Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 28. februar 2012

Rodebutikken spørgetime # 2

Så nåede vi til runde 2 af Rodebutikkens Q&A, og her kommer næste portion spørgsmål:


6. Hvad studerer du?
Jeg læser en bachelor i finansielle forretninger, med speciale i ejendomshandel.  Pænt langt, fancy ord, og som får det til at lyde (formoder jeg) dræbende kedeligt. Det er det også noget af tiden, men så druknes det i procenter, hor og musik. Det er da ok, ik’?


7. Hvordan er din tøjstil og hvilke yndlingsmærker har du?
Jeg vil betegne min tøjstil som klassisk og feminin. Jeg holder af kjoler, stilletter, blazere, blonder og feminine farver. Samtidig er jeg nok lidt mærket af mit job i banken, så jeg klæder mig nok ofte meget typisk for en kvinde ansat i den finansielle sektor – sort og hvidt, klassisk, rene linier og, selvfølgelig, stiletter.
Mine yndlingsmærker er typiske high street brands, til billige penge. H&M, Topshop, Vila, Pieces, Gina Tricot osv. Dog ville jeg, hvis pengene var til det, nyde at gå i mærker som eksempelvis Karen Millen og Malene Birger. Desuden er jeg en Louis-pige, og forguder min speedy 30 taske jeg fik i julegave for 2 år siden af min ekskæreste – han fik trykt mine initialer i guld på den ene rem, og det gør tasken lidt mere speciel, og helt min egen. Desuden er min helt usandsynlige  plan, at få råd til enten en Mulberry Bayswater eller et par Christion Louboutin stiletter i 2012. Meeeen vil nu også foretrække at have råd til en hverdagsluksus, som eksempelvis mad. 


8. Har du nogle mærkelige vaner mht. Mad, tanker eller reaktioner?
Hmm, det har jeg faktisk ikke lige tænkt over. Jeg taler meget med mig selv oveni hovedet – er det mærkeligt? Det er mest sådan en slags argumentation mellem mig og mig, om alle mulige underlige ting. Købe mad eller lave mad? Løbetur nu eller i morgen? Shoppe eller ikke shoppe? Men det gør alle vist. Jeg kan bare sagtens decideret skændes med mig selv. Det er nok lidt underligt.
Desuden elsker jeg som før skrevet herinde, yoghurt – men kan ikke klare lugten. Så må ikke lugte til det – ellers kan jeg ikke spise det færdigt. Det er måske lidt underligt. 
Desuden kan jeg ikke lide: Lakrids, risengrød, ris ala mande, flæskesteg, lasagne, sodavand, mælk og smør. Hvilket jeg ofte har fået at vide, er ret unormalt.


9.  Et billede af mig selv
Den er straks værre. Men I kan få et fra min mors begravelsesdag:10. Hvad skete der med NZ? Snakker I stadig sammen?
Altså. Jeg smadrede jo det der glasmonster han havde givet mig. Men da jeg fandt ud af, at man som privatperson (tsssk!) ikke kan sende post med ”modtager betaler portoen”, fik jeg den aldrig sendt afsted. Hvad er det også for noget, at man ikke kan det?! Det er garanteret en mand der har siddet derinde på postkontoret og gnedet sig i hænderne og tænkt: ”Nu redder jeg for al fremtid alle mine med-hankønsidioter, og sikrer mig, at alle skumle planer fra de kvinder der fremover vil blive røvrendt, bliver forpurret. Hæhæhæh”. Idiot. Nå, men det skete ikke, så jeg nøjedes med at glo olmt på æsken i nogle dage, vedlagde en seddel hvor der stod ”KLAPHAT” (det er sådan et godt ord), og gemte den derefter et eller andet sted. Og det sted kan jag faktisk ikke huske nu, så falder nok ud engang, når jeg vender lejligheden på hovedet. Back to topic: Så jeg har faktisk ikke talt med ham siden. Han skrev så da han hørte om min mor, at han var "åååh så ked af det", og "jaaah han havde jo nok været lidt dum, men jeg kunne aaaaltid komme til ham". Det er fint, kammerat. Hyg du bare videre i helvedes forgård hvor du hører til. Bum. 

Nemlig. Og se så lige hvad jeg fik ind af døren for en times tid siden med blomsterbud:

Med et kort hvor der stod: "Du' smukkere end smuk" (citat fra Thomas Buttenschøn-sang, som jeg var pjattet med i gymnasiet). Gæt hvem de så er fra. 

Nu vil jeg gå ud og shoppe sko (bare fordi), og nyde at en helt almindelig tirsdag faktisk kan vise sig at blive ret så god, selvom den starter med psykolog, blæsevejr, en punkteret cykel og endnu flere problemer med advokaten.

// Over and out4 kommentarer:

 1. Han er altså lidt en keeper ham Handy hvis du spørger mig (:
  Og så får du altså lige et ekstra plus i min bog for ikke at kunne lide sodavand! Det kan jeg nemlig heller ikke, og folk synes bare at det er mærkeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah han er nu meget sød, det må man sige.
   Heh ja- altså det er ikke fordi jeg sådan hader-hader sodavand, men hvis der er et alternativ, vil jeg hellere have det.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Jeg kan heller ikke lidt flæskesteg eller mælk eller sodavand, det er god stil piger ;)
  Og smukke blomster søde Rodebutik - nyd dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih jamen altså, vi er jo hinandens soulmates! ;)

   Ja er de ikke? Ih jeg sidder og sukker over dem.

   // Rodebutikken

   Slet