÆND ER FRA MARS, KVINDER ER FRA VENUS. I bogen er der et kapitel, der hedder Mænd er som elatikker. De er elatikker, fordi de har brug for afstand nogle gange.
  Det værste kvinder kan gøre i denne situation, er at spørge ind til alt muligt, omkring hvad der er galt. Netop det du har gjort.
  Mit råd er, at du viser ham tillid og respektere, at han har brug for noget afstand/luft. På et tidspunkt kommer han tilbage, medmindre du fortsætter, som du har gjort indtil nu.

  Hilsen Ella - måske en kommende sexolog/parterapeut.
  http://ellajakobsen.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ella - ja det kan være du har ret. Det lyder i al fald meget logisk og meget passende på de fleste mænd jeg har kendt. Men det gør det ikke mindre frustrerende. Men skrev heller ikke mere til ham, før han skrev imorges (er lidt stolt ;) )

   Og velkommen til!

   // Rodebutikken

   Slet