Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 22. januar 2012

Øhm

Jeg er lige blevet inviteret ud. Altså helt ærligt!? Har fanme ikke hjernkapacitet til at skulle tage så mange beslutninger.

Anyways. Hurtig opridsning:

Hvem?? R (yay - nyt forbogstav, læg lige mærke til dét!) Han er en gammel flamme fra gymnasiet med en kæmpe lang forhistorie - den kan I få en anden dag. Men i hvertfald - gammel ven/flamme/ting.

Hvordan?? Han har skrevet/ringet mange gange lige siden vi skiltes i gymnasiet som uvenner pga. minor detail (det var vist noget med at have to kærester på én gang pga. kolossale mindre kommunikationsbreaks) - men jeg har sjældent reageret, da X var MEGET jaloux. Men han har altid holdt fast, og stædigt blevet ved med at kontakte mig.

Og hvad så?? Ja så sendte han denne sang engang tilbage i november med ordene: "Hør den...":
Og den siger virkelig meget om vores historie. Og så skrev han så igen efter jeg (i min NZ-"rus" *host host*) ikke svarede, og spurgte (ordret):
"Du fortjener en undskyldning. Sku aldrig have givet det mindste slip. Prøver at få dig ud af hovedet, men kan ik. Det kunne jeg jo aldrig. Håber du vil tænke over en spinkel chance, og tage med mig ud og spise. Jeg savner dig Mulle."
Det er så nogle uger siden, og vi har skrevet lidt frem og tilbage. Idag spurgte han så igen, om jeg vil med ud og spise i denne uge.

Hvad så nu?? Jeg har skrevet lidt frem og tilbage med ham, og bedt om betænkningstid. Jeg ved sgu da ikke hvad jeg skal svare?! Men har aftalt slagplan med veninde:

1. Slowly back away from the phone
2. Gennemgå pro/cons med hende imorgen, face to face.
3. Helst finde frem til konklusion og derefter svare manden.

Åh Gud. Alt for meget at tage stilling til på sådan en helt almindelig søndag.

// Over and out - må ind og ligge lidt i fosterstilling i sengen.

4 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg ville give ham en chance :) Nu ved jeg jo ikke hvad præcist der er sket mellem jer, tidligere, men han lyder til at fortryde meget det der skete. Og så må du jo bare gøre det klart for ham, fra starten af, at I tager det stille og roligt. Hvis du bare siger det, så kan jeg ikke se noget galt i at gå ud med ham og spise middag, og få en hyggelig aften. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Lullie. Ja altså staklen har ikke givet slip, og har altid blevet ved med at skrive - og der er altså gået 4 år! Han må altså mene noget når han gider blive ved.. Og faktisk er det lidt mig der startede med at være idioten og så gjorde han det bare værre. Kæmpe teenage drama, men ja, det lyder da til at han fortryder sin del. Så nu må vi se. Jeg laver pro/con liste imorgen.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Årh den sang ramte lige plet i mit hjerte.

  og ang. ham R, kan du jo give det en chance, men min fornemmelse er, at hvis man er i tvivl, det nok en grund til det, men jeg glæder mig til at høre hele historien om ham, lyder "underholdene." ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaah. Uh det er også meget svært - men der er også bare noget der trækker HELT vildt i mig for at se ham. Hmm.. Store beslutninger.

   // Rodebutikken

   Slet