Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 20. januar 2012

En hyldest til en yoghurt

Dagens challenge er, at beskrive en madvare du kunne leve af. Og her må jeg altså slå et slag for yoghurten.

Yoghurten får mig op om morgenen, og det er et lille lyspunkt på en muligvis, og ofte, lang dag. Det skal dog være pære/banan - alt andet smager jo ikke godt, det ved vi jo alle sammen.
Og så skal der, hvis muligt, være müsli på.

Tadaaa. Og så er min fine müsli-dåse som jeg fandt forleden dag, jo også bare fin at se på.
(Jeg leger lige lidt med det der Instagram)

Det var så et helt indlæg, dedikeret til mad, og muligvis det kedeligste indlæg i denne uge. Undskylder mange gange. Jeg vil smutte, jeg har travlt. Jeg har en omgang bedsteforældre der venter på at få besøg af mig, så jeg må hellere komme afsted inden alle tarteletterne, kakao'en, flødeskumskagerne og andre livretter, er blevet kolde.

// Over and out

2 kommentarer:

 1. Nu skriver jeg nok noget pænt irriterende, men hvis man læser dine tidligere blog indlæg, så skriver du i en stor del af dem, at du faktisk ikke rigtig gider ham og det ikke er den helt store love story.
  Måske går der lidt, hvad man ikke kan få vil man gerne ha, i den?

  Jeg stemmer for et nyt bogstav i dit liv, alle bogstav mændende lyder pænt tarvelige. Hvilket jo harmonere ganske fint med du har lyst til druk, flyv ud og fang et nyt bogstav ;- )

  Rina:
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du har så evigt ret, Rina. Der er gået lidt en sport i den også, nok. Så nu skal han bare ud til højre, og så skal jeg ud og finde en helt ny. Mange tak for din konstruktive kritik :) rodebutikken at nogle gange bare brug for et wake-up Call og et los i r**en. ;)

   //Rodebutikken

   Slet