Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 1. marts 2012

Rodebutikken spørgetime # 4

Undskyld det sene indlæg - havde bare lige besøg af de to skønneste damer, til spisning, cupcakes (det er hende her der kan tage æren for dem) og snik-snak. Vi fik talt lidt om dørhøjder (ja, igen), serien "Rita", og dens lighed med mit liv, visdomstænder og helt nyopfundne talemåder ("hvem har tisset på din sukkermad" er blevet til: "Hvem har lagt en lort i dit lad?"). Man skulle måske have været der.
Desuden fik vi (spørg mig virkelig ikke, hvordan det kunne gå så vidt) trænet gange og division, og hvordan det nu liiiige var man gjorde. For hvem kan egentlig huske det?? Anyways. Det var superhyggeligt som altid.


Er de ikke fine?? Og så smagte de endda super lækkert.

Desuden har jeg været til frisøren idag hos min faste og højt elskede frisør. Jeg gik derfra med en bunke superlækre hårprodukter, som hun ikke skulle bruge i butikken alligevel, så dem kunne jeg jo ligeså godt få. Og så i salonstørrelser. Igen blødte mit lille SU-hjerte af lykke. 

Og så er vi jo nået til 4. runde af spørgetimen:

16. Hvornår skal Nynne, Lullie & Rodebutikken drikke Cocktails?
SNART! (Tak til Lullie for dette spørgsmål)

17. Hvordan vil du beskrive din familie og din barndom?
Jeg husker det meste af min barndom som tryg, glad og lykkelig. Selvfølgelig var der bump på vejen i form af min brors handicap, mine forældres skilsmisse og senere min mors sygdom og meget dårlige 2. Ægteskab – men mine forældre har været gode til at dele ud af deres kærlighed, og jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg er elsket og værdsat.

18. Hvem var din første kæreste?
Min første kæreste. Uh. Vi gik i 8. Klasse, i hver vores klasse. Og faktisk husker jeg ikke rigtig hvordan jeg fik øjnene op for ham. Jeg tror faktisk at jeg må indrømme, at det var mere en tilfældighed fremfor egentlig kærlighed/forelskelse til at starte med. Men han inviterede mig hjem til sig, til hygge på værelset og sin mors spaghetti med kødsovs, og jeg endte med at overskride min spærretid. Jeg skulle have været hjemme klokken 8, og da klokken var fem minutter over 8, ringede min mor og gav mig en skideballe og beordrede mig hjem med det samme. Hun nåede dog lige at spørge hvem jeg var hos, og da hun spurgte om vi var kærester eller hvad, svarede jeg bare ja. Lidt i panik måske, men sådan blev det, og så var vi kærester. Vi var faktisk kærester i knap et år, hvilket er meget i et 14-årigt teenageliv. Han blev også min første sexpartner, hvilket jeg er utrolig glad for. Det var faktisk helt perfekt på den der sukkersøde, stearinlys og "vi-gør-ikke-noget-du-ikke-har-lyst-til-måde". 
Vi taler stadig sammen, og er ret gode venner i dag.

19. Hvad skete der egentlig med X’en?
Åh ja, hvad skete der. Altså. Det havde jo gået skævt i et godt stykke tid, og jeg kunne mærke på mig selv, at jeg måske kiggede lidt for meget på andre mænd når jeg var ude. 
Og så var der jo noget med en datingprofil (en han havde oprettet, og som jeg opdagede), mit temperament, et telefonopkald og slut. Jeg havde som sagt længe været i tvivl om jeg skulle gå eller ej, så i virkeligheden havde jeg nok ventet på en situation som denne, som kunne få mig til at tage springet. Vi havde trods alt været kærester i 5 år, boet sammen og været hinandens absolut et og alt, og jeg havde svært ved at gå. Jeg holdt jo stadig af ham, og trygheden var jo også rar at have. Men da jeg opdagede at han havde en datingprofil, så tænkte jeg, at livet var for kort, og jeg skred.

20. Hvad døde mor af?
Jamen vi ved det faktisk ikke. Hun havde ikke været syg (mere end hun plejer i hvert fald. Men det var jo psykisk), så det kom helt og aldeles uventet. Hun havde længe i perioder haft problemer med maven, men intet der gav anledning til større bekymring hos mig. Hun er blevet obduceret, og vi går nu og venter på et eventuelt svar. Det er jo ikke sikkert de finder en grund. Men jeg håber det. Det ville give en form for afklaring og afslutning. Men svaret kommer først om ca. 8 uger, så der er lang ventetid..

Det var dagens spørgsmål. Bum.


Nu vil jeg krybe op i dynerne, sætte en film på og nyde, at dagen idag faktisk har været i kategorien: OK. Og det er faktisk slet ikke værst.

// Over and out

2 kommentarer:

 1. De ser godt nok lækre ud :- )

  KAAAAAGE!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? De var SÅ lækre. Hun er bare skide go', ja hun er så.

   // Rodebutikken

   Slet