Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 26. januar 2012

Ready, set... Panic!

Happy Thursday! Jeg har fri, at I ved det. Så jeg påtænker at dagen skal gå med date-forberedelse, inklusive angstanfald med medfølgende foster-stillingsetaper, tøj-krise og total fortvivlelse over rodet personlighed og overskydende 5 kg på 22-årig krop. Nårh ja. Det betyder jo bare, at jeg inden lørdag skal:
- tabe 5 kg (hovedsagelig på røv, lår og kinder)
- Gå på eventyr i Narnia-lignende garderobeskab og på magisk vis fremtrylle fantastisk se-mig-jeg-er-skøn-outfit, udfra genbrugstrøjer, H&M-godter og levn fra hip/hop-perioden i 00'erne. Hvem sagde, at neonbukser, buffalos og mavebluser var yt??
- Pænt sammenfolde og nedpakke rodet personlighed i lille mental æske i baghovedet
- All in all don't panic og i det hele taget være Femme Fatale.
- Og så lige få den blanding af "spændt op til lir", og bravotours' reklamesang ud af hovedet, som jeg har haft på hjernen siden imorges.

Hmm... Det bliver en lang torsdag.. Kværner lige en croissant. Og et marcipanbrød. Og så igang!

I øvrigt er dagens udfordring.. At vise mine yndlingssko. Men det har jeg jo sådan set allerede gjort? Øjh. Jeg er fanme så ustruktureret, at jeg kan blive helt forbavset (på den dårlige måde). Ikke styr på noget som helst. Nå. Men I kan da godt få dem at se igen:


Har et eller andet med glimmer. Så disse to par må være mine yndlingssko, selvom de sorte snart er fuldstændig opløste af alle de timer jeg har danset og fuldet mig i dem. Men skønne, det er de.

Nå, jeg har travlt, jeg skal nå på biblioteket, have hård dom fra veninde ang. outfit til lørdag, samt ligge i fosterstilling. Og nårh ja, så skal jeg også i solarium, og denne gang forsøge at forblive vågen - må undersøge hvor højt den der radio i kabinen, kan spille.

// Over and out2 kommentarer:

 1. Kære Rodebutik.

  Jeg har nu formået at følge med i din blog et godt stykke tid nu - uden at skrive en kommentar. Det laver vi lige om på! Så søde Rodebutik. Du har virkelig en fed blog. Jeg nyder at læse din blog hver dag.

  Forsæt det gode arbejde!

  Med søde hilsner fra Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Camilla,
   Hvor er du bare fantastisk :) Sikke nogle søde ord - mange tak! Kæmpe meget officielt velkommen så, og du skal være velkommen til at kommentere :)

   Mange tak! Du har reddet min dag.

   // Rodebutikken

   Slet