Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 29. februar 2012

Onsdagsshopping og Spørgerunde # 3

Lortedag. Laaaahaang skoledag, en punkteret cykel (igen. 2. dag i træk. Altså hvad foregår der derude på cykelstierne?! Hold så op med alle de glasskår, blev der sagt!), og savn til Mutti. Og så fandt jeg ovenikøbet slet ikke nogle sko igår, da jeg faktisk havde givet mig selv lov til at købe- men det kunne jeg jo have sagt mig selv. Sådan er det jo altid - leder man efter noget, kan man aldrig finde det.

Tog så revanche idag. Lidt udenfor både plan og budget. Daffede ned til centeret og afleverede to par sko hos skomageren til "lapning" (hvis ikke man kan få nye, så må man jo pynte på de gamle), og fik besked på, at jeg kunne hente dem efter 20 minutter. Og så stikker det ellers heeeelt af for dankortmisbrugeren her. Jesus Kristus, jeg går bare og venter på at min bankrådgiver sender mig et børnekort (Visa Debit- er det ikke det, det hedder?). Nå. Men se lige hvad jeg fik købt:

En fin bluse fra Saint Tropez, og så med 25%. Det varmede mit lille SU-hjerte.


Fin hverdagstop til når det bliver lidt varmere - kunne godt li' farverne.
Fra H&M.

Den her var altså virkelig svær at tage billede af. Men de er en strikkjole fra H&M med fin lille guldknap-detalje på skuldrene. Og så er den super god til de kommende forårsmåneder, hvor det endnu ikke er helt varmt.

Og så fik jeg købt en rød sløjfe til håret, og et par fine plexiglas ørenringe fra Pieces.

Og så et par klassiske aviator-solbriller til forårssolen. Smadrede de gamle sidste sommer, så det var et kærligt gensyn.

Så nu er jeg altså gennem-fattig. Men det går vel. Ellers er det jo godt, at jeg har tonsvis af grovpasta og ketchup på lager. Kærlighed til studie-livet.


Nå, så er det jo også blevet tid til Rodebutikkens spørgetime vol. 3. Så her kommer jeres spørgsmål, med mine svar:

11. Hvor mange sko rummer din skosamling?
Jeg tror jeg har ca. 50 par – et rent gæt. Men jeg tror det er der omkring. Jeg har dog lige smidt tre par støvler ud, der nærmest var ved at gå i opløsning. Damn you, vejsalt! (At jeg forinden havde købt tre par sko på udsalg, taler vi ikke om). 

12. Hører du Coldplay?
Ja, det gør jeg – jeg hører dog også Bullerfnis, Bøllebob og Disney hits - og Birthe Kjær (?) har også med tiden sneget sig ind i mit Itunes-bibliotek. Så jeg er virkelig ingen pålidelig kilde, og skal virkelig ikke tages seriøst når det kommer til musik. Mit itunes er en form for musikkens kirkegård og skraldespand. Her kommer alt det dårlige musik hen for at dø, og alt det andre hader, det spiller jeg på livet løs. Min samling tæller dog også the Doors, Dúné, MJ, Tiesto og Jack Johnson, hvilket jeg vil vove at påstå, som lidt mere normalt. (Det er bare for at kamuflere alt det ringe og det virkelig ringe musik, som ellers fylder 80% af indholdet. Men hva faen. Jeg går amok til ”knalde-Kalle” og ”Knaldrøde Gummibåd”, and I like it).

13. Hvad hedder du til fornavn?
Mit navn ville nok hjælpe en del med at ”afsløre” mig, da mit navn er lidt specielt. Ikke at man ikke har hørt det før, men det er heller ikke et ”Søren-og-Mette”-navn. Ikke at der er noget galt med det, i øvrigt. Jeg har ofte hele vejen gennem min barndom bandet mit navn langt væk, da jeg ALTID har skulle stave det, og dybt misundet alle Anna’erne og Stine’rne. Men jeg har to fornavne, kan jeg til gengæld sige, mine initialer er identiske med min brors (jeg tror min mor var lidt neurotisk med systemer, orden og lige linier. Og åbenbart også vores koordinerede navne).

14. Hvor er du vokset op henne?
Jeg er født og opvokset i Gladsaxe/Søborg – en forstad til København, og gået på privatskole i samme kommune. Da mine forældre blev skilt i 2000, flyttede jeg med min mor ind i en lille lejlighed et andet sted i kommunen, og da hun mødte sin mand nummer 2, flyttede vi på landet i et kæmpe hus. Her nåede jeg aldrig rigtig at falde til, men gik i gymnasiet her. Jeg flyttede dog hjemmefra 6 dage efter jeg fik min hue, og var kun tilbage få gange i huset, efter dette.

15. Hvilket gymnasium gik du på?
Jeg gik på Stenløse Gymnasium før det kom til at hedde ”Egedal Gymnasium”. Jeg læste Biologi, Matematik og Kemi. (Hej Nørd).

Det var dagens spørgetime. Nu vil jeg vende bunden i vejret på mit klædeskab - planlægger at resten af aftenen (og natten) skal gå med dét. 

// Over and out

8 kommentarer:

 1. Du er BOOTYLICIOUS! Mmmmm mmmm mmmm Independent woman!! "Vifter med min finger" Sorry sidder lige fast i noget Destiny's Child for tiden :D Christ sløjfen er fin! Hvor er den fra?? Sig det, NU!

  BTW: Smiler du nu? :D

  KH

  SvarSlet
 2. Haha åh Doktor S, kærlighed på dig!

  Sløjfen er fra H&M, til 39,95 kr tror jeg det var, og fås også i brun :P

  Og ja, jeg smiler nu - tak for det :D

  // Rodebutikken

  SvarSlet
  Svar
  1. Weeeeeee skal i H&M i morgen :) Årh den var godt! Random info: Vores iphones kan være kærester? Og hvorfor har du ikke et cover på? Fyyyy :) Kan ikke leve uden, iphone hopper konstant ud af hænderne på mig :)

   Slet
  2. Uh kan de? Hvor fint! :) har cover på- det er bare gennemsigtigt, så det ses ikke så meget :)

   Slet
  3. Juhuu fandt rød sløjfe :) hurra for os!

   Slet
 3. Jeg er også totalt fattig i marts måned, på trods af at vi ikke engang har nået den først endnu :)

  Jeg rejser til New York d. 10 marts, og selvom jeg havde bestemt mig for slet ikke at shoppe i Januar og Februar, ja så var det altså ikke nemt for sådan en mini-shopaholic som mig, og de sidste par dage har bestemt ikke været nogen undtagelse, for det er jo rigtig vigtigt at have et helt nyt sæt tøj på når man skal flyve, og det er også ganske vigtigt at ens trolly til håndbagage er i en meget fin farve, selvom den man har i sort virker ganske udemærket .

  Så meget for rygrad :D

  Jeg håber du har det godt, og at du får shoppe nogle af de trælse timer væk :)

  Mange virtuelle knus
  Frkholm

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh NY! Hils fra mig - jeg har aldrig været der, men hold nu op hvor jeg godt gad!
   Og jeg kan virkelig følge din tankegang - selvfølgelig skal man have det perfekte rejsetøj OG den perfekte trolley. I sooo get your point.

   Og mange tak for virituelle knus - jeg har fået farvet hår idag - det hjælper lidt.

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Tillykke med de nye køb :- )

  SvarSlet