Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 22. januar 2012

Noget jeg selv har lavet?!

Jaah, så er jeg tilbage i downtown Husum, efter en weekend i egen tidslomme, hos Bedsterne. Og lige tidsnok til at blogge lidt om noget jeg selv har lavet. Den oprindelige (og rather boring) plan var, at vise min studenterhue. Meget opfindsomt. Altså ikke at jeg selv har lavet den, men har selv gjort dét, den står for. Meen så skete der jo lidt småting, og der åbenbarede sig en helt ny idé. Kan I huske den der grimme glas-ting jeg fik af Hr. Turbonar, formerly known as NZ? Den ser nu sådan her ud:


Og ved I hvad? Det har jeg sgu helt selv lavet! (konsekvensen af mit vredesudbrud feat. ødelæggelsestrang førte dog også til fingerskade, men det var altså det værd. Men får det VIRKELIG godt af, at ødelægge noget, kan jeg så fortælle)

Planen er nu, at Turbonar i næste uge får tilsendt grim, ituslået glas-ting, i meeeeeget tung "modtager-betaler-portoen"-kasse, uden afsender. Hold kæft hvor ville jeg ønske jeg havde muligheden for at dyppe hans tandbørste i toilettet.

Anyways. Jeg starter på studiet imorgen. Bliver det akavet? Det har potentiale til at blive det, men siden jeg fuldstændig har valgt at acceptere situationen, og derudover totalt hæve mig over mennesker som P og S og deres tilstedeværelse, så skal alt nok blive fint. Fint, siger jeg jer.

Nu vil jeg gå ud og pakke taske til imorgen, så jeg bare kommer for en gangs skyld og er bare lidt tjekket. Basta.

Ny start på livet: GO!

// Over and out

6 kommentarer:

 1. Du er fabolous!!!! :)

  Btw: simple diary er kommet. Loovveee it ;)

  SvarSlet
 2. TAK søde Doktor S! Lortebanan - han fortjener det :)

  Uh ja er den ikke? ;)

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Arghh! Havde lige skrevet verdens længste kommentar, og så sletter iPhone alt. Nå men magter ikke at skrive det hele igen.. Så....

  Noget med fedtkant :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha noget med fedkant! Ja sgu!

   // Rodebutikken

   Slet
 4. "Noget med fedtkant" - HAHAHAHA!!! :D

  Nå, men frk. Rodebutik og Dokter S, tak for dagens gode grin!! Og det kunne være jeg selv skulle ødelægge noget i anledning af min blog challenge når du nu siger man får det så godt af det, så også tak for inspirationen :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Skulle det være en anden gang ;)

   Virkelig - prøv det! Det er dejlig befriende.

   // Rodebutikken

   Slet