Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 1. maj 2012

On track again

Fik snakket ud med Handy aka Mr. Houdini igår. Fik skældt ud. Og var sur. Han blev også sur. Men sagde også undskyld for sit weekend-stunt. Og lovede det ikke ville ske igen.

Sagen var bare den, at han ikke vidste hvor han havde mig, og derfor var blevet frustreret over det hele. Fik sagt til ham, at jeg jo synes at han er pissedejlig, og at jeg i søndags fandt ud af, hvor meget jeg egentlig ville hade at miste ham. Og så blev han glad. Og vi havde det mest fantastisk make-up sex (hvorfor er det altid SÅ meget bedre efter et skænderi?!)

Han har inviteret mig ud og spise, som en slags forsoning. Han er altså bare så skidesød.

Nu vil jeg forsøge at komme lidt videre med min eksamensopgave - selvom der inde i mit hoved ikke er plads til så meget andet end Handy-tanker, solskinshumør og shoppetrang.

Tager måske lige en tur ud i det blå. Kan altid skrive i aften... Eller imorgen.

Hav en skøn solskinsdag og 1. maj!

// Over and out

7 kommentarer:

 1. Hvor godt! :D Og husk lige, at nogen gange er overspringshandlinger bare vejen frem! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hah nemlig! Har overspringshandlet BIG time nu. Har solet mig, slået græs, cyklet ned og købt neglelak, støvet af og lavet frokost. NU må jeg snart til at se på dén opgave... Om lidt... ;)

   Slet
 2. Back to normal inden for 48 timer... hvad sagde jeg. ;-) dejligt for dig søde Rodebutik!

  SvarSlet
 3. Er jeg den eneste, som synes det er lidt synd for Handy?
  Har han ikke snart fortjent at få et svar? - Det burde ikke være så svært, for enten vil du være kærester med ham, eller ikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Naturligvis har han fortjent et svar. Og det er netop det jeg hele tiden - og især igår - fik gjort klart for ham. Jeg synes han er enormt skøn. Og jeg vil gerne se hvad det kan føre til. Men lige nu ville jeg simpelthen være sådan en shitty kæreste hvis jeg sagde ja til det - med alt for meget andet i hovedet. Tror jeg. Så jeg har sagt, at han må give tid hvis han vil vente. Og hvis han ikke vil, er det også ok. Men at jeg ville blive ked af det hvis han skred - for fandt jo virkelig ud af, hvor meget jeg egentlig holder af ham, da han lavede houdinien, og jeg troede at han måske var skredet.

   Anyways, så vil jeg ham jo gerne - og det ved han også godt (med sikkerhed) nu, efter igår. Er bare ikke så glad for den der kæreste-label endnu :)

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Dejligt at høre i fik snakket ud om det!! Jeg behøves ikke alle de amerikanske TV-serier hvor man har sit yndlingspar man altid hepper på ender lykkelige sammen til sidst... Herhjemme hepper jeg på Rodebutikken+Handy! :b

  Og overspringshandlinger en en genial ting, det er det jeg altid siger! Derfor ender det som oftest med at jeg laver alle mulige praktiske ting når jeg skal skrive store opgaver...Tsk tsk.

  SvarSlet