Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 27. april 2012

Hvis mit liv var en bil...

... Så var jeg en Skoda i øjeblikket.

Hold.nu.op.blevdersagt! Føler min mascara hænge nede i knæhøjde, smagen af fernet branca (Det virkede bare som en skidego' deal med fernet-shots for en 5'er omkring kl. 00.12) i munden, og hår der ligner rabiesramt albnio-egern, der har lagt sig til at dø på min hoved.

Skulle bare lige hygge lidt med et par kolleger. Bare.Lige. Ja, flot frøken. Hvor har jeg lagt manualen til det der "Voksenliv - how to do"?

Blev også lidt uvenner med Handy. Fordi han i onsdags efter vi havde været sammen og hygget os skrev sådan her:


Og så gik jeg sådan lidt (Only God knows why) i panik, og svarede noget i retningen af, at jeg jo også vare rigtig glad for ham, men at jeg behøvede lidt plads og håbede at han havde tålmodighed til at vente. Og ellers var det helt okay.

... Baaah!

Og så blev han ellers såret/småfornærmet/mandemærkelig, og svarede mig ikke på mine næste tre sms'er, herunder en godmorgen-besked, hvor jeg skrev at jeg tænkte på ham. Dén svarede han på omkring kl. 16.32, at "så håbede han da at jeg kunne koncentrere mig på mit arbejde, og jeg ikke tænkte for meget på ham". Øhm nå okay. Flabet. Og så begyndte vi ellers at sms-skændes, og ja, jeg tror måske også jeg var lidt Rasmus-Modsat, da han skrev sådan her:


Hmm. Okay så.. Og så begik jeg lige en fejl mere ved at vise beskederne til mine veninder, som derefter resten af aftenen i en blanding af harme over min barnlighed overfor ham, og misundelse af, at jeg tilsyneladende har verdens sødeste mand i min hule hånd, skiftevis kom med mødrene råd om "at jeg bare MÅTTE tage ham nu" og belærende blikke og "at jeg bare var for DUM, hvis jeg ikke gjorde". Jesus!

Har skrevet med ham idag. Fik glattet ud da jeg kom hjem fra byen tilsyneladende, så alt skulle være ok igen. Men har stadig ikke fundet ud af, hvad jeg vil. Puha. Godt jeg har to nedenstående ting at glæde mig over:

At denne fine trøje netop er dumpet ind ad døren:
Topshop.com

Sammen med denne:


Nu vil jeg pakke en taske, tage på arbejde, og derefter smutte ned til Bedsterne. Har brug for en pause fra mit Skoda-liv. 

Rigtig god fredag!

// Over and out12 kommentarer:

 1. Arh men! Der er da heller noget så irriterende som folk der føler trang til at udtrykke at de holder af en, og som så bliver tøsesure fordi man ikke selv havde det samme behov lige i det øjeblik. Så må de sgu holde kæft!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig ikke altid lige fedt. HAR jo forstået det. Øjh.

   Slet
 2. Handy altså. Han er altså sød!
  ROSKILDØØØH! Ses vi?? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er han jo :) Wuhuuu- skal du også afsted? Så ses vi da! ;)

   Slet
  2. Ja det skal jeg da! Har fået et job, hvor jeg skal være der fra d. 29/6 til d. 8/7 med morgenvagter klokken 6. But why!
   Skal arbejde hos en bager, så hvis du køber morgenbrød, så ses vi helt sikkert!

   Slet
  3. Uh, hvor lækkert for dig ;) Jamen det kommer jeg helt sikkert til, så vi ses garanteret! :P

   Slet
 3. Ej hvor er den fin! Hvordan er den i størrelsen? Vil gerne købe den, men er lidt i tvivl om hvilken størrelse jeg skal have...:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak- jeg synes også den er så fin! Jeg har købt den i m/l - og jeg er en almindelig 38. Hvis du vil have den lidt oversize, så skal det nok være m/l hvis du er samme størrelse som mig. Den går ned over numsen på mig, men er lidt stor i ærmerne. :)

   Slet
 4. Jeg stemmer for Handy + Rodebutikken!

  SvarSlet
 5. Handy er en keeper.

  SvarSlet