Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 10. april 2012

Listedag i Aarhus

Live fra Aarhus, får I lige en update. Jeg er i listehumør, så I får lige det hele i punktform, fra smilets by:

Elsker mænd der...
1. Sender blomster
2. Løfter en op og svinger en rundt, som om man var en fjer
3. Siger: "Du er bare helt utrolig hverdagssmuk"på den spontane, ikke-klistrede måde
4. Er klippet korthåret i siderne, men er langhårede på toppen
5. Går i undertrøjer og åbne skjorter

Hader til gengæld mænd der...
1. Klør sig i skridtet (dvs. alle)
2. Stadig synes blondinejokes er sjove
3. Kører på damecykel

Er helt med på...
1. Det der forår
2. Forelskelser - Er der noget federe? Hvis altså man ikke er den eneste der er det.
3. Cocio - godt alternativ til punkt 2

Forstår til gengæld slet ikke...
1. At det er blevet så spændende at løbe en tur, bage et brød, læse en bog eller lufte sin hund, at man bare bliver NØDT til at poste det på facebook. Og gerne med et lille "like" til egen (?!wtf?!) status. Jamen så gå dog hjem. Til Helvede. Eller Struer. Hvad I finder nemmest - det er same same for mig.

2. De mennesker der skriver et eller andet helt vildt sindsoprivende i deres status, ala: "Forfærdet og rystet", "ALDRIG mere!" eller "Hvordan skal jeg kunne klare det :'(", og alle følger trop og spørger: "hvad er der sket??" og "Er du ok, mus??" - hvortil sagens kerne ser dagens lys, og højst sandsynligt ikke er mere gruopvækkende og dramatisk end en flækket negl/ et bad haircut/ en irritation over en grædende baby i toget. Så kom dog videre!

Har idag set..
1. Alternativ beplantningsstrategi:
2. Bittesmå tegn på forår:

3. Påskeharens have (Den bor i Aarhus, appearently):

4. Nørde-grafitti? Men har dog ikke set..
1. Solen.
2. Lyset. Lyder mere dramatisk end det er. Har siddet til undervisning i 5 timer, og har været koblet af i ca. 4 timer, 12 minutter og 37 sekunder. Til sidst stirrede jeg mig blind på underviserens valg af tøjsammensætning (Sailorblå grovsweater med knapper over skulderen, trukket over flaskegrøn skjorte, kombineret med helt lyseblå jeans og mørkebrune sivsko. Hold nu op...)
3. Meningen med sokker i sandaler.


Vil rigtig gerne...
1. Fatte mere af, hvad der forgår omkring mig.
2. Være brunere
3. Veje mindre
4. Være højere

Men skal virkelig holde op med...
1. At spise som en flodhest. I brunst
2. At springe over, hvor gærdet er lavest
3. At have for mange jern i ilden, men-wise. Ender jo med, at jeg blander dem sammen og fucker det hele op.


Undrer mig over...
1. At jeg har en note på min telefon, oprettet d. 29.05.11 kl. 03.46 hvor der står: Maneater. Hvem har skrevet den? Og hvorfor? (Spørg ikke hvorfor. Det ved vi jo godt.. Tsssk.)
2. Dem der har søgt på:
- Dildokage
- "Hvem har lyst til at knalde i aften"
- Megasex med Svigermor (Til dig der har skrevet det: Dét er ulækkert!)

... og er endt på min blog.


Men kan på den anden side være helt ligeglad med...
1. Om de fandt hvad de ledte efter.


Bøllebank til dem der...
1. Overhaler indenom på cykelstien. I er jo DØDSAKTIVISTER! (ja, det er der noget der hedder.)

2. Er overskudsagtige. I hvert fald når det ikke kommer mig til gode, men udelukkende fylder mig med dårlig samvittighed og kamppres overfor min lidt mere laid-back jeg-gider-jo-ikke-for-helvede-livsstil. Det er sgu da heller ikke normale mennesker som på en helt almindelig mandag lige smækker 400 økogrovboller sammen, bager helt tilpas svampet brunsviger til de spontant inviterede gæster, og lige har løbet en marathon "bare for udfordringens skyld". Idioter. Skrid langt væk med al jeres overskud, positivitet og livsglæde, mens jeg bare prøver at overleve herovre i lorteland Husum, bare for udfordringens skyld. (%&?!"F!!5€%!!).


Griner af...
1. Dem her:

Savner...
1. Min Mor.


// Over and out, nu fra Aarhus

11 kommentarer:

 1. Din blog er simpelthen så sød! Den gør mig glad.

  Alt det bedste
  C

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt at få at vide :) Tak!

   Slet
 2. Sjovt. JEG hader tilgengæld mænd der går i undertrøje og åben skjorte. Hvis de absolut skal være sjuskede, må de altså gøre det på den lækre "jeg-kan-bære-at-være-lidt-trashet"-måde, og ikke den provins/karl smart -agtige måde.
  Forstår dig tilgengæld FULDT ud med hensyn til facebook-updates'ne. Overvejer nærmest at lukke min facebook ned - er jo efterhånden blevet et dagligt irritationsmoment!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hah, jamen så overlader du bare den del af mændene til mig ;)
   Og tak for forståelsen med faceupdates'ne. De er jo til at blive vanvittig af.

   Slet
 3. Jeg synes de værste FB-updates er 2'eren, i den version hvor folk så ikke vil ud med hvad det er de har oplevet.

  A la "det var bare noget der skete i skolen", "jeg skriver til dig i chatten", "det er privat". Jamen så lad dog for h*lvede være med at råbe sådan op om herinde hvis det alligevel er hemmeligt! Narrøve...

  SvarSlet
 4. Crap. Jeg er faktisk kommet til at skrive noget om at have løbet en tur. Men det er bare fordi det sker så sjældent, det var sent om aftenen, regnede, var mørkt og jeg ikke troede jeg kunne - og virkelig havde brug for et efterfølgende heppekor.

  Ikke klædeligt, I know. Men hvad skal man ellers skrive når man ikke oplever noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er tilgivet CC. Men kun fordi det er dig! Desuden er det tilnærmelsesvis okay, hvis det er en sjælden begivenhed. Magter bare ikke de der folk i al deres overskud og lykke træner til deres 31. marathon på to år, og lader os alle få del i det ved deres crappy "se mig hvor god JEG er fordi jeg lige løber 1000 kilometer på 8,5 minut". De gør det jo kun for at give os andre dårlig samvittighed. Røvhuller.

   Slet
  2. Og btw: En af mine facebook venner, der tilsyneladende ikke har noget liv, skriver ofte: "Så er opvasken klaret" eller "Ser film" - Hende kan jeg faktisk næsten helt godt li'. For hun minder mig om, at der trods alt er nogen der oplever mindre end jeg gør, og hvis eneste actionkick i hverdagen er at jagte tilbud på opvaskemiddel og gummihandsker i Netto.

   Slet
 5. https://www.facebook.com/pages/Liking-your-own-status-is-like-high-fiving-yourself/118697914809024

  Jeg er så enig i dine frustrationer over folks (belastende) brug af Fb. Når jeg får nok (og bliver provokerende), deler jeg bare den ovenstående side. Så sidder jeg og gnækker for mig selv og håber, de opfanger, at den er henvendt til dem (selvom det nok ikke er realistisk). Hæhæhæ...

  Cecilie.

  SvarSlet
 6. Kære Rodebutik.

  Har nu brugt utallige timer på at læse din blog helt fra starten, og nåede så til dette indlæg. Du er da bare for sød! Kan da slet ikke lade være med at læse dine indlæg. Du skriver fantastisk - du fanger virkelig min opmærksomhed!
  Har længe tænkt på at kommentere på din blog, egentlig blot for at rose dig, og sige at jeg har utrolig meget respekt for dig! Du har været en hård tid igennem, og alligevel glemmer du ikke din blog, og "forsømmer" dermed ikke dine trofaste læsere - som jeg nu er blevet én af!

  Kærlig hilsen
  en ung pige, der på nuværende tidspunkt bor i smilets by, men som oprindeligt kommer fra Struer ;) (Det er faktisk et okay lille hul i jorden, hvis jeg selv skal sige det!)

  SvarSlet